Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (13 μέλη και 91 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μηπως εισαι κλωνος ?

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Γειά σας παιδιά. Προσθέστε κι έναν λάτρη των ρωσσομίλφ στην παρέα σας ..

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
τυπε γιατι προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις
δεν υπαρχουν κλωνοι εδω :grin:

Ακριβως,οι κλωνοι ειναι τα μορφωματα της προηγουμενης καταστασης του μελους,αρα ο κλωνος
ειναι η επομενη κατασταση αρα καλυτερη,συνεπως οι κλωνοι ειναι οι προηγουμενοι.

:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φίλε κι εγώ εκτός Αθήνας μένω. Είχα μέρικές μέρες άδεια και είπα να τις εκμεταλλευτώ, αλλά, γκαντεμιά, έπεσα πάνω στη ΔΙΑΣ.. :headbang:
και συ στα εβερεστ για σαντουιτς πηγες; :grin:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Φίλε κι εγώ εκτός Αθήνας μένω. Είχα μέρικές μέρες άδεια και είπα να τις εκμεταλλευτώ, αλλά, γκαντεμιά, έπεσα πάνω στη ΔΙΑΣ.. :headbang:

Πως και δεν πήγες σε κανά μασατζίδικο (κατά το πατσατζίδικο), δεν πήρες κανά cg.... Maturia υπάρχουν παντού στην Αθήνα για  :boff:

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ave παιδιά,
παρακολουθώ αρκετό καιρό το μπου, κι έχω διαβάσει αρκετά θρεντ τα οποία και βρήκα ως εξαιρετικά χρήσιμα... Είμαι σχεδόν τριάντα και μένω εκτός Αθήνας, αλλά δε χάνω ευκαιρία να την επισκέπτομαι όποτε μπορέσω... Πρόσφατα αποφάσισα να εντάξω στις ασχολείες μου και το σεξ επί πληρωμή.
Σίγουρα με μια βάση δεδομένων σαν την παρούσα ιστοσελίδα που να αφορά θέματα αγοραίου έρωτα...ποτέ δεν περίμενα να συναντήσω... Κάποτε προσπαθω να θυμηθώ πως ακριβώς έτυχε να την βρω..
Κολάζει αγίους και δεν περνά απαρατήρητη με τίποτα, έστω κι αν φαίνετε πως τα παλιότερα χρόνια, ήταν πιο ειλικρινή κι αγνά από άποψης συναλλαγής πληροφοριών αναμεταξύ των μέλων..
Εντούτοις, σαν χώρος, παραμένει εξαιρετικά ικανοποιητικός στην εξεύρεση πληροφοριών για οτιδήποτε αφορά το θέμα.. Το μόνο κακό μαζί μου, δύσκολα θα μπορέσω ν' ανταποδώσω τις πληροφορίες που παίρνω από διάφορα μέλη, μια και είμαι μακριά απ' τις χαρές του κέντρου!!! :headbang: :headbang:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ave παιδιά,
παρακολουθώ αρκετό καιρό το μπου, κι έχω διαβάσει αρκετά θρεντ τα οποία και βρήκα ως εξαιρετικά χρήσιμα... Είμαι σχεδόν τριάντα και μένω εκτός Αθήνας, αλλά δε χάνω ευκαιρία να την επισκέπτομαι όποτε μπορέσω... Πρόσφατα αποφάσισα να εντάξω στις ασχολείες μου και το σεξ επί πληρωμή.
Σίγουρα με μια βάση δεδομένων σαν την παρούσα ιστοσελίδα που να αφορά θέματα αγοραίου έρωτα...ποτέ δεν περίμενα να συναντήσω... Κάποτε προσπαθω να θυμηθώ πως ακριβώς έτυχε να την βρω..
Κολάζει αγίους και δεν περνά απαρατήρητη με τίποτα, έστω κι αν φαίνετε πως τα παλιότερα χρόνια, ήταν πιο ειλικρινή κι αγνά από άποψης συναλλαγής πληροφοριών αναμεταξύ των μέλων..
Εντούτοις, σαν χώρος, παραμένει εξαιρετικά ικανοποιητικός στην εξεύρεση πληροφοριών για οτιδήποτε αφορά το θέμα.. Το μόνο κακό μαζί μου, δύσκολα θα μπορέσω ν' ανταποδώσω τις πληροφορίες που παίρνω από διάφορα μέλη, μια και είμαι μακριά απ' τις χαρές του κέντρου!!! :headbang: :headbang:

Λες και το έγραψα εγώ το κείμενό σου! Welcome aboard  :grouphug:

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Πως και δεν πήγες σε κανά μασατζίδικο (κατά το πατσατζίδικο), δεν πήρες κανά cg.... Maturia υπάρχουν παντού στην Αθήνα για  :boff:
Αυτό κάνω! Θα προτιμούσα βέβαια να κάνω τη βόλτα μου τη νύχτα με δροσιά αλλά τι να κάνουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει μασατζίδικο ανοιχτό τη νύχτα? Σε cg δεν έχω επεκταθεί.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό κάνω! Θα προτιμούσα βέβαια να κάνω τη βόλτα μου τη νύχτα με δροσιά αλλά τι να κάνουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει μασατζίδικο ανοιχτό τη νύχτα? Σε cg δεν έχω επεκταθεί.

Χωρις να μου πεφτει λογος και σορρυ για την παρεμβαση κιολας αν δεν ξερεις απο cg μην τα επισκεφτεις
γιατι σε βλεπω να ανοιγεις θρεντ. :grin:

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Χωρις να μου πεφτει λογος και σορρυ για την παρεμβαση κιολας αν δεν ξερεις απο cg μην τα επισκεφτεις
γιατι σε βλεπω να ανοιγεις θρεντ. :grin:
Λες εε; Θα ανοίξω θρεντ εδώ και θα κλείσω το σπίτι μου που λένε (είναι κάπως ακριβούτσικα..). Πάντως δεν νομίζω να πάθω τέτοιο πράγμα αν δοκιμάσω cg. Δεν ψάχνω για pse καταστάσεις, είμαι συνειδητοποιημένος ρωσσομιλφάκιας εγώ. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom