You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 508K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)
Καλησπερα σε ολουςΚαλησπερα κι απο μενα.!! Καλησπερα σε ολα τα μωρακια του bou γυναικαρες, μερακληδες, CD, TS να ειστε ολoι καλα.!!
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
καλησπερα
jimadams71
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Κριτικές
- 18
- Like
- 872
- Πόντοι
- 311
καλημερα σε ολους πελατες και εργαζόμενες
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
γεια σας είμαι νέο μελος διαβαζω κανα μηνα και ειπα να γινω μελος
Disilverdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νέοεγγεγραμμένο μέλος και εγώ αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό το site.Καλησπέρα και από μένα λοιπόν σε όλους.
Κύριος Μέλημας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κι εγω μια απο τα ιδια, τυπε. Χρονια παρακολουθω γαμωντας μια γεματη 10ετια στα μπορντελα.Νέοεγγεγραμμένο μέλος και εγώ αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό το site.Καλησπέρα και από μένα λοιπόν σε όλους.
sakis90salonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειά σας παιδιά νέο μέλος εδώ από Θεσσαλονίκη
Aggelikos Avnanistis 666
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παλικαρια, ενα κοριτσι με εκανε να γραφτω, δεν εχω πληρωσει ποτε για σεξακι αλλα τωρα τελευταια ηρθε η ωρα νομιζω... Καλως σας βρηκα!
mrtoonice21
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερες και απο εμενα..χρονια ''ματακιας'' του site επιτελους μελος..
enalaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ενα γεια και απο μενα που θα βοηθησει απ οτι καταλαβα ν αυξησω τα posts μου και να μπορω σιγα σιγα να στελνω /περνω μηνυματα...αραγε ποσα πρεπει να γινουν....παρακολουθω το site με διαστηματα ειναι αληθεια εδω και πεντε τουλαχιστον χρονια και γυρω στα 2014 ημουν μελος με nick κλπ...εμπλεξα /εχασα το παλιο μου μειλ και κωδικους εδω μεσα με αποτελεσμα τωρα που εχω πια καιρο και ηρεμια να ξαναγινω ενεργος σαν καινουργιος...ειναι χαρα μου να βλεπω πως το site συνεχιζει να υπαρχει ακμαιο με καινουργια μελη, αλλα ναι στεναχωρηθηκα που δεν βλεπω αλλα παλαια και μου λοιπουν οι εξυπνες ατακες τους...Ναι ειναι καλη η ανονυμια στα sites αλλα να ετσι δεν μπορεις να παρακολουθησεις και την πραγματικοτητα στην πορεια των ανθρωπων...τι εγιναν? τσαντιστηκαν κι εφυγαν ? εχασαν το ενδιαφερον τους? επαθαν κατι σοβαρο? ...και ουτως ή αλλως δεν μπορεις και να ρωτησεις..ειμαστε δυστυχως ενα ψευδονυμο και πορευομαστε..
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Ενα γεια και απο μενα που θα βοηθησει απ οτι καταλαβα ν αυξησω τα posts μου και να μπορω σιγα σιγα να στελνω /περνω μηνυματα...αραγε ποσα πρεπει να γινουν....παρακολουθω το site με διαστηματα ειναι αληθεια εδω και πεντε τουλαχιστον χρονια και γυρω στα 2014 ημουν μελος με nick κλπ...εμπλεξα /εχασα το παλιο μου μειλ και κωδικους εδω μεσα με αποτελεσμα τωρα που εχω πια καιρο και ηρεμια να ξαναγινω ενεργος σαν καινουργιος...ειναι χαρα μου να βλεπω πως το site συνεχιζει να υπαρχει ακμαιο με καινουργια μελη, αλλα ναι στεναχωρηθηκα που δεν βλεπω αλλα παλαια και μου λοιπουν οι εξυπνες ατακες τους...Ναι ειναι καλη η ανονυμια στα sites αλλα να ετσι δεν μπορεις να παρακολουθησεις και την πραγματικοτητα στην πορεια των ανθρωπων...τι εγιναν? τσαντιστηκαν κι εφυγαν ? εχασαν το ενδιαφερον τους? επαθαν κατι σοβαρο? ...και ουτως ή αλλως δεν μπορεις και να ρωτησεις..ειμαστε δυστυχως ενα ψευδονυμο και πορευομαστε..
εσύ φίλε ποιο nick είχες παλιά?
enalaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
εσύ φίλε ποιο nick είχες παλιά?
Mortaki φιλε, Mortaki, πισω στο 2014
teleiosanwmalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα και απο εμενα σε ολο το φορουμ.
Διαβαζω χρονια το φορουμ και αποφασισα πλεον να συμμετεχω και εγω, γνωριζω απο τωρα οτι εχω να φαω τρελη καζουρα με το πρωτο θεμα που θα ανοιξω, αλλα νταξ σιγα το πραγμα.
Διαβαζω χρονια το φορουμ και αποφασισα πλεον να συμμετεχω και εγω, γνωριζω απο τωρα οτι εχω να φαω τρελη καζουρα με το πρωτο θεμα που θα ανοιξω, αλλα νταξ σιγα το πραγμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K