marakinik33
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σας!!Μαρια και ειμαι καινουρια και εγω εδω περα Ελπιζω δεχετε ευχαριστα στις γυναικες και υπαρχουν και αλλες στην παρεα!Καλως σας βρηκα
παρακολουθεις καιρο το σαιτ μαριω?Καλησπερα σας!!Μαρια και ειμαι καινουρια και εγω εδω περα Ελπιζω δεχετε ευχαριστα στις γυναικες και υπαρχουν και αλλες στην παρεα!Καλως σας βρηκα
Κανεις βυζιτες η ετσι ειδες φως και μπηκεςΚαλησπερα σας!!Μαρια και ειμαι καινουρια και εγω εδω περα Ελπιζω δεχετε ευχαριστα στις γυναικες και υπαρχουν και αλλες στην παρεα!Καλως σας βρηκα
ΑΣΕ μας ρε τυπεΚαλησπερα σας!!Μαρια και ειμαι καινουρια και εγω εδω περα Ελπιζω δεχετε ευχαριστα στις γυναικες και υπαρχουν και αλλες στην παρεα!Καλως σας βρηκα
Βρε σαλτα και γ@μησου σαλιαρηΣας παρακαλω παιδια να κρατησουμε ένα επιπεδο...
μαρακι γραφει τυπεΑΣΕ μας ρε τυπε
τυπε μην μιλας ετσι στον αλεξΒρε σαλτα και γ@μησου σαλιαρη
Καλως ορισες. Ειμαι ο Αλεξης και σε καλωσορίζω στον φιλοξενο ιστοτοπό μας.Καλησπερα σας!!Μαρια και ειμαι καινουρια και εγω εδω περα Ελπιζω δεχετε ευχαριστα στις γυναικες και υπαρχουν και αλλες στην παρεα!Καλως σας βρηκα
Κανεις βυζιτες η ετσι ειδες φως και μπηκες
Σας παρακαλω παιδια να κρατησουμε ένα επιπεδο...παρακολουθεις καιρο το σαιτ μαριω?
Χρονια πολλά κιολας...Καλησπερα σας!!Μαρια και ειμαι καινουρια και εγω εδω περα Ελπιζω δεχετε ευχαριστα στις γυναικες και υπαρχουν και αλλες στην παρεα!Καλως σας βρηκα
και ο μπαρος σοκοφρετακι έγραφε τυπε....δεν μασαμεμαρακι γραφει τυπε
τυπε ο μπαρος πληρωσε τα λαθη τουκαι ο μπαρος σοκοφρετακι έγραφε τυπε....δεν μασαμε
Ε ναι ρε τυπε δεν γαμαω πουστηδες, συγνωμη κι ολαςΕτσι σε θελω, ανωτερο ανθρωπο
ο τζαμαϊκανος είναι η Μαρία τυπε....δεν βλέπεις αργεί να ποσταρει για να απαντάει σε σένα....Δηλαδη να μην στειλω πμ τύπε?
Μπορω να γαμηθω χωρις να σαλταρω γιατι βαριέμαι?Βρε σαλτα και γ@μησου σαλιαρη
Αμα σε γαμησω τιποτα θα δεις ποια μαρια ειμαι μαλακα χωριατηο τζαμαϊκανος είναι η Μαρία τυπε....δεν βλέπεις αργεί να ποσταρει για να απαντάει σε σένα....
Στειλτου πμ την πουτσα σου
Δηλαδη να μην στειλω πμ τύπε?και ο μπαρος σοκοφρετακι έγραφε τυπε....δεν μασαμε
τον έχω υπο επιτήρηση....ενα σπαμαρισμα σε ενημερωτικά θρεντ να κανει και εφυγεΟ Τζαμαϊκανός είναι καλο παιδι ρε τύπε, δεν κανει τετοια.