Νέα

Ποιός απ' τους δυο θα κερδίσει την Κυριακή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος απο τους δυο..θα κερδισει στο ντερμπυ?

• Παναθηναικος

Ψήφοι: 4 26,7%
  • Ολυμπιακος

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Ισοπαλια

Ψήφοι: 4 26,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν με νοιάζει το σκορ, ειλικρινά.
Θέλω νίκη αλλά θέλω πιστέψτε με μια καλή εμφάνιση.
Να δείξουμε ρε γαμώτο οτι δεν είμαστε πυροτέχνημα.....................
2 με πεναλτι μαιμου στο 90φευγα..........

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλά για το παρασκήνιο φέτος,δεν δικαιούστε να μιλάτε.Μια χαρά αντιμετώπιση έχετε.Άλλες χρονιές Οκ είχατε σφαγιαστεί όπως κ μεις.Αλλά φέτος αν κοιτάξουμε πίσω από τις κουίντες,[move]μάλλον ευνοείστε[/move].
Δεχομαι οτι φετος η διαιτησια ειναι πιο σοβαρη ...οσον αφορα τα υπολοιπα, εσεις τις προηγουμενες χρονιες ειχατε την διαιτησια που οριζε η παραγκα του Κοκκαλη!!!!!! Φετος δεν εχει ο Παναθηναικος πιστευω, ευνοια απο την διαιτησια παραπανω απο εσας τουλαχιστον!!!!!Στο Πρωταθλημα αυτο η διαιτησια ειναι πιο αντικειμενικη απο αλλες χρονιες...τωρα ισως να εχω εγω μια ελαφρα περισσοτερη ευνοια....αυτο δεν λεει τιποτα ομως με τα αισχη στην διαιτησια που κανατε εσεις τα προηγουμενα χρονια!!!!!!!!!Υ.Γ. Το αποτελεσμα.... το οποιο παντως την Κυριακη, μην το ριξουμε στην διαιτησια, για να δικαιολογηθουμε και εσεις και εμεις!!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν με νοιάζει το σκορ, ειλικρινά.
Θέλω νίκη αλλά θέλω πιστέψτε με μια καλή εμφάνιση.
Να δείξουμε ρε γαμώτο οτι δεν είμαστε πυροτέχνημα.....................

Καλά ηρέμησε,δεν παίζετε κ καμμιά σούπερ μπάλλα.Απλά παίρνετε,όπως δείχνουν τα πράγματα,το πρωταθλημα,επειδή στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κυριαρχεί.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεχομαι οτι φετος η διαιτησια ειναι πιο σοβαρη ...οσον αφορα τα υπολοιπα, εσεις τις προηγουμενες χρονιες ειχατε την διαιτησια που οριζε η παραγκα του Κοκκαλη!!!!!! Φετος δεν εχει ο Παναθηναικος πιστευω, ευνοια απο την διαιτησια παραπανω απο εσας τουλαχιστον!!!!!Στο Πρωταθλημα αυτο η διαιτησια ειναι πιο αντικειμενικη απο αλλες χρονιες...τωρα ισως να εχω εγω μια ελαφρα περισσοτερη ευνοια....αυτο δεν λεει τιποτα ομως με τα αισχη στην διαιτησια που κανατε εσεις τα προηγουμενα χρονια!!!!!!!!!Υ.Γ. Το αποτελεσμα.... το οποιο παντως την Κυριακη, μην το ριξουμε στην διαιτησια, για να δικαιολογηθουμε και εσεις και εμεις!!!!!!!!!!!!!
αυτο το πραγμα οταν παιρνει ο βαζελος πρωταθλημα να ειναι πεντακαθαρο.. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Καλά,καταρχάς εγώ είμαι Αεκτζής,οπότε άσε με να κλαίω για την διαιτησία για χρόνια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Καλά ηρέμησε,δεν παίζετε κ καμμιά σούπερ μπάλλα.Απλά παίρνετε,όπως δείχνουν τα πράγματα,το πρωταθλημα,επειδή στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κυριαρχεί.

Yπονοής κάτι ... για τήν όμαδα σου ?????????? :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δυστυχως συμφωνω.....με την ποιοτητα παιχτων που εχουμε...δεν παιξαμε μπαλα φετος  απλα οι υπολοιποι ηταν λιγοι μπροστα μας!!!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Yπονοής κάτι ... για τήν όμαδα σου ?????????? :2funny: :2funny:

ότι αν δεν είχε την σφαγή φέτος από την διαιτησία ειδικα΄στον Α' γύρο κ δεν είχε τα διοικητικα-οικονομικά προβλήματα,το χτύπαγε στα ίσα το πρωτάθλημα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 33333.gif
    33333.gif
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και αυτο για τα 12...

