argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Θα χάσεις την παρθενιά σου για λίγο πετρέλαιο....ρομαντικό!!Είμαι παρθένος και μου τελείωσε το πετρέλαιο.
Θα χάσεις την παρθενιά σου για λίγο πετρέλαιο....ρομαντικό!!Είμαι παρθένος και μου τελείωσε το πετρέλαιο.
..."γεια ρε μουνοπανα"!πειτε γεια ρε μουνοπανα
Αφορμή γαι πμΏπα,τι είναι αυτό?
Και να φανταστείς περίμενα να δω ποιός θα το γράψει!!Θα χάσεις την παρθενιά σου για λίγο πετρέλαιο....ρομαντικό!!
Παρθενιά η πετρέλαιο;Και να φανταστείς περίμενα να δω ποιός θα το γράψει!!
Σου περίσσεψε καθόλου;
ΧαχαχαχααχχαΠαρθενιά η πετρέλαιο;
Διότι...δεν έχω τίποτα από τα δύο!
Μπα....Χαχαχαχααχχα
Θες;
Θα χαλάσει ο καιρός και θα με παρακαλάς!!Μπα....
Άσε με να το σκεφτώ ως τότε....Θα χαλάσει ο καιρός και θα με παρακαλάς!!
Έτσι για να ξέρεις... Αναγκάστηκα να γυρίσω ανάποδα το κινητό και να δω το ιμοτζι κανονικά, διαβάζοντας το μήνυμα ανάποδα. Αλλά για κάποιο λόγω, ο εγκέφαλος μου το προτίμησε από το να βλέπει ανάποδα το ιμοτζι..Άσε με να το σκεφτώ ως τότε....
ΠΑΟΚ είσαι και εσύ...τα μυαλά σου πονάνε...δεν είναι τυχαίο.Έτσι για να ξέρεις... Αναγκάστηκα να γυρίσω ανάποδα το κινητό και να δω το ιμοτζι κανονικά, διαβάζοντας το μήνυμα ανάποδα. Αλλά για κάποιο λόγω, ο εγκέφαλος μου το προτίμησε από το να βλέπει ανάποδα το ιμοτζι..
Μήπως να απευθυνθώ στο ιατρικό προσωπικό του σάιτ;
Δεν ασχολούμαι με ομάδες και οπαδισμούς... Βαριέμαι τη βαβούραΠΑΟΚ είσαι και εσύ...τα μυαλά σου πονάνε...δεν είναι τυχαίο.
Ευτυχώς είσαι συναγωνιστής...αλλιώς θα θεωρούσα ότι έχεις λίγη τεστοστερόνη.Δεν ασχολούμαι με ομάδες και οπαδισμούς... Βαριέμαι τη βαβούρα
Είμαι μικρος ακόμα για γάμους!! Δεν με δωνει η μάνα μου.Ευτυχώς είσαι συναγωνιστής...αλλιώς θα θεωρούσα ότι έχεις λίγη τεστοστερόνη.
Πάντως οι φίλοι μου δεν ασχολούνται με αθλητικά και είναι παντρεμένοι.Απαιτειται ,προφανώς,αυτό για να σε θεωρούν ασφαλή ( έως και μαλθακο) ώστε να "στηριχθούν" πάνω σου....
Σωστά!Είμαι μικρος ακόμα για γάμους!! Δεν με δωνει η μάνα μου.
Παντρεμένοι όλοι ε; Κι εσύ ανύπαντρος;;
Από νονός τη γλύτωσες ή μπα;Σωστά!
Ο νονός είναι φραγκατος και έχει κοινωνική δικτύωση ...δεν με αγγίζει τίποτα εκ των δύο.Από νονός τη γλύτωσες ή μπα;
Ούτε καλάθι νονού ούτε τπτ. Συμφέρεις και για την κυβέρνησηΟ νονός είναι φραγκατος και έχει κοινωνική δικτύωση ...δεν με αγγίζει τίποτα εκ των δύο.