alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι σε θελω, ανωτερο ανθρωποΑμα εισαι γκευ γαμησου οπως θες δεν με ενδιαφερει.
Ετσι σε θελω, ανωτερο ανθρωποΑμα εισαι γκευ γαμησου οπως θες δεν με ενδιαφερει.
εσύ είσαι παλιός δεν έχει να λέει...Εμενα που σπαμαρω παντου, γιατι με κρατας?
τι ψαχνεις Μαρία,να βοηθησουμεΧαχαχα ηρεμια ρε παιδια...Ενα καλησπερα ειπα να πω και εγινε εδω ο χαμος τα μπλεξατε τα πραματα..Δεν ηξερα για το forum πολλα δν ξερω ουτε τζαμαικανους ουτε μπαρους και ειπα να γραφτω για πραματα που ψαχνω και γιατι υπαρχει παρα πολυς κοσμος σε σχεση με αλλου..Τα λεμε σε καποιο αλλο θεμα καλησπερα σας!!
Ο Τζαμαϊκανός είναι καλο παιδι ρε τύπε, δεν κανει τετοια.ο τζαμαϊκανος είναι η Μαρία τυπε....δεν βλέπεις αργεί να ποσταρει για να απαντάει σε σένα....
Στειλτου πμ την πουτσα σου
μπορεί να ψάχνει τον αχαχουχα τυπε που να ξερειςΕνημερωσε μας για τι θεμα ψάχνεσαι, και πολλα φιλοξενα μελη θα σπευσουν.
Εμενα που σπαμαρω παντου, γιατι με κρατας?τον έχω υπο επιτήρηση....ενα σπαμαρισμα σε ενημερωτικά θρεντ να κανει και εφυγε
Ενημερωσε μας για τι θεμα ψάχνεσαι, και πολλα φιλοξενα μελη θα σπευσουν.Χαχαχα ηρεμια ρε παιδια...Ενα καλησπερα ειπα να πω και εγινε εδω ο χαμος τα μπλεξατε τα πραματα..Δεν ηξερα για το forum πολλα δν ξερω ουτε τζαμαικανους ουτε μπαρους και ειπα να γραφτω για πραματα που ψαχνω και γιατι υπαρχει παρα πολυς κοσμος σε σχεση με αλλου..Τα λεμε σε καποιο αλλο θεμα καλησπερα σας!!
τα δώρα θέλει να του δώσει πίσω από τον αρραβωνακανονισε της κονε με μητσαρα
μπορεί να ψάχνει τον αχαχουχα τυπε που να ξερεις
τα δώρα θέλει να του δώσει πίσω από τον αρραβωνα
Καλως ορισες. Ειμαι ο Αλεξης και σε καλωσορίζω στον φιλοξενο ιστοτοπό μας.
Χρονια πολλά κιολας...
Να πω με τη σειρά μου μια καλησπέρα.
Αν και διαβάζω χρόνια το σαιτ, δε μπορούσα να κάνω λογαριασμό, δεν ξέρω γιατί. Δεν ερχόταν ποτέ μέιλ ενεργοποίησης.
Αυτή τη φορά μάλλον ήμουν τυχερός
Να πω με τη σειρά μου μια καλησπέρα.
Αν και διαβάζω χρόνια το σαιτ, δε μπορούσα να κάνω λογαριασμό, δεν ξέρω γιατί. Δεν ερχόταν ποτέ μέιλ ενεργοποίησης.
Αυτή τη φορά μάλλον ήμουν τυχερός
παλι καλα που υαρχει αυτογνωσια...Εμενα που σπαμαρω παντου, γιατι με κρατας?