Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (6 μέλη και 69 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 671 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 104 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    912

Elephtheros

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
συνηθως καλως τους λεμε,αλλα ο Ελευθεριος εδω πολυ ξεψαρω το παιζει κ βρωμαει η δουλεια...
Ώπα ρε Μεγάλε!
Δεν φτάνει που μου την λέτε κάποιοι, θέλετε και τα ρέστα δηλαδή ;
Δικό σας είναι το μαγαζί ;
Ο κάθε ένας μπαίνει και λέει ένα γεια, και εσείς τον πιάνετε από τα αρχίδια για να φωνάξει βοήθεια ;
Ο άλλος λέει ότι είμαι κλώνος, και άλλα τέτοια τρελά.

Σας συμβουλεύω να το πάρετε αλλιώς μαζί μου!

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Eι Elephtheros. Έχεις μπλέξει με φλωράκια παλικάρι.
Αστα τα φλωράκια.
Δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.

αρα εισαι ο αχαχουχας.
Εντάξει αγοράκι το καταλάβαμε!
Άντε στην γωνιά σου τώρα!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Τζονι τραβα ψαξε κανα τραβελι να σε πηδηξει..ελευθερε εισαι ελευθερος ως προς και σε οπισθεν κινησεις κτλ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι ρε παιδια τετοια επιθεση στο παιδι;δεν ντρεπεστε;

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ρε παιδια τετοια επιθεση στο παιδι;δεν ντρεπεστε;

Ο ελευθερος ειχε την αμεση υποστηριξη μελους που ψαχνεται να τον γαμανε τραβελια..Και λεω μηπως ειναι φιλαρακια με ιδιες προτιμησεις. Τιποτα προσωπικο. Κατι υποπτο δεν σου βρωμαει και σενα στην ατμοσφαιρα;

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Τζονι τραβα ψαξε κανα τραβελι να σε πηδηξει..ελευθερε εισαι ελευθερος ως προς και σε οπισθεν κινησεις κτλ;
Σατράπη, θέλεις πούτσο Αράπη! Για να βάλεις μυαλό!
Παλιό  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κότα λιράτη!!
Είσαι κρυφή και εσύ σε κατάλβαν όλοι!

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Σατράπη, θέλεις πούτσο Αράπη! Για να βάλεις μυαλό!
Παλιό  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κότα λιράτη!!
Είσαι κρυφή και εσύ σε κατάλβαν όλοι!

Με τη πουτσα του τραβελου μεσα στο εντερο σου γραφεις αυτη τη στιγμη ρε σουργελο; Θες και κανενα σατραπικο πουτσοσκαμπιλο για να στρωσεις;

Elephtheros

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ σατράπη.
Σε ενδιαφέρει το τι κάνει ο κάθε ένας με το κορμί του ;

Απορία το έχω διότι όλοι αυτό κάνετε, σε κάποια ποστ που είδα, αυτό γίνετε από κάποια άτομα. Μήπως ζηλεύετε που κάνει ο κάθε ένας ότι του αρέσει στο σεξ ;

Προσπαθώ με κάθε τρόπο να είμαι χαλαρός, και να μην βρίζω. Αλλά μάλλον εσείς γουστάρετε να χλευάζετε τον άλλον.

Για αυτό όποιος θέλει ας έρθει να με βρει στο ίλιον που μένω να τα πούμε από κοντά!

Αυτά είχα να πω!

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ σατράπη.
Σε ενδιαφέρει το τι κάνει ο κάθε ένας με το κορμί του ;

Απορία το έχω διότι όλοι αυτό κάνετε, σε κάποια ποστ που είδα, αυτό γίνετε από κάποια άτομα. Μήπως ζηλεύετε που κάνει ο κάθε ένας ότι του αρέσει στο σεξ ;

Προσπαθώ με κάθε τρόπο να είμαι χαλαρός, και να μην βρίζω. Αλλά μάλλον εσείς γουστάρετε να χλευάζετε τον άλλον.

Για αυτό όποιος θέλει ας έρθει να με βρει στο ίλιον που μένω να τα πούμε από κοντά!

Αυτά είχα να πω!

Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι γουσταρει με το κορμι του και τον κωλο του. Ουτε χλευασμος ειναι ουτε ζηλεια ελευθερε..δικαιωμα σου να δινεις το κωλοτρυπιδι σου και να στο χυνουν..σιγα μη μονομαχησουμε γι αυτο. Εγω μια ερωτηση εκανα απλα μη τρελενεσαι ;)

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Με τη πουτσα του τραβελου μεσα στο εντερο σου γραφεις αυτη τη στιγμη ρε σουργελο; Θες και κανενα σατραπικο πουτσοσκαμπιλο για να στρωσεις;
Ξέρεις!
Την μαλακία την αγάπησαν πολλοί! Τον Μαλ΄κα σαν του λόγου σου κανένας!
Σου δίνω και εγώ ραντεβού όπως ο Elephtheros να έρθεις στο Μοσχάτο να μου τα πεις από κοντά!
Πίσω από το PC καλά κρείβεσαι. Έλα στο μοσχάτο ρε φλωράκι να δούμε ποιος είναι ποιο Άντρας από τους δύο μας!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τα πράγματα έχουν αγριέψει από το μεσημέρι... :rockon:

Elephtheros

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι γουσταρει με το κορμι του και τον κωλο του. Ουτε χλευασμος ειναι ουτε ζηλεια ελευθερε..δικαιωμα σου να δινεις το κωλοτρυπιδι σου και να στο χυνουν..σιγα μη μονομαχησουμε γι αυτο. Εγω μια ερωτηση εκανα απλα μη τρελενεσαι ;)
Ναι ρε φίλε ΟΚ!
Αλλά εσύ με προσβάλεις χωρίς να σε ξέρω, χωρίς να με ξέρεις, είσαι ασφαλείς πίσω από μία οθόνη, και λες τα δικά σου δίχως να σε ξέρει κανείς.
Εγώ δεν λέω τπτ για εσένα και ας κάνεις ότι θέλεις.

Για αυτό πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου για όσα μου λες!

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Στο μοσχατο αδερφες μου στο μοσχατο! :2funny:

Τι επαθαν ολες οι αδερφες και θελουν να αποδειξουν οτι ειναι αντρες με ραντεβου ρε μλκς; Μηπως ο απωτερος σκοπος τους ειναι να εξελιχθει σε ραντεβου ακολαστης πουτσας βαθυα στο κωλαρακι τους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom