agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχουν και άτομα που δεν τα πετάνε στη φόρα?
Korinaki ξέρεις σε τι αποσταση εκτοξευονται τα χυσια;
Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχουν και άτομα που δεν τα πετάνε στη φόρα?
Κι εμειs σε παρακολουθουμε καιρο τωρα που μαs παρακολουθειsΓεια σας,παρακολουθώ καιρό το site και είπα επιτέλους να εγγραφώ,καλώς σας βρήκα,τί νέα;
Κοίτα να σου πω έτσι λένε οι γυναίκες αλλά μπήκα εδώ να σχηματίσω τη δική μου άποψη!Απο Βατραχουs εχουμε εναν
Οι υπολοιποι ειμαστε γουρουνια και οσο και να φιλαs δεν.....
Βάτραχος είναι μόνο ένας.Περιμένω και θα περιμένω τον πρίγκιπα μου
Δεν είναι δυνατόν όλοι να είναι βάτραχοι!
Κοίτα να σου πω έτσι λένε οι γυναίκες αλλά μπήκα εδώ να σχηματίσω τη δική μου άποψη!
Νομίζω ότι πάει κάπως έτσι όμως:
" Ερωτεύεσαι έναν γάιδαρο & σε πληγώνει. Πας στον επόμενο,ένα αρνάκι & του φέρεσαι σαν μουλάρα. Πάει στην επόμενη & φέρεται σα γουρούνι."
Τελικά όλα στα γουρούνια του Πανοφάνη καταλήγουνε...
Θα πάρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις [size=5pt](δηλαδή πούτσα)[/size] όσους τόνους και αν είσαι...
ναι αλλα υπαρχει και το μονο πραγμα που αγαπανεΓιατι μια γυναικα να γραφτει σε αυτο το σαιτ??? Εδω μεσα υπαρχουν ολα αυτα που μισουν...
Γιατι μια γυναικα να γραφτει σε αυτο το σαιτ??? Εδω μεσα υπαρχουν ολα αυτα που μισουν...
Γιατι μια γυναικα να γραφτει σε αυτο το σαιτ??? Εδω μεσα υπαρχουν ολα αυτα που μισουν...
Τα λεφτά?ναι αλλα υπαρχει και το μονο πραγμα που αγαπανε
Εσύ χτες με χαρακτήρισες ως μικρή απώλεια όταν ο alex71 παρατήρησε ότι με έσβησαν, τι καίγεσαι τώρα για το πως είμαι και τι ψάχνω και τι δεν ψάχνω εγώ?Εσύ να στείλεις μήνυμα σε αυτό το μέλος:
Θα πάρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις [size=5pt](δηλαδή πούτσα)[/size] όσους τόνους και αν είσαι...
ερωτευτηκα ναι μου φαγε αρκετα και θα μου φαει βασικα μονο να το κοιταω θα πληρωνα χαχαχαχαχπρόλαβε να σου φάει πολλά λεφτά
Ο ιππότης πως σου φαίνεται?Εσύ χτες με χαρακτήρισες ως μικρή απώλεια όταν ο alex71 παρατήρησε ότι με έσβησαν, τι καίγεσαι τώρα για το πως είμαι και τι ψάχνω και τι δεν ψάχνω εγώ?
Ήμαρτον δηλαδή!!!Μάλλον είναι κανένα Πουστράκι
Ήμαρτον δηλαδή!!!
Καλά εσείς τα αγόρια γιατί ασχολείστε με το Κοσμοπόλιταν που έχει μόνο κορίτσια?
Για επιπλέον γνώσεις φυσικά! ;)Γιατι μια γυναικα να γραφτει σε αυτο το σαιτ??? Εδω μεσα υπαρχουν ολα αυτα που μισουν...