crossxania
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
DEH...δεν εχω εμπιστοσυνη σε αλλο παροχο...
Εδεησαν και μου εστειλαν προσφορα..Μετα απο 10 μερες και τρια τηλεφωνα!χαχαχαχαχα ... ουτε εγω καταλαβα πως υπολογισζουν το βασικο πακετο
το συμβολαιο που ειχες ειναι με 35 παγιο / μηνα και τις πρωτες 4500 kwh /ετος δωρεαν ... και τις υπολοιπες με 11 λεπτα
το βασικο πακετο τι παγιο εχει ? και ποσο θα κρατησει αυτες τις τιμες ? μια και δεν εχεις συμβολαιο μπορουν να κανουν αναπροσαρμογη οποτε θελουν ?
παρε προσφορες και εδω ειμαστε
αυτο ειναι προγραμμα με ρητρες αναπροσαρμογης ... οπως σου εγραψα και παραπανω ειναι δικοπο μαχαιρι ... μπορει τα επομενα δυο χρονια οι τιμες χοντρικης να πανε στο θεο (οπως συμβαινει τωρα τελευταια) και να τον πιεις ... μπορει ομως και να πεσουν και να μας κοροιδευεις ολους οσους εχουμε σταθερο προγραμμαΕδεησαν και μου εστειλαν προσφορα..Μετα απο 10 μερες και τρια τηλεφωνα!
"Πιο αναλυτικά όσον αφορά το οικιακό μας τιμολόγιο, σας προσφέρουμε:
Την προωθητική ενέργεια «Protergia Οικιακό MVP», με 50% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας & νύχτας για τις εμπρόθεσμες πληρωμές σας και με χρέωση παγίου 3,95€/μήνα ή 30% έκπτωση εκτός συνέπειας.
· 24μηνη διάρκεια σύμβασης
· Έκπτωση συνέπειας 50% επί της χρέωσης ημερήσιας ενέργειας & 50% επί της χρέωσης νυχτερινής ενέργειας σε περίπτωση εμπρόθεσμων πληρωμών που θα ισχύουν οι παρακάτω τιμές:
o για ημερήσια κατανάλωση από 0kwh έως 2000kwh/4μηνο, 0,05514€/kwh
o για ημερήσια κατανάλωση >2000kwh/4μηνο, 0,05637€/kwh
o για τη νυχτερινή κατανάλωση 0,03949€/kwh
· Πάγιο 3,95€/μήνα
· Δωρεάν Εγγύηση για εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού
· Έλεγχο του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την υπηρεσία myprotergia
Σας ευχαριστώ πολύ."
Τι λετε??
Και πού φαινονται οι ρητρες?Πώς το καταλαβαίνεις ότι εχεις αυτες τις ρητρες...αυτο ειναι προγραμμα με ρητρες αναπροσαρμογης ... οπως σου εγραψα και παραπανω ειναι δικοπο μαχαιρι ... μπορει τα επομενα δυο χρονια οι τιμες χοντρικης να πανε στο θεο (οπως συμβαινει τωρα τελευταια) και να τον πιεις ... μπορει ομως και να πεσουν και να μας κοροιδευεις ολους οσους εχουμε σταθερο προγραμμα
δεν σε ενημερωσαν για το παρακατω που γραφει το σαιτ τους :
Έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές του ανταγωνιστικού σκέλους του βασικού τιμολογίου Protergia για νέους, συνεπείς οικιακούς πελάτες με 24μηνη σύμβαση, εφόσον δεν ενεργοποιηθούν όροι αναπροσαρμογής χρεώσεων, όπως προβλέπεται στο άρθρο 8.8 της Σύμβασης Προμήθειας
τις ρητρες θα τις βρεις εδω : https://www.protergia.gr/sites/default/files/arthro8.8.pdfΚαι πού φαινονται οι ρητρες?Πώς το καταλαβαίνεις ότι εχεις αυτες τις ρητρες...
