enalaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Εκτος απο τα καθιερωμενα χαιρετισματα και μια πιο χρησιμη ερωτηση...Πως ανοιγει καποιος καινουργιο νημα?
καλησπερα φιλοι , σωστα τα λες dimitrisΕνα γεια και απο μενα που θα βοηθησει απ οτι καταλαβα ν αυξησω τα posts μου και να μπορω σιγα σιγα να στελνω /περνω μηνυματα...αραγε ποσα πρεπει να γινουν....παρακολουθω το site με διαστηματα ειναι αληθεια εδω και πεντε τουλαχιστον χρονια και γυρω στα 2014 ημουν μελος με nick κλπ...εμπλεξα /εχασα το παλιο μου μειλ και κωδικους εδω μεσα με αποτελεσμα τωρα που εχω πια καιρο και ηρεμια να ξαναγινω ενεργος σαν καινουργιος...ειναι χαρα μου να βλεπω πως το site συνεχιζει να υπαρχει ακμαιο με καινουργια μελη, αλλα ναι στεναχωρηθηκα που δεν βλεπω αλλα παλαια και μου λοιπουν οι εξυπνες ατακες τους...Ναι ειναι καλη η ανονυμια στα sites αλλα να ετσι δεν μπορεις να παρακολουθησεις και την πραγματικοτητα στην πορεια των ανθρωπων...τι εγιναν? τσαντιστηκαν κι εφυγαν ? εχασαν το ενδιαφερον τους? επαθαν κατι σοβαρο? ...και ουτως ή αλλως δεν μπορεις και να ρωτησεις..ειμαστε δυστυχως ενα ψευδονυμο και πορευομαστε..
Εκτος απο τα καθιερωμενα χαιρετισματα και μια πιο χρησιμη ερωτηση...Πως ανοιγει καποιος καινουργιο νημα?
πας στην ενοτητα που σε ενδιαφερει,πατας την επιλογη <<νεο θεμα>>, βαζεις τιτλο κλπ κλπ
Ευχαριστω Peter, σαφες και γρηγορο
Απο τα μπουρδελακια παλι παικτη οποτε αν υπαρχει παλι προβλημα να σου βγει φθηνα ;)νέο μέλος δεν έχω πάει ποτε με call girl- και σε μπουρδέλο που πήγα ήμουν ανίκανος να τελειώσω και το παράτησα το σπορ
θέλω να μπω δυναμικά στο κύκλωμα πάλι- καμια ιδέα από που να ξεκινήσω σιγά σιγά...ως νέος?
Γεια σας και απο μενα!!! Νεοπας στο site, αν καικαθημερινος επισκεπτηςτωρα αποφασισα να κανω λογαριασμο.... Καλος σας βρηκα.....
Υ.Γ ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν μπορω να στηλω pm??? και τι μπορω να κανω για αυτο....Ευχαριστω...
Ευχαριστω πολυ φιλε να σε καλα δεν περιμενα να μου απαντησει κανεις τοσο γρηγορα βραδυατικα....Πρέπει να συμπληρώσεις 5 μηνύματα κ μετά θα είσαι οκ.. Καλώς όρισες..
Νέο μέλος στο site, λίγο παλαιότερος αναγνώστης δε.
Ξέρω ξέρω.... σιδεροκέφαλος
Καλημερα
* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum