Passion_Woman
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εισαι επαγγελματιας???
οχι
εισαι επαγγελματιας???
Ώπα ρε Μεγάλε!συνηθως καλως τους λεμε,αλλα ο Ελευθεριος εδω πολυ ξεψαρω το παιζει κ βρωμαει η δουλεια...
γιατι αλλιως θα μας δειρεις?Σας συμβουλεύω να το πάρετε αλλιώς μαζί μου!
Δεν δέρνω ποτέ κανέναν όταν είναι κάτω από τα κυβικά μου!γιατι αλλιως θα μας δειρεις?
αρα εισαι ο αχαχουχας.Δεν δέρνω ποτέ κανέναν όταν είναι κάτω από τα κυβικά μου!
Και δεν απείλησα κανέναν ποτέ νομίζω!
Εντάξει αγοράκι το καταλάβαμε!αρα εισαι ο αχαχουχας.
Eι Elephtheros. Έχεις μπλέξει με φλωράκια παλικάρι.
Αστα τα φλωράκια.
Δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.
Εντάξει αγοράκι το καταλάβαμε!
Άντε στην γωνιά σου τώρα!
γιατι ρε παιδια τετοια επιθεση στο παιδι;δεν ντρεπεστε;
Σατράπη, θέλεις πούτσο Αράπη! Για να βάλεις μυαλό!Τζονι τραβα ψαξε κανα τραβελι να σε πηδηξει..ελευθερε εισαι ελευθερος ως προς και σε οπισθεν κινησεις κτλ;
Σατράπη, θέλεις πούτσο Αράπη! Για να βάλεις μυαλό!
Παλιό
Κότα λιράτη!!
Είσαι κρυφή και εσύ σε κατάλβαν όλοι!
ρε gl πως ανοιγουμε νεο θρεντ-θεμα?
Αγαπητέ σατράπη.
Σε ενδιαφέρει το τι κάνει ο κάθε ένας με το κορμί του ;
Απορία το έχω διότι όλοι αυτό κάνετε, σε κάποια ποστ που είδα, αυτό γίνετε από κάποια άτομα. Μήπως ζηλεύετε που κάνει ο κάθε ένας ότι του αρέσει στο σεξ ;
Προσπαθώ με κάθε τρόπο να είμαι χαλαρός, και να μην βρίζω. Αλλά μάλλον εσείς γουστάρετε να χλευάζετε τον άλλον.
Για αυτό όποιος θέλει ας έρθει να με βρει στο ίλιον που μένω να τα πούμε από κοντά!
Αυτά είχα να πω!
Ξέρεις!Με τη πουτσα του τραβελου μεσα στο εντερο σου γραφεις αυτη τη στιγμη ρε σουργελο; Θες και κανενα σατραπικο πουτσοσκαμπιλο για να στρωσεις;
Ναι ρε φίλε ΟΚ!Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι γουσταρει με το κορμι του και τον κωλο του. Ουτε χλευασμος ειναι ουτε ζηλεια ελευθερε..δικαιωμα σου να δινεις το κωλοτρυπιδι σου και να στο χυνουν..σιγα μη μονομαχησουμε γι αυτο. Εγω μια ερωτηση εκανα απλα μη τρελενεσαι ;)