Επισκέπτης
Τα συμφεροντα δεν θα τον αφηναν να κανει εργο...
Αυτο που χρειαζεται η χωρα πλεον ειναι μια νεα 17 νοεμβρη με στοχο πολυ πλουσιους και πολιτικους και διαπλεκομενους
Τα υπολοιπα πολυ δυσκολα θα αλλαξουν
Και πατριώτες....γιατί όχι;
Τα συμφεροντα δεν θα τον αφηναν να κανει εργο...
Αυτο που χρειαζεται η χωρα πλεον ειναι μια νεα 17 νοεμβρη με στοχο πολυ πλουσιους και πολιτικους και διαπλεκομενους
Τα υπολοιπα πολυ δυσκολα θα αλλαξουν
το νεο dvd της τζουλιας
αστον τον ανθρωπο ησυχο,με τον σκατοκαιρο που εχει δεν μπορει να κανει τις παρκαδες τουΑρχηγέ !
Επιτέλους ηρθανε τα κομάντα ,να "περιποιηθούνε "
το πωπουδάκι του Αβραμη !
Ταδε εφη κηπάρχης !
Τώρα έγινε και ο αχαχούχας κηπάρχης;;; Α καλά....έχεις σαλτάρει εντελώς....
Να γιατί η νοοτροπία των κωλογραικών είναι σκατά....γιατί μόνο σε Ελλαδίστικο φόρουμ θα έμπαινε κάποιος να πεταχτεί σα τη πορδή για να πει τη μαλακία του,άσχετη με το θέμα και να κάνει προσωπική επίθεση σε κάποιον.....
τυπε εγω ειμαι εξοπλισμενος...ειδικα αυτο με τα καρφια (λεγεται morning star),γαμει στο περασμα του...να κατεβω την Κυριακη Αθηνα?κ το τσεκουρι βεβαια δεν παει πισω...αλλα το αλλο ειναι για να σπαει κεφαλια ματατζηδων...αμα κατεβουνε 2-3 εκατομυρια ελληνες στο συνταγμα να καψουν τη βουλη με τους αλλους μεσα να δεις για ποτε θα κανουν πισω τα ματ...
οσον αφορα τους γονεις που ειπαν καποιοι πριν πως να μη ζεις με τους γονεις σου οταν παιρνεις μισθο 400 και 500 ευρω ρε μεγαλε?
πως θα ζησεις μονος σου οταν το ενοικιο μονο ειναι 300 και 350 ευρω? για να σοβαρευονται μερικοι...
οσον αφορα τους ματατζηδες οι περισσοτεροι μουνοπανα με εξουσια να δερνουν ειναι...
δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι αλλα σε γενικες γραμμες οι μπατσοι ειναι κακοπληρωμενοι υπαλληλοι που τους βριζει ολος ο κοσμος...
αμα κατεβουνε 2-3 εκατομυρια ελληνες στο συνταγμα να καψουν τη βουλη με τους αλλους μεσα να δεις για ποτε θα κανουν πισω τα ματ...
αστον τον ανθρωπο ησυχο,με τον σκατοκαιρο που εχει δεν μπορει να κανει τις παρκαδες του
Ομορφα ειναι ρε συ αυτα ......τυπε εγω ειμαι εξοπλισμενος...ειδικα αυτο με τα καρφια (λεγεται morning star),γαμει στο περασμα του...να κατεβω την Κυριακη Αθηνα?κ το τσεκουρι βεβαια δεν παει πισω...αλλα το αλλο ειναι για να σπαει κεφαλια ματατζηδων...
κανει ζημια η wikipedia...(για το morning star λεω...) αυτο που λες ειναι το flail νομιζω αλλα τελοσπαντων...τυπε εγω ειμαι εξοπλισμενος...ειδικα αυτο με τα καρφια (λεγεται morning star),γαμει στο περασμα του...να κατεβω την Κυριακη Αθηνα?κ το τσεκουρι βεβαια δεν παει πισω...αλλα το αλλο ειναι για να σπαει κεφαλια ματατζηδων...
το morning star απο Ομονοια,το αλλο απο Θεσ/κη...εχω μαχαιρια,τοξα,σπαθια κτλ,κτλ...μαζευω απο πιτσιρικας...σαν να ηξερα οτι πλησιαζει η ωρα του πολεμου...Ομορφα ειναι ρε συ αυτα ......
Απο που τα αγορασες ?
Ειναι απο σιδερο η ψευτικα ?
nope morning star λεγεται...κανει ζημια η wikipedia...(για το morning star λεω...) αυτο που λες ειναι το flail νομιζω αλλα τελοσπαντων...
μην νευριαζεις βρε αβραμοτριαντη,εισαι και μεγαλος ανθρωπος μην παθεις τιποτα...εδω δεν βαρεθηκες εσυ να κανεις κλωνους καθε μερα ρε νουμεροΚρίμα όμως να μην είμαστε στο Τέξας,να αγόραζα 1 πιστόλι να στο άδειαζα μπας και ξεκολλήσεις από την εμμονή σου,με τους κηπάρχες και τις παρκάδες....
Ξεκόλλα και βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς....παίξε μπάλα,παίξε ps3 ή τελοσπάντων κάτι άλλο εκτός από το πουλί σου....αρκετά μας τα ζάλισες....και αν πάλι δε θες να ξεκολήσεις από την εμμονή σου,κάνε μπλογκ και γραψ'τα εκεί....αλλά εδώ πέρα δε σου φταίμε τίποτα να σε ακούμε.....δε βαρέθηκες;
Απο το γωνιακο λες .....το morning star απο Ομονοια,το αλλο απο Θεσ/κη...εχω μαχαιρια,τοξα,σπαθια κτλ,κτλ...μαζευω απο πιτσιρικας...σαν να ηξερα οτι πλησιαζει η ωρα του πολεμου...
παρε ενα AK-47 να κανεις δουλεια...το morning star απο Ομονοια,το αλλο απο Θεσ/κη...εχω μαχαιρια,τοξα,σπαθια κτλ,κτλ...μαζευω απο πιτσιρικας...σαν να ηξερα οτι πλησιαζει η ωρα του πολεμου...
μην νευριαζεις βρε αβραμοτριαντη,εισαι και μεγαλος ανθρωπος μην παθεις τιποτα...
αβραμη επιασες δουλεια ρε?