MpourdeliarisMitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ωραία κωλάρα όμως έχει
ωραία κωλάρα όμως έχει
αν ειναι ομως, ο μητσος θα φαει καλαναι μητσο δικια της ειναι μαλακα
αν ειναι ομως, ο μητσος θα φαει καλα
τι εισαι εσυ ;τα ανακατευω!
ναι μητσο δικια της ειναι μαλακα
τι εισαι εσυ ;
τι εισαι εσυ ;
ναι μητσο...ακου τον ηλια....ο κωλος στην φωτο που εχω δεν ειναι δικος μου!
αυτος ο κωλος στην φωτο ειναι ο υπερτατος που υπαρχει...ειναι fake δεν το καταλαβαινεις?με γυμνο ματι φαινεται!
της στεριάς για της θαλασσας ;γοργονα
τι εχουμε γαμησει ειναι το θεμα οχι τι εχουμε δειγιατι οι αλλοι στο πηγαδι κατουρησαμε? σιγα τον πατο της φωτο γλ ... εχουμε δει κ πολυ καλυτερους
και που σε βρησκουμε εσενα ;σφηνοποτηρο!
σου πεφτει μακρια εσενα παντως....τι εχουμε γαμησει ειναι το θεμα οχι τι εχουμε δει
λοιπον γατακια την ντινα θα την φαω πρωτος εγω που ειμαι πορνορεπορτερ,παρτε χαρτακι και ελατε αυριο
αν ειναι δικος σου πες το ... εκτιμηση καναμε ... κ πες κ ποσο τον δινεις γιατι αν ειναι δικος σου δεν τον ποσταρες για να ζηλεψουμμε ... για να το γαμησουμε μας τον δειχνεις...
μαλάκας είσαι και φαίνεσαι . κομπλεξάρα.ναι μητσο δικια της ειναι μαλακα
τι εχουμε γαμησει ειναι το θεμα οχι τι εχουμε δει
λοιπον γατακια την ντινα θα την φαω πρωτος εγω που ειμαι πορνορεπορτερ,παρτε χαρτακι και ελατε αυριο
μην με μαρτυρας δικε μου ,ασε να κανω παιχνιδι και στην πασαρω μετα ετοιμησου πεφτει μακρια εσενα παντως....
αν ειναι δικος σου πες το ... εκτιμηση καναμε ... κ πες κ ποσο τον δινεις γιατι αν ειναι δικος σου δεν τον ποσταρες για να ζηλεψουμμε ... για να το γαμησουμε μας τον δειχνεις...
Στα ορια εισαι να γινεις Αλεξ71.....
Το νου σου τυπε.
μαλάκας είσαι και φαίνεσαι . κομπλεξάρα.