Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 667 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    906

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.524
Πόντοι
6.236
Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Ο Κάπτεν είναι αβάπτιστος ρε αγαθιάρη. Πώς σκέφτεσαι μερικά τρελά που λες!
Υπήρχε ονοματοδοσία μέχρι πριν από λίγα χρόνια;
Ρε Καπετάνιο είσαι ανήλικος μήπως;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.945
Πόντοι
2.536
Υπήρχε ονοματοδοσία μέχρι πριν από λίγα χρόνια;
Ρε Καπετάνιο είσαι ανήλικος μήπως;
Ναι, είμαι ο δεκαπενταετής πλοίαρχος.

Αργύρη, μετά την χούντα υπήρχε τρόπος να γίνει αυτό κι αν κάποια υπηρεσία έφερνε πρόβλημα αρκεί να πήγαιναν οι γονείς στα δικαστήρια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Ναι, είμαι ο δεκαπενταετής πλοίαρχος.

Αργύρη, μετά την χούντα υπήρχε τρόπος να γίνει αυτό κι αν κάποια υπηρεσία έφερνε πρόβλημα αρκεί να πήγαιναν οι γονείς στα δικαστήρια.
Η δημοκρατία δίνει το δικαίωμα της έκφρασης...
Οι επιθυμουντες την δικτατορία του προλεταριάτου δίνουν δικαίωμα σε άλλη γνώμη να εκφραστεί χωρίς να την στείλουν στα Γκουλάγκ;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.945
Πόντοι
2.536
Η δημοκρατία δίνει το δικαίωμα της έκφρασης...
Οι επιθυμουντες την δικτατορία του προλεταριάτου δίνουν δικαίωμα σε άλλη γνώμη να εκφραστεί χωρίς να την στείλουν στα Γκουλάγκ;
Δεν ξέρω ρε Αργύρη, ρώτησέ τους. Η γνώμη μου είναι ότι κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς (δεξιό ή αριστερό) δεν δίνει.

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.488
Πόντοι
2.836
Δεν ξέρω ρε Αργύρη, ρώτησέ τους. Η γνώμη μου είναι ότι κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς (δεξιό ή αριστερό) δεν δίνει.
Είτε άκρα δεξιά είτε άκρα αριστερά
Είναι καθεστωτα τα οποία χάνεται η ελευθερία λόγου και μη συμφωνίας με τις απόψεις τους.
Καθώς επίσης ακραίες πράξης συμμόρφωσης και παραδειγματισμου.
Όπως και μεγάλη επένδυση στο αίσθημα του φόβου σε εσωτερικές και εξωτερικές απειλές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Είτε άκρα δεξιά είτε άκρα αριστερά
Είναι καθεστωτα τα οποία χάνεται η ελευθερία λόγου και μη συμφωνίας με τις απόψεις τους.
Καθώς επίσης ακραίες πράξης συμμόρφωσης και παραδειγματισμου.
Όπως και μεγάλη επένδυση στο αίσθημα του φόβου σε εσωτερικές και εξωτερικές απειλές.
Γενικώς δεν διαφωνώ όμως η Σουηδία και η Ελβετία π.χ.δεν έχουν εχθρούς με άλλη θρησκεία δίπλα τους...

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.488
Πόντοι
2.836
Γενικώς δεν διαφωνώ όμως η Σουηδία και η Ελβετία π.χ.δεν έχουν εχθρούς με άλλη θρησκεία δίπλα τους...
Προσωπικά για εμένα δεν είναι κριτήριο η θρησκεία για να φοβηθω Εάν κάποιος είναι απειλή η όχι.
Γεωπολιτικα είναι όλα με προφαση και την θρησκεία. Ομοθρησκοι μας πούλησαν παν πολλές φορές. Αγγλία Γαλλία Ρωσία κλπ κλπ. Άλλοι ομοθρησκοι ήταν κατακτητες.
Αλλά με τα άκρα βάζουμε ακούμε ένα πρόβλημα στην ζωή μας.
Ελβετία δεν ήταν ακουμπουν γιατί πολύ απλά είναι ο κουμπαρας. Η Σουηδία πάλι εάν ψαχτεις λίγο θα καταλάβεις γιατί δεν την ακουμπουν και αυτή.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
696
Πόντοι
86
Kαλησπερες σε ολους, 60, Μπαρμπαναυτης, νεο μελος, διαβαζω καιρο το σαιτ, ειπα να μπω να πιασω κουβεντα, μιας και δεν εχω τιποτα να χασω. Δεν πιστευω σε θρησκειες, πατριδες, οικογενειες. Ερωτησεις δεκτες.
Καλο οβελια και ξεκουραση σε ολους

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.491
Πόντοι
11.956
Kαλησπερες σε ολους, 60, Μπαρμπαναυτης, νεο μελος, διαβαζω καιρο το σαιτ, ειπα να μπω να πιασω κουβεντα, μιας και δεν εχω τιποτα να χασω. Δεν πιστευω σε θρησκειες, πατριδες, οικογενειες. Ερωτησεις δεκτες.
Καλο οβελια και ξεκουραση σε ολους
Και σε τι πιστεύεις?

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.945
Πόντοι
2.536
Προς τους νεοσύλλεκτους: αν σας πλησιάσει ένας τύπος που έχει άβαταρ μια θείτσα με γυαλιά και ξανθά μαλλιά λάχανο και σας προσφέρει καραμέλες, πείτε ΟΧΙ, αλλιώς θα καταλήξετε στο Άγιο Όρος και θα φοράτε μαύρες φούστες.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.018
Πόντοι
5.956
Προς τους νεοσύλλεκτους: αν σας πλησιάσει ένας τύπος που έχει άβαταρ μια θείτσα με γυαλιά και ξανθά μαλλιά λάχανο και σας προσφέρει καραμέλες, πείτε ΟΧΙ, αλλιώς θα καταλήξετε στο Άγιο Όρος και θα φοράτε μαύρες φούστες.
Μια χαρά μουναρα είναι η θείτσα!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.945
Πόντοι
2.536
@billgun Αυτό αποδεικνύει ακόμα περισσότερο την επικίνδυνη έξη του εν λόγω κυρίου ο οποίος μετέρχεται δόλια μέσα για να χειραγωγήσει τα αθώα θύματά του.

Εγώ ακόμα περιμένω να μου γνωρίσει κάποια ασπροκώλα κυρία.

Τελευταία τροποποίηση:

Sir Vietta

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους, νεο μελος και εγω καλως σας βρηκα!

nor_pottery

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Like
1
Πόντοι
0
Γειά σας και καλό μήνα.

Μιας και δεν έχω δικαίωμα ακόμη να δημοσιεύσω σε πιο κατάλληλο topic γράφω εδώ. Νέος στο άθλημα των μπου αλλά όχι στη ζωή (50ρης). Επειδή τους επόμενους μήνες θα είμαι Ελλάδα και εργένης, ήθελα καμιά συμβουλή μιας και λέω να δοκιμάσω και αυτό το άθλημα. Μάλλον για έσκορτ βλέπω να πηγαίνω. Κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω και 2 μαζί.

Οπότε, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom