Νέα

Ποιός απ' τους δυο θα κερδίσει την Κυριακή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος απο τους δυο..θα κερδισει στο ντερμπυ?

• Παναθηναικος

Ψήφοι: 4 26,7%
  • Ολυμπιακος

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Ισοπαλια

Ψήφοι: 4 26,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μολις επεστρεψα απο κατι δουλειες που πηγα να κανω και φυσικα περασα και απο πρακτορειο να στοιχηματισω το παιχνιδι.....Τι μου ειπε ο πρακτορας για τον ασσο του Παναθηναικου...... καλα κανεις και τον στοιχηματιζεις απο τωρα στο 1.90.....γιατι ενδεχεται να το ριξει ο Ο.Π.Α.Π...ηδη λεει οι παιχτες εχουν αρχισει και το πονταρουν, ακομα και Ολυμπιακοι που μου παιζουν στοιχημα, καποιοι απο αυτους το πονταρουν στον ασσο(νικη του Παναθηναικου)και μου αιτιολογουνται οτι αμα παιζεις τα λεφτα σου, δεν μετρουν τα αισθηματα...και αναρωτιεμαι εγω τωρα.......υπαρχει κανεις που να βλεπει νικη του Ολυμπιακου την Κυριακη???????? Ε ρε γλεντια την Κυριακη!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλακίες!!!
Τα ντέρμπυ είναι ντέρμπυ, και δεν μπορείς να ποντάρεις με βεβαιότητα στον άσσο του ΠΑΟ...
Μπορεί να έρθει μια χαρά ισοπαλία...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μαλακίες!!!
Τα ντέρμπυ είναι ντέρμπυ, και δεν μπορείς να ποντάρεις με βεβαιότητα στον άσσο του ΠΑΟ...
Μπορεί να έρθει μια χαρά ισοπαλία...
Σσσσσσσσσσ....
Μην τους ξυπνάς...
Χωρίς αιμοδότες δεν γίνεται δουλειά...

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
11 Ιουνιου 1930... οι οπαδοι του Ολυμπιακου ερχοντουσαν στη Λεωφορο με φερετρο να μας κηδεψουν.....κηδευτηκαν αυτοι ομως στο φερετρο τους....  με την μεγαλυτερη ηττα στην ΙΣΤΟΡΙΑ των δυο ομαδων....Παναθηναικος-Ολυμπιακος 8-2.το γραφω για υπενθυμιση στα αδελφια μου, τους βαζελους....Το ξαναγραφω θα τους ξεφτυλισουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ...θα ειναι μεγαλη η Νικη μας...Ξαναδειτε το κανονι μας..τον killer....

Συνημμένα

• 1245868498_2_468x308_317x209.jpg
    1245868498_2_468x308_317x209.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 19

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μολις επεστρεψα απο κατι δουλειες που πηγα να κανω και φυσικα περασα και απο πρακτορειο να στοιχηματισω το παιχνιδι.....Τι μου ειπε ο πρακτορας για τον ασσο του Παναθηναικου...... καλα κανεις και τον στοιχηματιζεις απο τωρα στο 1.90.....γιατι ενδεχεται να το ριξει ο Ο.Π.Α.Π...ηδη λεει οι παιχτες εχουν αρχισει και το πονταρουν, ακομα και Ολυμπιακοι που μου παιζουν στοιχημα, καποιοι απο αυτους το πονταρουν στον ασσο(νικη του Παναθηναικου)και μου αιτιολογουνται οτι αμα παιζεις τα λεφτα σου, δεν μετρουν τα αισθηματα...και αναρωτιεμαι εγω τωρα.......υπαρχει κανεις που να βλεπει νικη του Ολυμπιακου την Κυριακη???????? Ε ρε γλεντια την Κυριακη!!!!!!!!!!!!!!!
Εισαι τεραστιος!!!

Απλα respect!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εισαι τεραστιος!!!

Απλα respect!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Στο μεταξυ κανω και μαλακιες αντι να κραταω το στομα μου κλειστο τους πονηρευω ολους....και στο τελος θα φτασει ο ασσος στο 1.60.....Τα πιο μεγαλα πονταρισματα στον ασσο του Παναθηναικου θα γινουν απο φιλαθλους του Ολυμπιακου!!!!!!!!!!!!!!!Σας γραφω και τα σκορ που εχω παιξει 3-0,3-1,4-1!!!!!!!!!!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Στο μεταξυ κανω και μαλακιες αντι να κραταω το στομα μου κλειστο τους πονηρευω ολους....και στο τελος θα φτασει ο ασσος στο 1.60.....Τα πιο μεγαλα πονταρισματα στον ασσο του Παναθηναικου θα γινουν απο φιλαθλους του Ολυμπιακου!!!!!!!!!!!!!!!Σας γραφω και τα σκορ που εχω παιξει [size=30pt]3-0,3-1,4-1!!!!!!!!!!!!![/size]
Eισαι τιτανας!!!  Εισαι ο ενας και μοναδικος παιχτουρας του internet, εισαι ολα τα λεφτα!!!

