Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 512K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 671 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    911

enalaktikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Like
1
Πόντοι
0
Εκτος απο τα  καθιερωμενα χαιρετισματα και μια πιο χρησιμη ερωτηση...Πως ανοιγει καποιος καινουργιο νημα?

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
554
Πόντοι
96
Ενα γεια και απο μενα που θα βοηθησει απ οτι καταλαβα ν αυξησω τα posts μου και να μπορω σιγα σιγα να στελνω /περνω μηνυματα...αραγε ποσα πρεπει να γινουν....παρακολουθω το site με διαστηματα ειναι αληθεια εδω και πεντε τουλαχιστον χρονια και γυρω στα 2014 ημουν μελος με nick κλπ...εμπλεξα /εχασα το παλιο μου μειλ και κωδικους εδω μεσα με αποτελεσμα τωρα που εχω πια καιρο και ηρεμια να ξαναγινω ενεργος σαν καινουργιος...ειναι χαρα μου να βλεπω πως το site συνεχιζει να υπαρχει ακμαιο με καινουργια μελη, αλλα ναι στεναχωρηθηκα που δεν βλεπω αλλα παλαια και μου λοιπουν οι εξυπνες ατακες τους...Ναι ειναι καλη η ανονυμια στα sites αλλα να ετσι δεν μπορεις να παρακολουθησεις και την πραγματικοτητα στην πορεια των ανθρωπων...τι εγιναν? τσαντιστηκαν κι εφυγαν ? εχασαν το ενδιαφερον τους? επαθαν κατι σοβαρο?  ...και ουτως ή αλλως δεν μπορεις και να ρωτησεις..ειμαστε δυστυχως ενα ψευδονυμο και πορευομαστε..
καλησπερα φιλοι , σωστα τα λες dimitris

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813
Εκτος απο τα  καθιερωμενα χαιρετισματα και μια πιο χρησιμη ερωτηση...Πως ανοιγει καποιος καινουργιο νημα?

πας στην ενοτητα που σε ενδιαφερει,πατας την επιλογη <<νεο θεμα>>, βαζεις τιτλο κλπ κλπ

Kostas Pitsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
16
Like
634
Πόντοι
990
Καλησπέρα και απο εμενα! Κώστας

loukas1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
νέο μέλος δεν έχω πάει ποτε με call girl- και σε μπουρδέλο που πήγα ήμουν ανίκανος να τελειώσω και το παράτησα το σπορ

θέλω να μπω δυναμικά στο κύκλωμα πάλι- καμια ιδέα από που να ξεκινήσω σιγά σιγά...ως νέος?

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
νέο μέλος δεν έχω πάει ποτε με call girl- και σε μπουρδέλο που πήγα ήμουν ανίκανος να τελειώσω και το παράτησα το σπορ

θέλω να μπω δυναμικά στο κύκλωμα πάλι- καμια ιδέα από που να ξεκινήσω σιγά σιγά...ως νέος?
Απο τα μπουρδελακια παλι παικτη οποτε αν υπαρχει παλι προβλημα να σου βγει φθηνα  ;)

Stavros1993

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και απο μενα!!! Νεοπας στο site, αν καικαθημερινος επισκεπτηςτωρα αποφασισα να κανω λογαριασμο.... Καλος σας βρηκα.....

Υ.Γ ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν μπορω να στηλω pm??? και τι μπορω να κανω για αυτο....Ευχαριστω...

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Γεια σας και απο μενα!!! Νεοπας στο site, αν καικαθημερινος επισκεπτηςτωρα αποφασισα να κανω λογαριασμο.... Καλος σας βρηκα.....

Υ.Γ ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν μπορω να στηλω pm??? και τι μπορω να κανω για αυτο....Ευχαριστω...

Πρέπει να συμπληρώσεις 5 μηνύματα κ μετά θα είσαι οκ.. Καλώς όρισες..

giorgios_panag

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
γειά σας παιδία και από μένα!
και εγώ καινούργιος στην εγγραφή...τόσο καιρό μόνο διαβάζω  :sunglasses:

Testaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
9
Πόντοι
0
Νέο μέλος στο site, λίγο παλαιότερος αναγνώστης δε.
Ξέρω ξέρω.... σιδεροκέφαλος  :2funny: :cheesy:

golf gti

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Like
18
Πόντοι
0
kalimera  :rockon:

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

Chori10

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια!!κ εγω νεος στο σαιτ!!! Αν κ συχνος επισκεπτης τωρα εφτιαξα λογαριασμο!!!Καλα :fuck2: να εχουμε!!!

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες. Ήμουν κι εγώ από τα μουνάκια που τόσο καιρό μόνο ενημερωνόμουν εδώ μέσα. Ήρθε η ώρα να μοιραστώ κι εγώ τις εμπειρίες μου και να διαφωτίσω όσο μπορώ τους συναγωνιστές στο θεάρεστο έργο μας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom