bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
το βλέπω χ το ματς
Σεβαστα μελη αποχωρω και σας ευχομαι καλο μεσημερι....Ολα τα βαρια χαρτια ριχνει στην εντεκαδα ο Νομπλιας...το πριμ σε περιπτωση Ιστορικης Προκρισης ειναι μεγαλο...συνεχη και εντονη προτροπη στους παιχτες μας απο την Διοικηση να μην σκεφτονται το Κυριακατικο ντερμπυ(αυτους τους εχουμε για σιγουρο γλεντι)..αλλα να παιξουν την μπαλα που ξερουν σημερα.....σας το ξαναγραφω παμε για Ιστορικη προκριση σημερα...δεν θα μας δοθει αλλη ευκαιρια να κατακτησουμε το ΟΥΕΦΑ(ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ)!!!!!!!!!!!!!!!Τελος οσοι θελουν να με ρωτησουν αν πουλαω τρελλα..και τι παιρνω...και ποσο χρονων ειμαι...ας μου τα πουν μετα το παιχνιδι το σημερινο....εκει που εχω ταξιδεψει εγω...δεν εχουν ταξνιδεψει με τις ομαδες τους!!!!!!!!Σας το ξανατονιζω ο Παναθηναικος....θα κανει περηφανους τους Ελληνες σημερα και θα προσφερει χαρα και στιγμες ευτυχιας με μια νικη........ που ευχομαστε ολοι να ειναι νικη-προκριση!!!!!!!!!!
με τα σπαθακια και την προο να παρεισ την βγαζεισ πρωταθλητρια μεσα σε ενα χρονοΕκτιμω την απαντηση σου.
την Ηλικια σου δεν την ρωταω για να σου κανω ελεγχο αλλα για να δω πως σκεφτεσαι.
Ο.Κ. ομως με καλυψες....
Ομως επειδη απο τον Πρωτο γυρο δεν εχουν αλλαξει και πολλα πραγματα(οσο αφορα την ομαδα σου) δεν παιζει και καμια σπουδαια μπαλα ...και επειδη τα ντερμπι ειναι ντερμπι ...κρατα καμια πισινη....
Δεν σου λεω μπορει να ριξεις 5 γκολ και να το γραψει η ιστορια ....αλλα οταν μια ομαδα ειναι ΤΟΣΑ Χρονια Πρωταθλητρια οταν οι Νικες ειναι Συντριπτικα υπερ της ......ε κρατα καμια πισινη....
Φιλικα παντα.
Ρε παιχτουρα τελικα το χεις!!!!!Σεβαστα μελη αποχωρω και σας ευχομαι καλο μεσημερι....Ολα τα βαρια χαρτια ριχνει στην εντεκαδα ο Νομπλιας...το πριμ σε περιπτωση Ιστορικης Προκρισης ειναι μεγαλο...συνεχη και εντονη προτροπη στους παιχτες μας απο την Διοικηση να μην σκεφτονται το Κυριακατικο ντερμπυ(αυτους τους εχουμε για σιγουρο γλεντι)..αλλα να παιξουν την μπαλα που ξερουν σημερα.....[size=40pt]σας το ξαναγραφω παμε για Ιστορικη προκριση σημερα[/size]...δεν θα μας δοθει αλλη ευκαιρια να [size=40pt]κατακτησουμε το ΟΥΕΦΑ([/size]ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ)!!!!!!!!!!!!!!!Τελος οσοι θελουν να με ρωτησουν αν πουλαω τρελλα..και τι παιρνω...και ποσο χρονων ειμαι...ας μου τα πουν μετα το παιχνιδι το σημερινο....εκει που εχω ταξιδεψει εγω...δεν εχουν ταξνιδεψει με τις ομαδες τους!!!!!!!!Σας το ξανατονιζω ο Παναθηναικος....θα κανει περηφανους τους Ελληνες σημερα και θα προσφερει χαρα και στιγμες ευτυχιας με μια νικη........ [size=40pt]που ευχομαστε ολοι να ειναι νικη-προκριση[/size]!!!!!!!!!!
