"Ευχαριστώ" λέει ο κόσμος...τόση ώρα έψαχνα.Ο Κάοτεν είναι αβάπτιστος ρε αγαθιάρη. Πώς σκέφτεσαι μερικά τρελά που λες!
Τελευταία τροποποίηση:
"Ευχαριστώ" λέει ο κόσμος...τόση ώρα έψαχνα.Ο Κάοτεν είναι αβάπτιστος ρε αγαθιάρη. Πώς σκέφτεσαι μερικά τρελά που λες!
Θα την φυλάξω για καμία διακοπή ρεύματος. Ευχαριστώ."Ευχαριστώ" λέει ο κόσμος...τόση ώρα έψαχνα.
Υπήρχε ονοματοδοσία μέχρι πριν από λίγα χρόνια;Ο Κάπτεν είναι αβάπτιστος ρε αγαθιάρη. Πώς σκέφτεσαι μερικά τρελά που λες!
Ναι, είμαι ο δεκαπενταετής πλοίαρχος.Υπήρχε ονοματοδοσία μέχρι πριν από λίγα χρόνια;
Ρε Καπετάνιο είσαι ανήλικος μήπως;
Η δημοκρατία δίνει το δικαίωμα της έκφρασης...Ναι, είμαι ο δεκαπενταετής πλοίαρχος.
Αργύρη, μετά την χούντα υπήρχε τρόπος να γίνει αυτό κι αν κάποια υπηρεσία έφερνε πρόβλημα αρκεί να πήγαιναν οι γονείς στα δικαστήρια.
Δεν ξέρω ρε Αργύρη, ρώτησέ τους. Η γνώμη μου είναι ότι κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς (δεξιό ή αριστερό) δεν δίνει.Η δημοκρατία δίνει το δικαίωμα της έκφρασης...
Οι επιθυμουντες την δικτατορία του προλεταριάτου δίνουν δικαίωμα σε άλλη γνώμη να εκφραστεί χωρίς να την στείλουν στα Γκουλάγκ;
Είτε άκρα δεξιά είτε άκρα αριστεράΔεν ξέρω ρε Αργύρη, ρώτησέ τους. Η γνώμη μου είναι ότι κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς (δεξιό ή αριστερό) δεν δίνει.
Γενικώς δεν διαφωνώ όμως η Σουηδία και η Ελβετία π.χ.δεν έχουν εχθρούς με άλλη θρησκεία δίπλα τους...Είτε άκρα δεξιά είτε άκρα αριστερά
Είναι καθεστωτα τα οποία χάνεται η ελευθερία λόγου και μη συμφωνίας με τις απόψεις τους.
Καθώς επίσης ακραίες πράξης συμμόρφωσης και παραδειγματισμου.
Όπως και μεγάλη επένδυση στο αίσθημα του φόβου σε εσωτερικές και εξωτερικές απειλές.
Προσωπικά για εμένα δεν είναι κριτήριο η θρησκεία για να φοβηθω Εάν κάποιος είναι απειλή η όχι.Γενικώς δεν διαφωνώ όμως η Σουηδία και η Ελβετία π.χ.δεν έχουν εχθρούς με άλλη θρησκεία δίπλα τους...
Και σε τι πιστεύεις?Kαλησπερες σε ολους, 60, Μπαρμπαναυτης, νεο μελος, διαβαζω καιρο το σαιτ, ειπα να μπω να πιασω κουβεντα, μιας και δεν εχω τιποτα να χασω. Δεν πιστευω σε θρησκειες, πατριδες, οικογενειες. Ερωτησεις δεκτες.
Καλο οβελια και ξεκουραση σε ολους
Στο μουνι υποθέτω!Και σε τι πιστεύεις?
Θα μας πει ο μύστης ....είπε ερωτήσεις δέκτες ....γιατί ότι και να απαντήσει υπάρχει καπάκι και άλλη ερώτηση χαχαχαΣτο μουνι υποθέτω!
Μια χαρά μουναρα είναι η θείτσα!Προς τους νεοσύλλεκτους: αν σας πλησιάσει ένας τύπος που έχει άβαταρ μια θείτσα με γυαλιά και ξανθά μαλλιά λάχανο και σας προσφέρει καραμέλες, πείτε ΟΧΙ, αλλιώς θα καταλήξετε στο Άγιο Όρος και θα φοράτε μαύρες φούστες.
οσον αφορα ετουτο το ντουνια? Οτι φαμε κι οτι πιουμε. Δεν υπαρχουν αξιες που να αξιζει να αφιερωθεις και να καταναλωθεις.Και σε τι πιστεύεις?
Ενα εργαλειο ειναι κι αυτο. Με τυην σειρα του το μουνι με θεωρει πολυεργαλειοΣτο μουνι υποθέτω!