Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

ikskarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.

Εδω και σχεδον 1 χρονο "ενημερωνομαι" απο τι κριτικες σας για τα δρωμενα της "αγορας", κατα κυριο λογο Φυλης/Φωκαιας και μπορω να πω οτι εχω περασει στο δωματιο με ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο κοριτσιων που δουλευουν στις παραπανω οδους το τελευταιο 6μηνο και με καποιες ειχα επισυναψει και ιδιαιτερες σχεσεις εντος η εκτος μαγαζιου  ;) (δεν κανω πλακα)

Ετσι αποφασισα και εγω να γινω μελος της κοινοτητας εδω αν και δυσκολα θα αναρτησω καποια προσωπικη εμπειρια :P

Καλως σας βρηκα !!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλωs ορισεs και καλα ταξιδια.....του νου και τηs σαρκαs
Ακομα και τηs τσαρκαs

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπερα σε ολους.

Εδω και σχεδον 1 χρονο "ενημερωνομαι" απο τι κριτικες σας για τα δρωμενα της "αγορας", κατα κυριο λογο Φυλης/Φωκαιας και μπορω να πω οτι εχω περασει στο δωματιο με ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο κοριτσιων που δουλευουν στις παραπανω οδους το τελευταιο 6μηνο και με καποιες ειχα επισυναψει και ιδιαιτερες σχεσεις εντος η εκτος μαγαζιου  ;) (δεν κανω πλακα)

Ετσι αποφασισα και εγω να γινω μελος της κοινοτητας εδω αν και δυσκολα θα αναρτησω καποια προσωπικη εμπειρια :P

Καλως σας βρηκα !!!
Παρακολουθεις καιρο ομως ετσι;

ikskarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ναι οπως ανεφερα σχεδον 1 χρονο ειναι που ανακαλυψα το site και απο τοτε το "συμβουλευομαι" οταν θελω να παω σε καποια ιεροδουλη απο Φυλης/Φωκαιας  ;)
Σιγα σιγα ισως αρχισω (εκτος και αν ξαναδεσμευτω  :smitten:) να κοιταω και αλλες τοποθεσιες (πχ Κασσανδρας) και αλλες υπηρεσιες (πχ call girls)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι οπως ανεφερα σχεδον 1 χρονο ειναι που ανακαλυψα το site και απο τοτε το "συμβουλευομαι" οταν θελω να παω σε καποια ιεροδουλη απο Φυλης/Φωκαιας  ;)
Σιγα σιγα ισως αρχισω (εκτος και αν ξαναδεσμευτω  :smitten:) να κοιταω και αλλες τοποθεσιες (πχ Κασσανδρας) και αλλες υπηρεσιες (πχ call girls)
εισαι ωραιος :cool2: :thumbsup:

ikskarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στανταρ με καποιους θα εχουμε συναντηθει σε καποιο μαγαζι γιατι το καλοκαιρι σχεδον καθε βραδυ μετα τις 1 γυρνουσα στα παραπανω μαγαζια ... εφυγαν αρκετα λεφτα και αυτο ειναι το κακο του hobby αυτου, περα απο το θεμα υγειας ( μακρυα απο ολους μας  :priest: )

Ελα ρε τυπε καλως ηρθες  :rockon: :rockon:
Αλλα μια καθαρη ΙΡ που παρακολουθει το σαιτ καιρο  :rockon:

Τι εννοεις, οτι φαινοταν η IP μου που εμπαινα και "μορφωνομουνα" και ας μην ημουνα μελος της κοινοτητας ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε τυπε :rockon:
καλοριζικος :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στανταρ με καποιους θα εχουμε συναντηθει σε καποιο μαγαζι γιατι το καλοκαιρι σχεδον καθε βραδυ μετα τις 1 γυρνουσα στα παραπανω μαγαζια ... εφυγαν αρκετα λεφτα και αυτο ειναι το κακο του hobby αυτου, περα απο το θεμα υγειας ( μακρυα απο ολους μας  :priest: )

Τι εννοεις, οτι φαινοταν η IP μου που εμπαινα και "μορφωνομουνα" και ας μην ημουνα μελος της κοινοτητας ?
τυπε υπαρχει καχυποψια στο σαιτ οτι μπαινουν κλωνοι :S

ikskarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μια απορια ...
Με τι ονομα σας φαινομαι στο forum γιατι την ωρα της εγγραφης εδωσα ενα ονομα Γιαννης Σκ. και ενα username και νομιζα πως αυτο θα φαινεται και οχι το Γιαννης Σκ.
Εγω ετσι με βλεπω. Υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης ωστε να μπει το ψευδωνυμο ?

τυπε υπαρχει καχυποψια στο σαιτ οτι μπαινουν κλωνοι :S

Ψιθυριστεs τυπε....Ψιθυριστεs

Δεν σας πιανω  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια απορια ...
Με τι ονομα σας φαινομαι στο forum γιατι την ωρα της εγγραφης εδωσα ενα ονομα Γιαννης Σκ. και ενα username και νομιζα πως αυτο θα φαινεται και οχι το Γιαννης Σκ.
Εγω ετσι με βλεπω. Υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης ωστε να μπει το ψευδωνυμο ?

Δεν σας πιανω  :think:
τυπε ειναι κλασσικη παγιδα του σαιτ για να καρφωνονται οι κλωνοι ;)
εσυ περασες το τεστ
εισαι καθαρος :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το σαιτ δεν εχει κλωνους...παρτε για παραδειγμα τον αχαχουχα ;)

ikskarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τυπε ειναι κλασσικη παγιδα του σαιτ για να καρφωνονται οι κλωνοι ;)
εσυ περασες το τεστ
εισαι καθαρος :rockon:

Αν και δε το πιανω  :S το πως και το γιατι , εν ολιγοις δεν αλλαζει το ονομα που φαινεται στα αριστερα με αυτο που ειχα δηλωσει κατι την εγγραφη απο οτι καταλαβα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν και δε το πιανω  :S το πως και το γιατι , εν ολιγοις δεν αλλαζει το ονομα που φαινεται στα αριστερα με αυτο που ειχα δηλωσει κατι την εγγραφη απο οτι καταλαβα
οχι τυπε
κανε αλλο νικ με το ονομα που θελεις σιγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom