Νέα

Ποιός απ' τους δυο θα κερδίσει την Κυριακή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος απο τους δυο..θα κερδισει στο ντερμπυ?

• Παναθηναικος

Ψήφοι: 4 26,7%
  • Ολυμπιακος

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Ισοπαλια

Ψήφοι: 4 26,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σεβαστα μελη αποχωρω και σας ευχομαι καλο μεσημερι....Ολα τα βαρια χαρτια ριχνει στην εντεκαδα ο Νομπλιας...το πριμ σε περιπτωση Ιστορικης Προκρισης ειναι μεγαλο...συνεχη και εντονη προτροπη στους παιχτες μας απο την Διοικηση να μην σκεφτονται το Κυριακατικο ντερμπυ(αυτους τους εχουμε για σιγουρο γλεντι)..αλλα να παιξουν την μπαλα που ξερουν σημερα.....σας το ξαναγραφω παμε για Ιστορικη προκριση σημερα...δεν θα μας δοθει αλλη ευκαιρια να κατακτησουμε το ΟΥΕΦΑ(ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ)!!!!!!!!!!!!!!!Τελος οσοι θελουν να με ρωτησουν αν πουλαω τρελλα..και τι παιρνω...και ποσο χρονων ειμαι...ας μου τα πουν μετα το παιχνιδι το σημερινο....εκει που εχω ταξιδεψει εγω...δεν εχουν ταξνιδεψει με τις ομαδες τους!!!!!!!!Σας το ξανατονιζω ο Παναθηναικος....θα κανει περηφανους τους Ελληνες σημερα και θα προσφερει χαρα και στιγμες ευτυχιας με μια νικη........ που ευχομαστε ολοι να ειναι νικη-προκριση!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Kαλή τύχη στον ΠΑΟ πάντως!!! :grin:

Συνημμένα

• mhtsotakhs.jpg
    mhtsotakhs.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 19

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εκτιμω την απαντηση σου.
την Ηλικια σου δεν την ρωταω για να σου κανω ελεγχο αλλα για να δω πως σκεφτεσαι.
Ο.Κ. ομως με καλυψες....
Ομως επειδη απο τον Πρωτο γυρο δεν εχουν αλλαξει και πολλα πραγματα(οσο αφορα την ομαδα σου) δεν παιζει και καμια σπουδαια μπαλα ...και επειδη τα ντερμπι ειναι ντερμπι ...κρατα καμια πισινη....
Δεν σου λεω μπορει να ριξεις 5 γκολ και να το γραψει η ιστορια ....αλλα οταν μια ομαδα ειναι ΤΟΣΑ Χρονια Πρωταθλητρια οταν οι Νικες ειναι Συντριπτικα υπερ της ......ε κρατα καμια πισινη....
Φιλικα παντα.
με τα σπαθακια και την προο να παρεισ την βγαζεισ πρωταθλητρια μεσα σε ενα χρονο

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν και παιξαμε μπαλα σημερα, χασαμε πολλες κραυγαλεες ευκαιριες, ειδικα στο πρωτο ημιχρονο...σε καθε περιπτωση χασαμε και δεν καναμε τουλαχιστον μια ισοπαλια....Ισως τελικα το μυαλο τους να ειναι στο παιχνιδι της Κυριακης....αλλα και το αποτελεσμα του πρωτου παιχνιδιου..... ισως να ηταν αναστρεψιμο για μας τους μεγαλους και ρομαντικους φιλαθλους!!!!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σεβαστα μελη αποχωρω και σας ευχομαι καλο μεσημερι....Ολα τα βαρια χαρτια ριχνει στην εντεκαδα ο Νομπλιας...το πριμ σε περιπτωση Ιστορικης Προκρισης ειναι μεγαλο...συνεχη και εντονη προτροπη στους παιχτες μας απο την Διοικηση να μην σκεφτονται το Κυριακατικο ντερμπυ(αυτους τους εχουμε για σιγουρο γλεντι)..αλλα να παιξουν την μπαλα που ξερουν σημερα.....[size=40pt]σας το ξαναγραφω παμε για Ιστορικη προκριση σημερα[/size]...δεν θα μας δοθει αλλη ευκαιρια να [size=40pt]κατακτησουμε το ΟΥΕΦΑ([/size]ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ)!!!!!!!!!!!!!!!Τελος οσοι θελουν να με ρωτησουν αν πουλαω τρελλα..και τι παιρνω...και ποσο χρονων ειμαι...ας μου τα πουν μετα το παιχνιδι το σημερινο....εκει που εχω ταξιδεψει εγω...δεν εχουν ταξνιδεψει με τις ομαδες τους!!!!!!!!Σας το ξανατονιζω ο Παναθηναικος....θα κανει περηφανους τους Ελληνες σημερα και θα προσφερει χαρα και στιγμες ευτυχιας με μια νικη........ [size=40pt]που ευχομαστε ολοι να ειναι νικη-προκριση[/size]!!!!!!!!!!
Ρε παιχτουρα τελικα το χεις!!!!!
Καλα Αλμανακ Διαβαζεις? :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παιχτουρα τελικα το χεις!!!!!
Καλα Αλμανακ Διαβαζεις? :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα, πιστευα μπας και καναμε το θαυμα χτες....γιατι το αποτελεσμα της Αθηνας, ηταν οπως φανηκε καταδικαστικο...........Τωρα την Κυριακη πιστευω να κερδισουμε!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Ηχούνε τά ΤΥΜΠΑΝΑ !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ηχούνε τά ΤΥΜΠΑΝΑ !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Θα τους παμε καλη βολτα!!!!!!!!.......σε απειροελαχιστη περιπτωση του αντιθετου, εγω θα εξαφανιστω απο προσωπου γης.......θα με δουλευουν και με το δικιο τους οι παντες γιατι δεν κραταω πισινες.....ετσι εχω μαθει να μην κραταω και οτι νοιωθω να το γραφω....και πιστευω οτι την Κυριακη να κανουν το σταυρο τους αν καταφερουν την ισοπαλια...γιατι βλεπω καθαρη νικη με 3-0,3-1,4-1,5-1.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ανοιχτά όλα,με πιο πιθανή κατ'εμέ η ισοπαλία-που και αυτή είναι καλή για τον ΠΑΟ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Θα τους παμε καλη βολτα!!!!!!!!.......σε απειροελαχιστη περιπτωση του αντιθετου, εγω θα εξαφανιστω απο προσωπου γης.......θα με δουλευουν και με το δικιο τους οι παντες γιατι δεν κραταω πισινες.....ετσι εχω μαθει να μην κραταω και οτι νοιωθω να το γραφω....και πιστευω οτι την Κυριακη να κανουν το σταυρο τους αν καταφερουν την ισοπαλια...γιατι βλεπω καθαρη νικη με 3-0,3-1,4-1,5-1.

Καί θά τους δωθή, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το συμπαγές κενό τής ινσουλίνης,μετραζόλη,ηλεκτρισμός,υδροθεραπαεία, πινκ-πονκ κ αμνησία...
χα χα χα χα χα χα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Ανοιχτά όλα,με πιο πιθανή κατ'εμέ η ισοπαλία-που και αυτή είναι καλή για τον ΠΑΟ

ούστττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αγαπητε φιλε προτιμω να κερδισουν οι Ολυμπιακοι...παρα την ισοπαλια.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ειναι πρωταθλητης και πρεπει να παιξει με τον αιωνιο αντιπαλο του, στο Ελληνικο πρωταθλημα μονο για νικη,ωστε να καταλαβουν οι ακατανομαστοι γιατι παιρνουμε πρωταθλημα φετος...οχι σαν αυτους που τους κερδισαμε στο πρωταθλημα μεσα-εξω πριν τρια χρονια..και το πηραν αυτοι,γιατι εμεις χαναμε απο αλλες ομαδες...οποτε για να συνοψισω επιβαλλεται νικη και πιστευω οτι ειμαστε σε θεση να την παρουμε...δεν ξερω αν το παρασκηνιο του Ελληνικου ποδοσφαιρου μας το επιτρεψει!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητε φιλε προτιμω να κερδισουν οι Ολυμπιακοι...παρα την ισοπαλια.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ειναι πρωταθλητης και πρεπει να παιξει με τον αιωνιο αντιπαλο του, στο Ελληνικο πρωταθλημα μονο για νικη,ωστε να καταλαβουν οι ακατανομαστοι γιατι παιρνουμε πρωταθλημα φετος...οχι σαν αυτους που τους κερδισαμε στο πρωταθλημα μεσα-εξω πριν τρια χρονια..και το πηραν αυτοι,γιατι εμεις χαναμε απο αλλες ομαδες...οποτε για να συνοψισω επιβαλλεται νικη και πιστευω οτι ειμαστε σε θεση να την παρουμε...δεν ξερω αν το παρασκηνιο του Ελληνικου ποδοσφαιρου μας το επιτρεψει!!!!!!!!!!!

Καλά για το παρασκήνιο φέτος,δεν δικαιούστε να μιλάτε.Μια χαρά αντιμετώπιση έχετε.Άλλες χρονιές Οκ είχατε σφαγιαστεί όπως κ μεις.Αλλά φέτος αν κοιτάξουμε πίσω από τις κουίντες,μάλλον ευνοείστε.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θελω διπλο με σφαγη
γουσταρω να βλεπω επεισοδια κυριακη βραδυ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Δεν με νοιάζει το σκορ, ειλικρινά.
Θέλω νίκη αλλά θέλω πιστέψτε με μια καλή εμφάνιση.
Να δείξουμε ρε γαμώτο οτι δεν είμαστε πυροτέχνημα.....................

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
θελω διπλο με σφαγη
γουσταρω να βλεπω επεισοδια κυριακη βραδυ

Φαντάζεσαι;;;;
δίνεται ανύπαρκτο πέναλντι στον γάυρο με ανατροπή που έγινε 2 μέτρα απέξω από την μεγάλη περιοχή,και σφυρίζεται ως κανονικό γκολ του Μήτρογλου που ήταν 3 μέτρα οφσάιντ,ενώ κόπηκε ο Σισέ με οφσάιντ ενώ δεν ήταν όταν ήταν το σκορ 0-0.
Βλέπω τον Πατέρα να βυθίζει το κότερο ενώ θα έχει φάει το πούρο του,τον Γκότζο να βγάζει κα΄τι πιθηκογορίλλες στην φυλλάδα του ,τον Τεν Κάτε να κάνει πα΄ρτι παρέα με 5-6 χανούμισσες κα΄τω στην Αραβία,και την Κάτια να παίρνει σβάρνα όλα τα ραδιόφωνα κ να απαγγέλει φιλιππικούς.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785

Stories

Νέο!