artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Έτσι , μπας και γαμήσεις τον fake κώλο...
Ρε τι μαλάκες υπάρχουν
μουλοσπερμα μη μου λες παρασκευη οτι σ εχω πει απο τεταρτη
Έτσι , μπας και γαμήσεις τον fake κώλο...
Ρε τι μαλάκες υπάρχουν
έτσι , παίχτο μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο.... μαλακάκομουλοσπερμα μη μου λες παρασκευη οτι σ εχω πει απο τεταρτη
έτσι , παίχτο μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο.... μαλακάκο
Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου.
Κάποια μέρα θα τον φάς απο πίσω,πότε θα είναι δεν το γνωρίζω αλλά με τον ρυθμό που πάς δεν θ'αργήσει.καλησπέρα, είμαι ο Αλεξης. Καλωσορισες.
θα τον φαει αμα στειλει πμ στον ιπποτη κατα λαθοςΚάποια μέρα θα τον φάς απο πίσω,πότε θα είναι δεν το γνωρίζω αλλά με τον ρυθμό που πάς δεν θ'αργήσει.
Προσωπικη εμπειρια?Κάποια μέρα θα τον φάς απο πίσω,πότε θα είναι δεν το γνωρίζω αλλά με τον ρυθμό που πάς δεν θ'αργήσει.
Δε νομίζω.Προσωπικη εμπειρια?
εισαι και απο την πατριδα,οποτε παω πασο.... ;)μην με μαρτυρας δικε μου ,ασε να κανω παιχνιδι και στην πασαρω μετα ετοιμη
Γεια σας και χαρά σας παλικάρια!
Νέος εδώ, και μια που είδα φως από όξω, μπήκα να πω ένα γεια!
τυπε εισαι ελευθερος ,το λεει και το ονομα μου σαν τον πανταζη?Γεια σας και χαρά σας παλικάρια!
Δηλαδή ;
Ναι!τυπε εισαι ελευθερος ,το λεει και το ονομα μου σαν τον πανταζη?
Καλως τον, αναφερσου... απο που εισαι???Γεια σας και χαρά σας παλικάρια!
Νεουδια, τι περιμενειs???? Ακομα δεν καναμε αγιασμο για την νεα μπουρδελιακη χρονια και ζητανε πτυχιοΥπομονή, ανάγνωση, μελέτη και θα καταλάβετε.
Νεουδια, τι περιμενειs???? Ακομα δεν καναμε αγιασμο για την νεα μπουρδελιακη χρονια και ζητανε πτυχιο
Απλά ρώτησα τι εννοεί το παλικάρι με αυτό που έγραψε!Νεουδια, τι περιμενειs???? Ακομα δεν καναμε αγιασμο για την νεα μπουρδελιακη χρονια και ζητανε πτυχιο