Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 667 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    906

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
22.353
Πώς αντέχεις;
Καλά τα λεφτά αλλά μακροπρόθεσμα αν κοιμάσαι κάτω από 5-6 ώρες το βράδυ αυξάνεται ο κίνδυνος για την υγεία σου και συγκεκριμένα για την καρδιά σου.
Welcome και από εμένα....
Καλησπέρες,τώρα το είδα το μήνυμα! Ευτυχώς έχω την ευχέρεια να συμπληρώνω 8 γεμάτες ωρίτσες, να παραμένω σώας τας φρένας και να κρατάω την διαύγειά μου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Καλησπέρες,τώρα το είδα το μήνυμα! Ευτυχώς έχω την ευχέρεια να συμπληρώνω 8 γεμάτες ωρίτσες, να παραμένω σώας τας φρένας και να κρατάω την διαύγειά μου!
Χαίρομαι που το λες...σαν την υγεία ,τίποτα!
Και αν κυνηγάς το χρήμα σε βαθμό σε υπερβολικό βαθμό κάπου θα ξεφύγει το πράγμα...ευ γέ!

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
22.353
Χαίρομαι που το λες...σαν την υγεία ,τίποτα!
Και αν κυνηγάς το χρήμα σε βαθμό σε υπερβολικό βαθμό κάπου θα ξεφύγει το πράγμα...ευ γέ!
Το παν είναι να ξαπλώνεις με ήσυχη συνείδηση τα βράδια! Τις καληνύχτες μου. :*

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.948
Πόντοι
2.536
Αργύρη όλο εδώ στους καινούργιους είσαι....

Παιδιά, ο Αργύρης σας κάνει τον καλό γιατί απέχει 38 μέρες και του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Να προσέχετε. Δεν είναι αυτό που δείχνει. Σε άλλα νήματα γράφει λέξεις όπως "πουτσοκέφαλο" ή "μουνόχυμα" ενώ είναι εξειδικευμένος στην αποπλάνηση θρησκευόμενων κυριών, ηλικίας 50-80, που ανήκουν σε ήσυχες ενορίες, στις οποίες λέει ότι ήταν κάποτε ιεραπόστολος. Ποτέ μην τον γνωρίσετε στην μητέρα σας την θεία σας ή την γιαγιά σας

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706

Παιδιά, ο Αργύρης σας κάνει τον καλό γιατί απέχει 38 μέρες και του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Να προσέχετε. Δεν είναι αυτό που δείχνει. Σε άλλα νήματα γράφει λέξεις όπως "πουτσοκέφαλο" ή "μουνόχυμα" ενώ είναι εξειδικευμένος στην αποπλάνηση θρησκευόμενων κυριών, ηλικίας 50-80, που ανήκουν σε ήσυχες ενορίες, στις οποίες λέει ότι ήταν κάποτε ιεραπόστολος. Ποτέ μην τον γνωρίσετε στην μητέρα σας την θεία σας ή την γιαγιά σας
Ευτυχώς που δεν τον έδωσες καθόλου στεγνά.
Λίγο ακόμη να έγραφες και θα τα έβγαζες όλα στη φόρα :2funny::2funny::2funny::2funny::rockon:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.525
Πόντοι
6.236
Ευτυχώς που δεν τον έδωσες καθόλου στεγνά.
Είναι γιατί τον συμπαθεί, κατά βάθος.
Εντάξει και γιατί ευελπιστεί να του πασάρει καμία μητέρα, θεία της γκόμενάς του που θα περισσέψει.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.948
Πόντοι
2.536
Είναι γιατί τον συμπαθεί, κατά βάθος.
Εντάξει και γιατί ευελπιστεί να του πασάρει καμία μητέρα, θεία της γκόμενάς του που θα περισσέψει.
Δεν τον συμπαθώ κατά βαθος. Είμαστε πολύ φίλοι!!!1. Του έχω πει ότι του δίνω 1 καύλα φεμινίστρια κάτω από 30 που θα του ρίξει σκληρό μουνί για 3 θείες χριστιανές, αρκεί να έχουν 1 χοντρή κοτσίδα έως τον πολύ άσπρο κώλο τους αλλά το σκέφτεται.

Εσύ ρε ζηλιάρικο έβαψες αυγά; Θα στολίσεις επιτάφιο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297

Με κ-ω-λακευεις....
Κάπως έτσι είναι στίχοι από το άσμα "T.N.T"-AC/DC.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.525
Πόντοι
6.236
Δεν τον συμπαθώ κατά βαθος. Είμαστε πολύ φίλοι!!!1. Του έχω πει ότι του δίνω 1 καύλα φεμινίστρια κάτω από 30 που θα του ρίξει σκληρό μουνί για 3 θείες χριστιανές, αρκεί να έχουν 1 χοντρή κοτσίδα έως τον πολύ άσπρο κώλο τους αλλά το σκέφτεται.
Δεν έχει να σκεφτεί τίποτα. Δεν σας απαντά γιατί δεν θέλει να σας στενοχωρήσει. Τι να την κάνει ο Αργύρης τη φεμινίστρια κάτω των 30;;:headbang: Να ήταν άνω των 60, να το σκεφτόταν.
Εσύ ρε ζηλιάρικο έβαψες αυγά; Θα στολίσεις επιτάφιο;
Εκλπήσσομαι που γνωρίζετε ότι σήμερα βάφουν αυγά. ΟΥΑΟΥ!

Αφήνουν τρανς να στολίζουν επιτάφιο; :think: Δεν ξέρω, θα ρωτήσω. Ελπίζω να μην υπάρχει και ο όρος να είναι παρθένος.

Τέλος πάντων, επειδή ο νονός σας θα έχει πεθάνει, σας πήρα δώρο λαμπάδα.
1681395952195.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Δεν έχει να σκεφτεί τίποτα. Δεν σας απαντά γιατί δεν θέλει να σας στενοχωρήσει. Τι να την κάνει ο Αργύρης τη φεμινίστρια κάτω των 30;;:headbang: Να ήταν άνω των 60, να το σκεφτόταν.

Αφήνουν τρανς να στολίζουν επιτάφιο; :think: Δεν ξέρω, θα ρωτήσω. Ελπίζω να μην υπάρχει και ο όρος να είναι παρθένος.

1681395952195.png
Aν δεν είναι αυτό θαύμα Μεγάλης Εβδομάδος τι μπορεί να είναι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Βλέπω τώρα στο Α τον άλλον τον άθεο τον Θεοδωράκη μέσα στους καλόγερους της Άνδρου...
Κάπως έτσι βλέπω τον Καπετάνιο αυτές τις μέρες....

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.525
Πόντοι
6.236
Ας νιωσει λίγη πνευματικοτητα και...ο,τι ήθελε προκύψει!
Να μας πείτε σε ποιον επιτάφιο θα πάτε, να στείλουμε τις μυροφόρες τις ασπροκώλες, με τις μακριές κοτσίδες, να του φύγει και ο καημός....

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.948
Πόντοι
2.536

1681395952195.png
Ο Κάπτεν είναι αβάπτιστος ρε αγαθιάρη. Πώς σκέφτεσαι μερικά τρελά που λες!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom