Νέα

Ποιοί φταίνε περισσότερο για τα χάλια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος γαμημένος διεφθαρμένος κλάδος φταίει κατα τη γνώμη σας

• Πολιτικοί

Ψήφοι: 39 47,6%
  • Πουτάνας γιοι Δημοσιοκάφροι

Ψήφοι: 7 8,5%
  • Καναλάρχες

Ψήφοι: 4 4,9%
  • Μεγαλοεργολάβοι

Ψήφοι: 5 6,1%
  • Τραπεζίτες

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Oι μαλάκες οι πολίτες

Ψήφοι: 52 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

Επισκέπτης
Τα συμφεροντα δεν θα τον αφηναν να κανει εργο...

Αυτο που χρειαζεται η χωρα πλεον ειναι μια νεα 17 νοεμβρη με στοχο πολυ πλουσιους και πολιτικους και διαπλεκομενους

Τα υπολοιπα πολυ δυσκολα θα αλλαξουν

Και πατριώτες....γιατί όχι;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ταδε εφη κηπάρχης !  :2funny: :2funny:

Τώρα έγινε και ο αχαχούχας κηπάρχης;;; Α καλά....έχεις σαλτάρει εντελώς....

Να γιατί η νοοτροπία των κωλογραικών είναι σκατά....γιατί μόνο σε Ελλαδίστικο φόρουμ θα έμπαινε κάποιος να πεταχτεί σα τη πορδή για να πει τη μαλακία του,άσχετη με το θέμα και να κάνει προσωπική επίθεση σε κάποιον.....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσον αφορα τους γονεις που ειπαν καποιοι πριν πως να μη ζεις με τους γονεις σου οταν παιρνεις μισθο 400 και 500 ευρω ρε μεγαλε?

πως θα ζησεις μονος σου οταν το ενοικιο μονο ειναι 300 και 350 ευρω? για να σοβαρευονται μερικοι...

οσον αφορα τους ματατζηδες οι περισσοτεροι μουνοπανα με εξουσια να δερνουν ειναι...

δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι αλλα σε γενικες γραμμες οι μπατσοι ειναι κακοπληρωμενοι υπαλληλοι που τους βριζει ολος ο κοσμος...

αμα κατεβουνε 2-3 εκατομυρια ελληνες στο συνταγμα να καψουν τη βουλη με τους αλλους μεσα να δεις για ποτε θα κανουν πισω τα ματ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Τώρα έγινε και ο αχαχούχας κηπάρχης;;; Α καλά....έχεις σαλτάρει εντελώς....

Να γιατί η νοοτροπία των κωλογραικών είναι σκατά....γιατί μόνο σε Ελλαδίστικο φόρουμ θα έμπαινε κάποιος να πεταχτεί σα τη πορδή για να πει τη μαλακία του,άσχετη με το θέμα και να κάνει προσωπική επίθεση σε κάποιον.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν καταλαβαίνεις κι'ολας Κηπαρχούλη !  :2funny:

Ο αχαχουχας ειπε " οτι πεις Αβραμακο " και

το σχολίασα "ταδε εφη Κηπαρχης " δλδ αυτό αναφέρθηκε στη φράση  του αχαχουχα

οχι στον ιδιο τον αχαχουχα !

Αυτό το καταλαβε ο αχαχουχας ,και δεν το καταλαβες εσυ ?  :2funny: :2funny:

Αβραμακο ,Τριαντούλη Κηπαρχούλη ,

εισαι 50 χρονων και θες να σε θεωρουνε ...μπουλη ?  :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αμα κατεβουνε 2-3 εκατομυρια ελληνες στο συνταγμα να καψουν τη βουλη με τους αλλους μεσα να δεις για ποτε θα κανουν πισω τα ματ...
τυπε εγω ειμαι εξοπλισμενος...ειδικα αυτο με τα καρφια (λεγεται morning star),γαμει στο περασμα του...να κατεβω την Κυριακη Αθηνα?κ το τσεκουρι βεβαια δεν παει πισω...αλλα το αλλο ειναι για να σπαει κεφαλια ματατζηδων... :grin: :grin:

Συνημμένα

• 0152b.jpg
    0152b.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 17

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οσον αφορα τους γονεις που ειπαν καποιοι πριν πως να μη ζεις με τους γονεις σου οταν παιρνεις μισθο 400 και 500 ευρω ρε μεγαλε?

πως θα ζησεις μονος σου οταν το ενοικιο μονο ειναι 300 και 350 ευρω? για να σοβαρευονται μερικοι...

οσον αφορα τους ματατζηδες οι περισσοτεροι μουνοπανα με εξουσια να δερνουν ειναι...

δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι αλλα σε γενικες γραμμες οι μπατσοι ειναι κακοπληρωμενοι υπαλληλοι που τους βριζει ολος ο κοσμος...

:thumbsup:

Επισκέπτης
αστον τον ανθρωπο ησυχο,με τον σκατοκαιρο που εχει δεν μπορει να κανει τις παρκαδες του

Κρίμα όμως να μην είμαστε στο Τέξας,να αγόραζα 1 πιστόλι να στο άδειαζα μπας και ξεκολλήσεις από την εμμονή σου,με τους κηπάρχες και τις παρκάδες.... :jerking:

Ξεκόλλα και βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς....παίξε μπάλα,παίξε ps3 ή τελοσπάντων κάτι άλλο εκτός από το πουλί σου....αρκετά μας τα ζάλισες....και αν πάλι δε θες να ξεκολήσεις από την εμμονή σου,κάνε μπλογκ και γραψ'τα εκεί....αλλά εδώ πέρα δε σου φταίμε τίποτα να σε ακούμε.....δε βαρέθηκες;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε εγω ειμαι εξοπλισμενος...ειδικα αυτο με τα καρφια (λεγεται morning star),γαμει στο περασμα του...να κατεβω την Κυριακη Αθηνα?κ το τσεκουρι βεβαια δεν παει πισω...αλλα το αλλο ειναι για να σπαει κεφαλια ματατζηδων... :grin: :grin:
Ομορφα ειναι ρε συ αυτα ......

Απο που τα αγορασες ?

Ειναι απο σιδερο η ψευτικα ?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κανει ζημια η wikipedia...(για το morning star λεω...) αυτο που λες ειναι το flail νομιζω αλλα τελοσπαντων... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ομορφα ειναι ρε συ αυτα ......

Απο που τα αγορασες ?

Ειναι απο σιδερο η ψευτικα ?
το morning star απο Ομονοια,το αλλο απο Θεσ/κη...εχω μαχαιρια,τοξα,σπαθια κτλ,κτλ...μαζευω απο πιτσιρικας...σαν να ηξερα οτι πλησιαζει η ωρα του πολεμου...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Κρίμα όμως να μην είμαστε στο Τέξας,να αγόραζα 1 πιστόλι να στο άδειαζα μπας και ξεκολλήσεις από την εμμονή σου,με τους κηπάρχες και τις παρκάδες.... :jerking:

Ξεκόλλα και βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς....παίξε μπάλα,παίξε ps3 ή τελοσπάντων κάτι άλλο εκτός από το πουλί σου....αρκετά μας τα ζάλισες....και αν πάλι δε θες να ξεκολήσεις από την εμμονή σου,κάνε μπλογκ και γραψ'τα εκεί....αλλά εδώ πέρα δε σου φταίμε τίποτα να σε ακούμε.....δε βαρέθηκες;
μην νευριαζεις βρε αβραμοτριαντη,εισαι και μεγαλος ανθρωπος μην παθεις τιποτα...εδω δεν βαρεθηκες εσυ να κανεις κλωνους καθε μερα ρε νουμερο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το morning star απο Ομονοια,το αλλο απο Θεσ/κη...εχω μαχαιρια,τοξα,σπαθια κτλ,κτλ...μαζευω απο πιτσιρικας...σαν να ηξερα οτι πλησιαζει η ωρα του πολεμου...
Απο το γωνιακο λες .....

Αυτο ειναι φαρμακειο αλλα ειναι και το μοναδικο με τετοια γκαμα και παρουσια...

Σε τι τιμη αν επιτρεπεται ?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παρε ενα AK-47 να κανεις δουλεια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αβραμη επιασες δουλεια ρε?

Επισκέπτης
μην νευριαζεις βρε αβραμοτριαντη,εισαι και μεγαλος ανθρωπος μην παθεις τιποτα...

Ενώ εσύ είσαι πιτσιρίκος.....

Άσε μας ρε φίλε....μας τα'χεις κάνει τσουρέκια....τα μπλογκ γιατί υπάρχουν ρε γαμώ την Παναγία μου; ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom