Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (12 μέλη και 88 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Γουελκαμ!
Εσύ είσαι κοινωνικά ανώτερος και δεν βρίσκεις τίποτα;Μόνο αναρχικές και πλούσιες είναι στο περιβάλλον του;Μάλλον είσαι άτυχος. ..
Αργύρη, όσο και να προσπαθείς δεν θα βρεις πολλά παπαδοπαίδια εδώ για να κάνεις την ελληνορθόδοξη φράξια πουτανιάρηδων (ΕΦΠ) που ονειρεύεσαι. Άδικα κουράζεσαι. Τί έγινε χθες; τρύγησες καμιά εθνικόφρονα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Αργύρη, όσο και να προσπαθείς δεν θα βρεις πολλά παπαδοπαίδια εδώ για να κάνεις την ελληνορθόδοξη φράξια πουτανιάρηδων (ΕΦΠ) που ονειρεύεσαι. Άδικα κουράζεσαι. Τί έγινε χθες; τρύγισες καμιά εθνικόφρονη;
Συνοδεύονταν όλες....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Και μιλάμε για πολύ δυνατές εμφανίσεις ενώ σε μερικές έπαιζε μπάλα ο ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ το κορυφαίο αμυντικό χαφ κάτω από τα στενά υφασμάτινα παντελόνια ...συζυγικό σεξ υπο την επηρεια μπακαλιάρου με σκορδαλιά....!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Και μιλάμε για πολύ δυνατές εμφανίσεις ενώ σε μερικές έπαιζε μπάλα ο ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ το κορυφαίο αμυντικό χαφ κάτω από τα στενά υφασμάτινα παντελόνια ...συζυγικό σεξ υπο την επηρεια μπακαλιάρου με σκορδαλιά....!
Είσαι ποιητής, Αργύρη

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.094
Πόντοι
6.236
Γεια. 19 ετών, σπουδάζω σε δημόσιο (ΕΚΠΑ) και ιδιωτικό πανεπιστήμιο ταυτόχρονα κινηματογράφο και animation. Κοινωνικά μιλώντας τα έχω σκατώσει πολλάκις στο παρελθόν, κι επειδή δεν με βλέπω σε τέτοια κατάσταση που είμαι, ψυχικά και σωματικά, να βρίσκω ποτέ κάποιον/α να κάνουμε σεξ (πόσο μάλλον να μαστε έστω φίλοι), είπα να ξεκινήσω να κάνω επί πληρωμή. :undecided-old:

Ελπίζω μόνο να μην φρικάρει η πρώτη που θα το κάνει μαζί μου, αν με δεχτεί.
Καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα μας!
Πρέπει να αλλάξεις οπωσδήποτε όνομα! Και δεν εννοώ να το κάνεις Loser98!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.780
Πόντοι
11.956
Κάτσε να δούμε την πορεία της ....είναι γυναίκα ...η είναι ......!!!!!!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Καλησπέρες και από μένα. 38 κάτοικος Αθηνών, χρήστης αναπηρικου αμαξιδίου , ασχολούμαι full time με αθλητισμό , crypto , αυτοκίνητα, gaming και συχνά κάποια couple shows στο chaturbate για τα extraδακια.

Για να προλάβω μερικούς , είμαι πολύ καλύτερα σχεδόν σε όλους τους τομείς από πριν έρθει η αναπηρία
Το ίδιο έλεγα στον ξάδερφο..ανάπηρος κ αυτος κ όλο ταξιδακια δεξια-αριστερα κ ένα σωρό χόμπι...Εγώ 14 ώρες δουλειά κ χρόνο για τίποτα..."ρε ξα,ποιος είναι ο ανάπηρος; Εσύ ή εγώ;"....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Τρανσφόρμερ ή ντισέπτικον?

:think:
Όλα είναι τρανσφορμερς ....αν ενθυμουμαι καλώς χωρίζονται στα οτομποτς και στα ντισεπτικονς.
Δεν είμαι ειδικός...προτιμούσα κλασικά Μίκυ Μαου ,Μπαγκς Μπανυ,Αστυνόμο Σα'ι'νη....

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Όλα είναι τρανσφορμερς ....αν ενθυμουμαι καλώς χωρίζονται στα οτομποτς και στα ντισεπτικονς.
Δεν είμαι ειδικός...προτιμούσα κλασικά Μίκυ Μαου ,Μπαγκς Μπανυ,Αστυνόμο Σα'ι'νη....
Απορώ πώς και δεν έγινες Πρωθυπουργός με τέτοια αναγνώσματα ρε Αργύρη

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τα ξέρεις καλά βλέπω γερομπεμπέκα....

:grin:

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Το ίδιο έλεγα στον ξάδερφο..ανάπηρος κ αυτος κ όλο ταξιδακια δεξια-αριστερα κ ένα σωρό χόμπι...Εγώ 14 ώρες δουλειά κ χρόνο για τίποτα..."ρε ξα,ποιος είναι ο ανάπηρος; Εσύ ή εγώ;"....
Χαχα έτσι είναι...
Πριν δούλευα 15-16 ώρες την ημέρα για ένα μισθό λίγο περισσότερο από τον βασικό. Χρόνος για τίποτα άλλο.
Τώρα δουλεύω από το σπίτι. Όταν θέλω, το ωράριο που θέλω, και αν θέλω. Συν τα επιδόματα βγάζω 3Χ από πριν.
Λόγο αθλητισμού και ελεύθερου χρόνου έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη και παραεξω. Και συνεχίζω. Μένω μόνος μου η με οποία γκόμενα έχω κάθε φορά και δεν έχω κανέναν να μου ζαλίζει τα @@. Έχω τα αμάξια μου τα έτσι μου τα άλλιως μου και δεν δίνω και αναφορά σε κανέναν.
Συν το ότι το αμαξίδιο είναι μεγάλη γκόμενοπαγιδα. Σαν τα κουτάβια ένα πράγμα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.780
Πόντοι
11.956
Σπορ Μπίλη????...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
68
Πόντοι
0
Είμαι 37 οικονομικός αναλυτής(σας καταστρέφω δλδ):buck2: και τρελαίνομαι για ό,τι υπάρχει στο σεξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom