kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Να αναφερθώ ; Όχι ευχαριστώ!! Είμαι Μεγάλος για αυτά τα κόλπα!!
Στο προφίλ μου λέω άλλωστε από που είμαι!
φίλε μήπως είσαι κλώνος του χρηστάρα του κοσμικού ;)
Να αναφερθώ ; Όχι ευχαριστώ!! Είμαι Μεγάλος για αυτά τα κόλπα!!
Στο προφίλ μου λέω άλλωστε από που είμαι!
Το παληκαρι που δεν ειναι χλωμο.........εννοουσε πωs θα μαθειs σιγα σιγα για τα παντα εδω μεσα ...Η υπομονη ειναι αρετηΑπλά ρώτησα τι εννοεί το παλικάρι με αυτό που έγραψε!
Υπομονή έχω πάρα πολύ, επιμονή το ίδιο, μαθαίνω γρήγορα, και ότι κάνω, ( εκτός από το sex ), το κάνω αθόρυβα και γρήγορα!!
Όπως ο highlanderΑπλά ρώτησα τι εννοεί το παλικάρι με αυτό που έγραψε!
Υπομονή έχω πάρα πολύ, επιμονή το ίδιο, μαθαίνω γρήγορα, και ότι κάνω, ( εκτός από το sex ), το κάνω αθόρυβα και γρήγορα!!
πως παιρνεις τον λογο ρε ζαγαρ μπροστα στον μεραρχο?Καλως τον, αναφερσου... απο που εισαι???
OK! Απλά δεν το κατάλαβα με την πρώτη!Το παληκαρι που δεν ειναι χλωμο.........εννοουσε πωs θα μαθειs σιγα σιγα για τα παντα εδω μεσα ...Η υπομονη ειναι αρετη
OK! Απλά δεν το κατάλαβα με την πρώτη!
Δεν τον ξέρω τον χρηστάρα τον κοσμικό φίλε μου!!
Πρώτη φορά μπαίνω στο site! Για να περνάει η ώρα μου ευχάριστα! Μια που έχει το site πολλά και διάφορα θέματα!
εμενα με ξερεις τουλάχιστον?OK! Απλά δεν το κατάλαβα με την πρώτη!
Δεν τον ξέρω τον χρηστάρα τον κοσμικό φίλε μου!!
Πρώτη φορά μπαίνω στο site! Για να περνάει η ώρα μου ευχάριστα! Μια που έχει το site πολλά και διάφορα θέματα!
Ναι!....Σπορ, κυνηγι, αλιεια, ιππασια, τενιs, ορειβασια κτλ εννοειs να υποθεσω???
Έχω δει το nick σου πολλές φορές όταν έμπαινα στο site σαν επισκέπτης!εμενα με ξερεις τουλάχιστον?
Ναι!
Ελεύθερη κατάδυση, Aikido, ασχολία με μπιστόλια!!!!
Οι Γυναίκες, το σεξ, και άλλα!!!
Έχω δει το nick σου πολλές φορές όταν έμπαινα στο site σαν επισκέπτης!
Προσωπικά όχι!
Όχι δα!! Δεν το ξέρω το παλικάρι!!! Απλά έτυχε, εντελώς τυχαία, και έβλεπα το nick του σε διάφορα ποστ! Τίποτα περισσότερο, ειλικρινά!Σου 'φεξε gl...
Ναι ρε μην ψαρωνειs....Ολα ειναι εντελωs τυχαια εδω μεσαΌχι δα!! Δεν το ξέρω το παλικάρι!!! Απλά έτυχε, εντελώς τυχαία, και έβλεπα το nick του σε διάφορα ποστ! Τίποτα περισσότερο, ειλικρινά!
Και το είπα πριν διότι με ρώτησε αν τον ξέρω!
Όχι δα!! Δεν το ξέρω το παλικάρι!!! Απλά έτυχε, εντελώς τυχαία, και έβλεπα το nick του σε διάφορα ποστ! Τίποτα περισσότερο, ειλικρινά!
Και το είπα πριν διότι με ρώτησε αν τον ξέρω!
NOPE!
Κανέναν σας δεν κατέχω!