raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.971
- Πόντοι
- 5.006
αντε γαμησου και συ δευτεριατικα...Γεια σας είμαι η Κορίνα και σας βρήκα τυχαία από ένα blog!
αντε γαμησου και συ δευτεριατικα...Γεια σας είμαι η Κορίνα και σας βρήκα τυχαία από ένα blog!
Mίλησε ο μπείγουοτς της στέρνας.
αμα εισαι χοντρη και ασχημη στειλε πμ στον αλεξ71 εχεις πολλες ελπιδες.
αμα εισαι ωραια στειλε στον μπολντεμορτ που χορευει.
Εγώ είμαι κοινωνικότατος ειδικά απο κοντά. ;)Αφου μολις δουν θηλυκια γάτα κανουν σαν αντικοινωνες εδω μεσα ρε τυπε εγω φταιω?
χααχαχαχαχαχχααχΣίγουρα?Δεν πιστεύω να είσαι η κορίνα του Picker?
welcomeΔεν γνωρίζω τον Picker και δεν είμαι η Κορίνα του!
Εντωμεταξύ γιατί είναι εχθρικοί μερικοί με τις γυναίκες?
Έγινα μέλος για να μάθω πράγματα για θέματα που δεν συζητά ποτέ κανείς και είχα πολύ περιέργεια!
ξεκινα να δούμε τι γινεταιΔεν γνωρίζω τον Picker και δεν είμαι η Κορίνα του!
Έγινα μέλος για να μάθω πράγματα για θέματα που δεν συζητά ποτέ κανείς και είχα πολύ περιέργεια!
τα γυναικεια μελη του σαϊτ ομως παραδοσιακα βαζουν φωτο τα βυζια τους για να γινουν αποδεκτα στην παρεα απο τα παιδια εδω στο σαϊτ, οποια αρνειται να κρατησει αυτη την πολυετη παραδοση του μπου τελεια κομ εξαναγκαζεται σε πολυ ασχημο διαδικτυακο τελος υστερα απο απολυτη απαξιωση και τραμπουκισμουςΔεν γνωρίζω τον Picker και δεν είμαι η Κορίνα του!
Δεν γνωρίζω τον Picker και δεν είμαι η Κορίνα του!
τα γυναικεια μελη του σαϊτ ομως παραδοσιακα βαζουν φωτο τα βυζια τους για να γινουν αποδεκτα στην παρεα απο τα παιδια εδω στο σαϊτ, οποια αρνειται να κρατησει αυτη την πολυετη παραδοση του μπου τελεια κομ εξαναγκαζεται σε πολυ ασχημο διαδικτυακο τελος υστερα απο απολυτη απαξιωση και τραμπουκισμους
Αυτά τα κάνουν τα άλλα κορίτσια!
Εγώ είμαι πριγκίπισσα! 0
βρωμομουνο μπαζοελλεηνιδα εισαιΑυτά τα κάνουν τα άλλα κορίτσια!
Εγώ είμαι πριγκίπισσα! 0
Άρχισαν κιόλας οι τραμπουκισμοί?ok βαλε το μουνακι σου εσυ πριγκιπεσσα
Αυτά τα κάνουν τα άλλα κορίτσια!
Εγώ είμαι πριγκίπισσα! 0
βρωμομουνο μπαζοελλεηνιδα εισαι
Κακίες δεν κρατάω ποτέ...
Τις κρατά ο μπάτλερ μου!
και ψωνιοβρωμομουνο μπαζοελλεηνιδα εισαι
Πες τότε στο μπάτλερ σου να σου βγάλει φώτο τα βυζιά σου.Εδώ ολόκληρη κειτ μιντλετον ποζάρει για το φακό εσύ γιατί τα σνομπάρεις?Κακίες δεν κρατάω ποτέ...
Τις κρατά ο μπάτλερ μου!