Για το δευτερο ερωτημα,δεν ειμαι νεος πελατης..
Δεν καταλαβα Χριστο απο αυτα που γραφουν...Τουβλο σκέτο!Τεσπα λεω να προχωρησω με αυτο,σιγα μην ξανα-αλλαζω παροχο...Ευχαριστω για τις πληροφορίες αδερφε,το συμπερασμα που εβγαλα παραμενει το ιδιο με αυτο που ειχα αρχικά: ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!τις ρητρες θα τις βρεις εδω : https://www.protergia.gr/sites/default/files/arthro8.8.pdf
και για να μην μπλεκεις : η τιμη που σου δινει αυτο το προγραμμα 5,5-5,6 λεπτα ισχυει οταν η τιμη χοντρικης ειναι απο 4-5 λεπτα
εαν η τιμη χοντρικης πεσει κατω απο τα 4 λεπτα εχεις επιπλεον εκπτωση στην τιμη που κανουν
εαν η τιμη χοντρικης περασει τα 5 λεπτα σε χρεωνουν εξτρα τη διαφορα - αυτη την περιοδο που ειναι στα 20 λεπτα η τιμη χοντρικης σε χρεωνουν 15 λεπτα εξτρα στην τιμη του συμβολαιου
σκεψου που προβλεπεις οτι θα κινηθει η τιμη χοντρικης για τα επομενα 2 χρονια και αποφασισε εαν σε συμφερει (η ραε προβλεπει μεσο ορο 17 λεπτα για ολο το 22)
για να δεις εαν ενα προγραμμα εχει ρητρες ... βλεπεις το σαιτ της καθε εταιριας ... τα προγραμματα με σταθερη τιμη το γραφουν ... ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
πχ δες εδω
σε αυτο ναι μεν εχεις σταθερη τιμη 15,75 λεπτα χωρις ρητρα αλλα εχεις και τσιμπημενο παγιο 15 € το μηναProtergia Οικιακό ΣΤΑΘΕΡΟ 30% | Protergia
Ανακαλύψτε το Protergia Οικιακό ΣΤΑΘΕΡΟ 30%, το οποίο σου εγγυάται την τιμή για 1 ολόκληρο χρόνο με 30% έκπτωση συνέπειας. Μάθετε περισσότερα στο site!www.protergia.gr
με την καταναλωση που εχεις θα σου βγει κανενα 1100 το χρονο μονο το ρευμα (χοντρικα αλλα τοσα η μεταφορα ρευματος και οι φοροι/τελη)
δες το δεη my home enter θα σου βγει κανενα 950 το χρονο (εαν πληρωνεις στην ωρα σου) (συν τα υπολοιπα)
αλλιως ψαχτηρια και βλεπουμε
ολοι καπως ετσι παιζουν με τις ρητρες ... και ολοι απο το ιδιο καζανι αγοραζουν σε χοντρικηΔεν καταλαβα Χριστο απο αυτα που γραφουν...Τουβλο σκέτο!Τεσπα λεω να προχωρησω με αυτο,σιγα μην ξανα-αλλαζω παροχο...Ευχαριστω για τις πληροφορίες αδερφε,το συμπερασμα που εβγαλα παραμενει το ιδιο με αυτο που ειχα αρχικά: ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
Επιβεβαιώνεις λοιπόν με τον καλυτερο τρόπο τα γραφόμενα μου.αγορινα μου δεν αγοραζεις γουρουνι στο σακι!
οταν κανεις συμφωνια ξερεις οτι ξερεις τι παιρνεις! οταν κανεις συμβολαιο με κινητη σου λεει εχεις 120 λεπτα προς ολους....
τον αλλο μηνα ενω εχεις φαει μονο τα 100 λεπτα προς ολους πληρωνεις ομως διπλο παγιο γιατι ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ!
οποτε αλλος δε τηρει τους ορους...