neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δεν προσπαθωμε διασκεδαζουν οι προσπαθειες σου να φανεις σκληροπυρηνικός χυστης και ειρωνας.
δεν προσπαθωμε διασκεδαζουν οι προσπαθειες σου να φανεις σκληροπυρηνικός χυστης και ειρωνας.
Οχι το μοντελο-πουτανα η αλλη η σκετη πουτανα.
ποτε φορεσαν οι νωντοτυποι κουστουμια;;;
δεν προσπαθω
και πρεπει να τον χλευαζεις τυπε;δεν θα σου`βγαινε ουτως η αλλιως. Μετα απο καμια 10ρια χρονια ατελειωτων καταθεσεων στα πιο καλτ μπουρδελα ισως.
σε καλτ μπουρδελα μαλλον πας εσυ. εισαι και πολυ καλτ λεμεδεν θα σου`βγαινε ουτως η αλλιως. Μετα απο καμια 10ρια χρονια ατελειωτων καταθεσεων στα πιο καλτ μπουρδελα ισως.
άλλο ρώτησα :S
αλλά δεν κατέχεις την ορολογία![]()
τύπε εσύ δεν φοράς κουστούμι όταν τσαρκάρεις;άλλο ρώτησα :S
αλλά δεν κατέχεις την ορολογία![]()
και πρεπει να τον χλευαζεις τυπε;
και θα τρεξω τωρα να αποδεικνύω σε σενα οτι την κατεχω. Περιμενε, μην φυγεις.
τύπε εσύ δεν φοράς κουστούμι όταν τσαρκάρεις;
![]()
και ο κωστάκης ανοιχτόμυαλος είναικαλά μωρέ..
εγώ μόνο αν σου αρέσουν τα κοστούμια ρώτησα :S
γιατί όχι τύπε...
είμαι ανοιχτόμυαλος τύπος![]()
Tυπισσα που κανει παρεα με τους νωντοτυπους.100% σιγουροΤυπισσα.
Εχεις δικιο, ομως, δεν ειναι δικαιο να τρολλαρεις μικροτερους. Το κοβω.
και ο κωστάκης ανοιχτόμυαλος είναι![]()
Ρε,ξεκόλλα λέμε.............ακούγεται κάπως....αλλά είναι αλήθεια........εσένα αντίθετα δεν σε έχουμε δει από κοντά......... ;)Tυπισσα που κανει παρεα με τους νωντοτυπους.100% σιγουρο![]()
![]()
![]()
Βασιλακη,εισαι 37 χρονων...δεν εισαι 15....Φυγε απο αυτην την νοοτροπια φιλε μου.Για το δικο σου καλο.Ρε,ξεκόλλα λέμε.............ακούγεται κάπως....αλλά είναι αλήθεια........εσένα αντίθετα δεν σε έχουμε δει από κοντά......... ;)
ρε τύπε δεν λέει ψέματα ο billyΒασιλακη,εισαι 37 χρονων...δεν εισαι 15....Φυγε απο αυτην την νοοτροπια φιλε μου.Για το δικο σου καλο.
Βασιλακη,εισαι 37 χρονων...δεν εισαι 15....Φυγε απο αυτην την νοοτροπια φιλε μου.Για το δικο σου καλο.
Ρε στα @@ μου εμένα το όλο σκηνικό....αλλά η κοπέλα είναι υπαρκτή........πως να το πω πιο απλά......σου λέω συναντήθηκα με τα παιδιά κάπου και μου λένε...από εδώ η Σόνια!
Η απάντηση μου ήταν η εξής.....
"Νόμιζα είσαι κλώνος".........
Γνώρισα σε μια στιγμή από κοντά.........gastrenteriasi - Sonia......δεν ήταν και λίγο..........ειχες πολυ αστειο προσωπο τοτε, αχαχα )) σαν να σου`δειξαν τον Αι Βασιλη ))))