Καλημερα, πιστευα μπας και καναμε το θαυμα χτες....γιατι το αποτελεσμα της Αθηνας, ηταν οπως φανηκε καταδικαστικο...........Τωρα την Κυριακη πιστευω να κερδισουμε!!!!!!!!!!Ρε παιχτουρα τελικα το χεις!!!!!
Καλα Αλμανακ Διαβαζεις?
Θα τους παμε καλη βολτα!!!!!!!!.......σε απειροελαχιστη περιπτωση του αντιθετου, εγω θα εξαφανιστω απο προσωπου γης.......θα με δουλευουν και με το δικιο τους οι παντες γιατι δεν κραταω πισινες.....ετσι εχω μαθει να μην κραταω και οτι νοιωθω να το γραφω....και πιστευω οτι την Κυριακη να κανουν το σταυρο τους αν καταφερουν την ισοπαλια...γιατι βλεπω καθαρη νικη με 3-0,3-1,4-1,5-1.Ηχούνε τά ΤΥΜΠΑΝΑ !!!
Ελεος!!!!καθαρη νικη με 3-0,3-1,4-1,5-1.
Θα τους παμε καλη βολτα!!!!!!!!.......σε απειροελαχιστη περιπτωση του αντιθετου, εγω θα εξαφανιστω απο προσωπου γης.......θα με δουλευουν και με το δικιο τους οι παντες γιατι δεν κραταω πισινες.....ετσι εχω μαθει να μην κραταω και οτι νοιωθω να το γραφω....και πιστευω οτι την Κυριακη να κανουν το σταυρο τους αν καταφερουν την ισοπαλια...γιατι βλεπω καθαρη νικη με 3-0,3-1,4-1,5-1.
Ανοιχτά όλα,με πιο πιθανή κατ'εμέ η ισοπαλία-που και αυτή είναι καλή για τον ΠΑΟ
Αγαπητε φιλε προτιμω να κερδισουν οι Ολυμπιακοι...παρα την ισοπαλια.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ειναι πρωταθλητης και πρεπει να παιξει με τον αιωνιο αντιπαλο του, στο Ελληνικο πρωταθλημα μονο για νικη,ωστε να καταλαβουν οι ακατανομαστοι γιατι παιρνουμε πρωταθλημα φετος...οχι σαν αυτους που τους κερδισαμε στο πρωταθλημα μεσα-εξω πριν τρια χρονια..και το πηραν αυτοι,γιατι εμεις χαναμε απο αλλες ομαδες...οποτε για να συνοψισω επιβαλλεται νικη και πιστευω οτι ειμαστε σε θεση να την παρουμε...δεν ξερω αν το παρασκηνιο του Ελληνικου ποδοσφαιρου μας το επιτρεψει!!!!!!!!!!!Ανοιχτά όλα,με πιο πιθανή κατ'εμέ η ισοπαλία-που και αυτή είναι καλή για τον ΠΑΟ
Αγαπητε φιλε προτιμω να κερδισουν οι Ολυμπιακοι...παρα την ισοπαλια.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ειναι πρωταθλητης και πρεπει να παιξει με τον αιωνιο αντιπαλο του, στο Ελληνικο πρωταθλημα μονο για νικη,ωστε να καταλαβουν οι ακατανομαστοι γιατι παιρνουμε πρωταθλημα φετος...οχι σαν αυτους που τους κερδισαμε στο πρωταθλημα μεσα-εξω πριν τρια χρονια..και το πηραν αυτοι,γιατι εμεις χαναμε απο αλλες ομαδες...οποτε για να συνοψισω επιβαλλεται νικη και πιστευω οτι ειμαστε σε θεση να την παρουμε...δεν ξερω αν το παρασκηνιο του Ελληνικου ποδοσφαιρου μας το επιτρεψει!!!!!!!!!!!
θελω διπλο με σφαγη
γουσταρω να βλεπω επεισοδια κυριακη βραδυ
θελω διπλο με σφαγη
γουσταρω να βλεπω επεισοδια κυριακη βραδυ