Απλα respect!!! :2funny: :2funny:

Mονο που τα σκορ που αναφερεις, πρεπει να σου θυμιζουν πολλα τα τελευταια χρονια απο την αντιθετη μερια βεβαιως βεβαιως...!!! ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Στο μεταξυ κανω και μαλακιες αντι να κραταω το στομα μου κλειστο τους πονηρευω ολους....και στο τελος θα φτασει ο ασσος στο 1.60.....Τα πιο μεγαλα πονταρισματα στον ασσο του Παναθηναικου θα γινουν απο φιλαθλους του Ολυμπιακου!!!!!!!!!!!!!!!Σας γραφω και τα σκορ που εχω παιξει 3-0,3-1,4-1!!!!!!!!!!!!!
Παίξε το sequel του 8-2...

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τρεις Εισαγγελεις ζητησε ο Ολυμπιακος για την Κυριακη!!!!!! Τι να τους κανει????? Μημπως για να παιξουν και οι τρεις τερματοφυλακες????????? :think: :think: :think:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημερα στα βαζελακια μου....να ειμαστε ΚΥΡΙΟΙ και συνετοι στις δηλωσεις μας...εμεις ειμαστε Πολιτισμενοι φιλαθλοι....ας μην απαντουμε σε οτι θα μας γραφουν οι ακατανομαστοι.....Με ΗΘΙΚΟ ακμαιοτατο, παμε αυριο να τους  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:.....Ε...ρε...παρτυ αυριο!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Τρεις Εισαγγελεις ζητησε ο Ολυμπιακος για την Κυριακη!!!!!! Τι να τους κανει????? Μημπως για να παιξουν και οι τρεις τερματοφυλακες????????? :think: :think: :think:

Όσους είχατε ζητήσει εσείς στο 1ο παιχνίδι....μην τα ξεχνάς....αααα....ζητήσατε και έλεγχο ντόπινγκ τρομάρα σας...γραφικοί πάντα... :idiot: :idiot: :idiot:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Όσους είχατε ζητήσει εσείς στο 1ο παιχνίδι....μην τα ξεχνάς....αααα....ζητήσατε και έλεγχο ντόπινγκ τρομάρα σας...γραφικοί πάντα... :idiot: :idiot: :idiot:
Καλημερα αγαπητε μου φιλε....αν ρωτησεις μια πουτανα.....  θα θυμαται σιγουρα το τελευταιο γαμησι που εφαγε(ειμαι βιαστικουλης λιγο..... μιλαω για το αυριανο)!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα αγαπητε μου φιλε....αν ρωτησεις μια πουτανα.....  θα θυμαται σιγουρα το τελευταιο γαμησι που εφαγε(ειμαι βιαστικουλης λιγο..... μιλαω για το αυριανο)!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστό!

Αλλά τις χοντρόπουτσες τις θυμάται πάντα (1-4...4-0...2-0...3-1...2-4...) :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σωστό!

Αλλά τις χοντρόπουτσες τις θυμάται πάντα (1-4...4-0...2-0...3-1...2-4...) :2funny: :2funny: :2funny:
Μην μου τις θυμιζεις αυτες και σηκωθηκα ωραια σημερα...ας εφαρμοσουμε το ρητο που λεει...... σκοτωσε το παρελθον..ζησε το παρον....σκεψου το μελλον!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μην μου τις θυμιζεις αυτες και σηκωθηκα ωραια σημερα...ας εφαρμοσουμε το ρητο που λεει...... σκοτωσε το παρελθον..ζησε το παρον....σκεψου το μελλον!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Ωραίος...

όλα καλά ρε???πως πάς???

υγ--->χαβαλέ να γίνεται μωρέ...χωρίς ακρότητες!!!

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
για να μη ξεχνανε τα βαζελακια το εκανα γιατι πολυ αερα εχουν παρει!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ωραίος...

όλα καλά ρε???πως πάς???

υγ--->χαβαλέ να γίνεται μωρέ...χωρίς ακρότητες!!!
Ολα καλα φιλε....συμφωνω στο γαβαλε....δεν αξιζει σημερα να εχουμε ακροτητες, γιατι οι σημερινοι ποδοσφαιριστες μονο για την κονομα ενδιαφερονται!!!!!!!!!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom