kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
εγω με δεη και κοτ λογαριασμό πάνω απο 70 ευρω δεν εχω δει. αυτο ξερω να πω.
Μη γραφεις μπαρουφες αν δεν ξερειςΠώς είναι ελάχιστες όταν η ΔΕΗ χρεώνει με 13-14 σεντς την κιλοβατωρα και κάποιοι πάροχοι όπως η ζενίθ χρεώνει 6.5?
Θα μας τρελάνεις;
Ή μήπως απλά δεν ξέρεις τίποτα για το θέμα και έγραψες απλά για να γράψεις;
Λέγε βρε παπαρα κάτι που έχει νόημα και μη γράφεις για να γράψεις.Μη γραφεις μπαρουφες αν δεν ξερεις
Ρε μπουφο,διαβασε τι εγραψα.Λέγε βρε παπαρα κάτι που έχει νόημα και μη γράφεις για να γράψεις.
Δεν ισχύουν οι μειωμένες χρεώσεις των άλλων παρόχων;
Αν ισχύουν λες μαλακιες. Αν δεν ισχύουν δώσε αποδείξεις.
έγω ρε παιδιά συγκρίνοντας τους λογαριασμούς μου με άλλους γείτονες (για μαγαζιά μιλάω ,όχι σπίτι) έχω δει ότι πάντα είμαι πιο χαμηλά!!!
Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια καμιά εταιρεία πλέον τις ΔΕΗ αλλά δεν βλέπω και κανένα λόγο να αλλάξω!
Είπα εγώ ρε μπετοβλακα ότι δεν υπάρχουν άλλα πάγια και ότι αφαιρούνται;Ρε μπουφο,διαβασε τι εγραψα.
Πανε δες το λογαριασμο σου ποσο τοις εκατο που πληρωνεις
ειναι η αξια του ρευματος?
Το 30%?τα αλλα νταβατζηλικια οπου και να πας θα τα δωσεις.
Αν συγκρινεις τη καταναλωση ΜΟΝΟ, με τη κσθε εταιρεια μικρες ειναι οι διαφορες.
Τύπε ξέχασες 2 κατηγορίες που δεν πληρώνουν ρεύμα:Αντεεε παλι τα αυτονόητα αναγκαζομαι να γραψω.
Το εγραψα στο πρωτο ποστ,αν εισαι μαλακοπιτουρας και δεν το καταλαβες,Είπα εγώ ρε μπετοβλακα ότι δεν υπάρχουν άλλα πάγια και ότι αφαιρούνται;
Η κατανάλωση μας ενδιαφέρει.
Και σαν άσχετος που είσαι δεν είπες τίποτα όταν σε ρώτησα αν αμφισβητείς ότι οι πάροχοι έχουν καλύτερες χρεώσεις ανά κιλοβατωρα.
Προφανώς κατάλαβες τι μαλακια έλεγες τόση ώρα και έκανες την πάπια.
Άντε γιατί νομίζεις ότι μιλάς σε άτομα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τις χαζομάρες που γράφεις και έχεις και κάτι κουτορνιθια να σου κάνουν like και χαίρεστε όλοι οι στοκοι παρέα.
οχι νταξει ρε συ.Εγω μενω σε δικο μου χωρο μόνος μου αλλα το θεωρω αδικο να πληρωνω εγω το ρευμα κι οχι η μανα μου απο την στιγμη που ειμαι ενας μπουρδελιαρης με ιστορία στον χωρο.Ασε που αν ηθελε μπορει να μου το πληρωνει αλλα δεν θελει...Στο δρομο δεν λεει να μενεις για να μιλησουμε σοβαρά!Εχω γνωστο που εχει μεινει στο δρομο καποιο διαστημα και πιστεψε με πολλα τα ζόριαΤύπε ξέχασες 2 κατηγορίες που δεν πληρώνουν ρεύμα:
- Ηλεκτρολόγους μηχανικούς πολυτεχνείου Ρώμης (βΡομά, έλα θεία από τη ΔΕΗ είμαστε)
- Άστεγους όπως ο @enduro
Μα για το 2024 λέω ρε συ...Εντασσόμαστε υποχρεωτικά στα χρωματιστά τιμολόγια απο 1/1/24.Εγω για τον Δεκέμβριο άλλαξα το πρόγραμμα και πηγα στις 0.065/kWh.
Τωρα για τον νεο χρονο βλέπουμε οταν βγουν οι νεες τιμες.
ολοι θελουν να παμε στα κυμαινομενα...το πιο φθηνο πρασινο το εχει η δεη παντως...Βγάλτε άκρη...
Ηλεκτρικό ρεύμα: Παιχνίδια παρόχων με το «πράσινο» τιμολόγιο
Προσπαθούν να αποτρέψουν τους πελάτες τους να μεταφερθούν στο ειδικό τιμολόγιο που είναι υποχρεωτικό για όλη την αγορά.www.kathimerini.grΠρομηθευτές προς πελάτες ρεύματος: Το πράσινο τιμολόγιο δε συμφέρει
Ξεκίνησε η αποστολή των ενημερωτικών επιστολών για τα νέα τιμολόγια του ρεύματος από τις εταιρείες προμήθειας.www.capital.gr