Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
ΙΙ-06-1930.....Η μεγαλυτερη ηττα στην Ιστορια των δυο ομαδων....ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=8-2!!!!!!!!!!!21-03-2001
ΙΙ-06-1930.....Η μεγαλυτερη ηττα στην Ιστορια των δυο ομαδων....ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=8-2!!!!!!!!!!!21-03-2001
........Αθεραπευτος εισαι!!!!!Τί λές βρε???Σαρακοστή έχουμε....
....αν ρωτησεις μια πουτανα..... θα θυμαται σιγουρα το τελευταιο γαμησι που εφαγε...
ΙΙ-06-1930.....Η μεγαλυτερη ηττα στην Ιστορια των δυο ομαδων....ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=8-2!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ.....ξεχαστηκα για λιγο!!!!ρε....
Μας δουλεύεις ρε κουφάλα???
Δειτε τον.....και αυτος Γαλλος ειναι...αυριο μετα το παιχνιδι.... θα τον θελει η Σειρινα για ταινια με την ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!!!!!!
Μπορει και 2 ομως...
Σωστος.Αλλη μια περιπτωση ειναι το στριψιμο της "δεκαρας" οπου βεβαια θα χασουμε.Μπορεί και λόγω αυτού...διακοπή!!! ;) ;) ;)
ΠΑΝΑΘΑ ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟ ΜΑΓΙΚΟ
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΟΥ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ...
δινεις και προγνωστικα για τον Καιρο ρε Παιχτουρα?46 ειμαι και την σιγουρια οτι θα κερδισουμε την Κυριακη, την εχω γιατι ειμαι στους πολλους φιλαφλους(ανεξαρτητου ομαδας)που πιστευουν οτι [size=30pt]φετος ο Παναθηναικος εχει τους ποιοτικοτερους παιχτες του Ελληνικου πρωταθληματος[/size] σε σχεση με τις αλλες ομαδες τα τελευταια πεντε χρονια....αν πας τις σελιδες πισω, σας εδωσα συγχαρητηρια για την νικη σας στο Καραισκακη... γιατι μπηκαμε δυστυχως μουδιασμενοι.....δεν θα γινει αυτο την Κυριακη..σεβομαι την Ιστορια της ομαδος σας, αλλα πιστευω οτι τα χρωστουμενα...(απο Ριζουπολη και κατι αλλα), [size=30pt]θα σας τα ανταποδωσουμε με μια καθαρη νικη[/size]!!!!!
Καλημερα, χασαμε μια μαχη απο εσας χτες....ΟΧΙ ομως τον τιτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!!!!!!!!! Υ.Γ. Σας εδωσα συγχαρητηρια χτες, αλλα πιστευω να συμφωνεις οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι στο παιχνιδι...μια ευκαιρια κανατε και βαλατε γκολ...κανενα προβλημα..αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου,να μην κερδιζει παντα ο καλυτερος!!!!!!!!δινεις και προγνωστικα για τον Καιρο ρε Παιχτουρα?
Νομιζω οτι στα ειχα πει....Να μην γραφεις Φανφαρες και υπερβολες....Καλημερα, χασαμε μια μαχη απο εσας χτες....ΟΧΙ ομως τον τιτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!!!!!!!!! Υ.Γ. Σας εδωσα συγχαρητηρια χτες, αλλα πιστευω να συμφωνεις οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι στο παιχνιδι...μια ευκαιρια κανατε και βαλατε γκολ...κανενα προβλημα..αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου,να μην κερδιζει παντα ο καλυτερος!!!!!!!!