Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.455
- Πόντοι
- 12.756
και το "ο κόσμος είναι κακός" του αόρατου είναι ?
εχεις γαμηθει στου κλωνους
και το "ο κόσμος είναι κακός" του αόρατου είναι ?
εγω ειμαι η αστυνομια μαν
εαν το σιτε το παρακολουθει η αστυνομια το ξερεις οτι θα χαρακτηριστεις αμεσα ρατσιστεις/ναζιστης/χρυσαυγιτης
εχεις γαμηθει στου κλωνους
αυτό είναι του φούφουτου
δεν είναι δικός μου ρε μαλάκα ο αλβανός...
ας το επιβεβαιώσει ο πορνοβοσκός με τις ip
δεν ειναι πραγματι......εχουμε γεμισει τρολλ....σε λιγο θα βγει και ολλανδος εραστηςδεν είναι δικός μου ρε μαλάκα ο αλβανός...
ας το επιβεβαιώσει ο πορνοβοσκός με τις ip
ολοι μονοι μας ειμαστε σε τουτη την παλιοζωη φιλεδεν ειμαι κλωνος κανενος μονος μου ειμαι, απλα εχω επιτυχια στις ελληινιδες που τους πουλαω ερωτες και εβαλα αυτο το νικ
πως βαζουμε φωτο κατω απο το ονομα ρε παιδια; μου φαινεται οτι μονο εγω δεν εχω.
ευχαριστω φιλεδίπλα από το νικ σου πάνω αριστερά, μετά τα πμ και το κουμπί αποσύνδεσης, υπάρχει το προφίλ
το πατάς, μπαίνεις στο προφίλ σου και πας κάτω κάτω που γράφει με κόκκινα γράμματα αλλαγή προφίλ, και πατάς "ρυθμίσεις προφίλ"
εκεί που ανοίγει, κάνεις κλικ στο κυκλάκι "θα αποστείλω δική μου φωτογραφία" , μετά πατάς δίπλα στην "επιλογή αρχείου" και φορτώνεις μια φωτο που έχεις ήδη κατεβάσει και βρίσκεται στον υπολογιστή σου
στο τέλος πατάς κάτω δεξιά στην σελίδα που γράφει "αλλαγή προφίλ"
καλο ταξιδι στον κοσμο του BOURDELA.COM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOURDELA.COM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσύ είσαι ο εικονιζόμενος αριστερά;
εσύ είσαι ο εικονιζόμενος αριστερά;
μπα απλα ρωτησα τυπεγουσταρεις τυπε ?