Συνημμένα

• cumdisgrace.jpg
    cumdisgrace.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 43

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
ότι αν δεν είχε την σφαγή φέτος από την διαιτησία ειδικα΄στον Α' γύρο κ δεν είχε τα διοικητικα-οικονομικά προβλήματα,το χτύπαγε στα ίσα το πρωτάθλημα

Κόλακα...... πώς τά λέτε, ξέρης κάτι???
Απλώς ή βαζελλλλλλλλλλλλάρα χαλάει την πιάτσα...
Θα μπορούσε κι αυτός να αφήσει το μισομπούκαλο κάβα και νά το θυμηθεί, αν τού στράβωνε το ντέρμπι της Κυριακής.............

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εμενα το δικο μου ζητουμενο ειναι η νικη της ομαδος μου την Κυριακη..σεβομαι και αναγνωριζω ολες τις αλλες ομαδες...τον Ολυμπιακο ομως ΟΧΙ...για τον απλουστατο λογο, οτι απο τα 12 πρωταθληματα που εχει παρει τα μισα τουλαχιστον ειναι απο την διαιτησια...τετοια αισχη δεν καναμε εμεις στο παρελθον σε τετοιο μεγεθος!!!!!!!!! παμε μετα παρακατω για να μαθετε οσοι δεν ξερετε μερικα πραγματα....ο Παναθηναικος ειναι ισως η μοναδικη Ελληνικη ομαδα που δεν ειχε ποτε οικονομικη εκρεμοτητα με την Πολιτεια αλλα και με κανενα....και ομως αυτη η ομαδα μεχρι σημερα δεν εχει το δικο της καινουργιο γηπεδο και αυτοι(Ολυμπιακος)που επρεπε επι Κοσκωτα να παιζαν στην Β' Εθνικη το εχουν!!!!!!!! Και το παιζουν τοσα χρονια νταβαδες του Ελληνικου ποδοσφαιρου....ε λοιπον οχι...την Κυριακη θα φανε το γαμησι τους σας ξαναγραφω και τα σκορ..3-0,3-1,4-1,5-1...για να προσγειωθουν στην σημερινη πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμενα το δικο μου ζητουμενο ειναι η νικη της ομαδος μου την Κυριακη..σεβομαι και αναγνωριζω ολες τις αλλες ομαδες...τον Ολυμπιακο ομως ΟΧΙ...για τον απλουστατο λογο, οτι απο τα 12 πρωταθληματα που εχει παρει τα μισα τουλαχιστον ειναι απο την διαιτησια...τετοια αισχη δεν καναμε εμεις στο παρελθον σε τετοιο μεγεθος!!!!!!!!! παμε μετα παρακατω για να μαθετε οσοι δεν ξερετε μερικα πραγματα....ο Παναθηναικος ειναι ισως η μοναδικη Ελληνικη ομαδα που δεν ειχε ποτε οικονομικη εκρεμοτητα με την Πολιτεια αλλα και με κανενα....και ομως αυτη η ομαδα μεχρι σημερα δεν εχει το δικο της καινουργιο γηπεδο και αυτοι(Ολυμπιακος)που επρεπε επι Κοσκωτα να παιζαν στην Β' Εθνικη το εχουν!!!!!!!! Και το παιζουν τοσα χρονια νταβαδες του Ελληνικου ποδοσφαιρου....ε λοιπον οχι...την Κυριακη θα φανε το γαμησι τους σας ξαναγραφω και τα σκορ..3-0,3-1,4-1,5-1...για να προσγειωθουν στην σημερινη πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!

καλος μυρωδιας εισαι τελικα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οταν ειχες την ευκαιρια σου να αποδειξεις οτι τα παιρνω πετσινα εφαγες 3 στην ριζουπολη και 2 στον τελικο κυπελου με 10 παιχτες απο το 20'. οταν πλακωσατε τον ευθυμιαδη δεν τιμωρηθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ, οταν ο γιαννακοπουλος ετγωγε μπουκαλια με νερο στην λεωφορο παλι ΚΑΝΕΝΑΣ, φετος σου εφταιξε η διαιτησια; θες να παμε και πιο παλια;; για πες μου για τον δεδε;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φετος που τα χωσατε και πηρατε 2-3 καλους παιχτες λετε αυτο που λεει ο ολυμπιακος τοσα χρονια, εχω παιχτες και παιρνω πρωταθλημα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom