You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 509K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (13 μέλη και 91 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλοριζικος τυπεκαλησπερα μαγκες καινουργιος στο site
ευχαριστω πολυκαλοριζικος τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε γιατι προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσειςμηπως εισαι κλωνος ?
δεν υπαρχουν κλωνοι εδω
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Γειά σας παιδιά. Προσθέστε κι έναν λάτρη των ρωσσομίλφ στην παρέα σας ..
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τυπε γιατι προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις
δεν υπαρχουν κλωνοι εδω
Ακριβως,οι κλωνοι ειναι τα μορφωματα της προηγουμενης καταστασης του μελους,αρα ο κλωνος
ειναι η επομενη κατασταση αρα καλυτερη,συνεπως οι κλωνοι ειναι οι προηγουμενοι.
Φίλε κι εγώ εκτός Αθήνας μένω. Είχα μέρικές μέρες άδεια και είπα να τις εκμεταλλευτώ, αλλά, γκαντεμιά, έπεσα πάνω στη ΔΙΑΣ..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και συ στα εβερεστ για σαντουιτς πηγες;Φίλε κι εγώ εκτός Αθήνας μένω. Είχα μέρικές μέρες άδεια και είπα να τις εκμεταλλευτώ, αλλά, γκαντεμιά, έπεσα πάνω στη ΔΙΑΣ..
όχι, εκεί συνήθως πάω μόνο για αναπλήρωση δυνάμεων μετά από αγώνα ;)και συ στα εβερεστ για σαντουιτς πηγες;
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Φίλε κι εγώ εκτός Αθήνας μένω. Είχα μέρικές μέρες άδεια και είπα να τις εκμεταλλευτώ, αλλά, γκαντεμιά, έπεσα πάνω στη ΔΙΑΣ..
Πως και δεν πήγες σε κανά μασατζίδικο (κατά το πατσατζίδικο), δεν πήρες κανά cg.... Maturia υπάρχουν παντού στην Αθήνα για
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Πως και δεν πήγες σε κανά μασατζίδικο (κατά το πατσατζίδικο), δεν πήρες κανά cg.... Maturia υπάρχουν παντού στην Αθήνα για
Εκτός και αν σου έπεφταν βαριά στην τσέπη.... :'( :'(
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Γειά σας παιδιά. Προσθέστε κι έναν λάτρη των ρωσσομίλφ στην παρέα σας ..
Ο μοναδικός πρέπει να είσαι ...
HAMSUND7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ave παιδιά,
παρακολουθώ αρκετό καιρό το μπου, κι έχω διαβάσει αρκετά θρεντ τα οποία και βρήκα ως εξαιρετικά χρήσιμα... Είμαι σχεδόν τριάντα και μένω εκτός Αθήνας, αλλά δε χάνω ευκαιρία να την επισκέπτομαι όποτε μπορέσω... Πρόσφατα αποφάσισα να εντάξω στις ασχολείες μου και το σεξ επί πληρωμή.
Σίγουρα με μια βάση δεδομένων σαν την παρούσα ιστοσελίδα που να αφορά θέματα αγοραίου έρωτα...ποτέ δεν περίμενα να συναντήσω... Κάποτε προσπαθω να θυμηθώ πως ακριβώς έτυχε να την βρω..
Κολάζει αγίους και δεν περνά απαρατήρητη με τίποτα, έστω κι αν φαίνετε πως τα παλιότερα χρόνια, ήταν πιο ειλικρινή κι αγνά από άποψης συναλλαγής πληροφοριών αναμεταξύ των μέλων..
Εντούτοις, σαν χώρος, παραμένει εξαιρετικά ικανοποιητικός στην εξεύρεση πληροφοριών για οτιδήποτε αφορά το θέμα.. Το μόνο κακό μαζί μου, δύσκολα θα μπορέσω ν' ανταποδώσω τις πληροφορίες που παίρνω από διάφορα μέλη, μια και είμαι μακριά απ' τις χαρές του κέντρου!!!
παρακολουθώ αρκετό καιρό το μπου, κι έχω διαβάσει αρκετά θρεντ τα οποία και βρήκα ως εξαιρετικά χρήσιμα... Είμαι σχεδόν τριάντα και μένω εκτός Αθήνας, αλλά δε χάνω ευκαιρία να την επισκέπτομαι όποτε μπορέσω... Πρόσφατα αποφάσισα να εντάξω στις ασχολείες μου και το σεξ επί πληρωμή.
Σίγουρα με μια βάση δεδομένων σαν την παρούσα ιστοσελίδα που να αφορά θέματα αγοραίου έρωτα...ποτέ δεν περίμενα να συναντήσω... Κάποτε προσπαθω να θυμηθώ πως ακριβώς έτυχε να την βρω..
Κολάζει αγίους και δεν περνά απαρατήρητη με τίποτα, έστω κι αν φαίνετε πως τα παλιότερα χρόνια, ήταν πιο ειλικρινή κι αγνά από άποψης συναλλαγής πληροφοριών αναμεταξύ των μέλων..
Εντούτοις, σαν χώρος, παραμένει εξαιρετικά ικανοποιητικός στην εξεύρεση πληροφοριών για οτιδήποτε αφορά το θέμα.. Το μόνο κακό μαζί μου, δύσκολα θα μπορέσω ν' ανταποδώσω τις πληροφορίες που παίρνω από διάφορα μέλη, μια και είμαι μακριά απ' τις χαρές του κέντρου!!!
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Ave παιδιά,
Λες και το έγραψα εγώ το κείμενό σου! Welcome aboard
Αυτό κάνω! Θα προτιμούσα βέβαια να κάνω τη βόλτα μου τη νύχτα με δροσιά αλλά τι να κάνουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει μασατζίδικο ανοιχτό τη νύχτα? Σε cg δεν έχω επεκταθεί.Πως και δεν πήγες σε κανά μασατζίδικο (κατά το πατσατζίδικο), δεν πήρες κανά cg.... Maturia υπάρχουν παντού στην Αθήνα για
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αυτό κάνω! Θα προτιμούσα βέβαια να κάνω τη βόλτα μου τη νύχτα με δροσιά αλλά τι να κάνουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει μασατζίδικο ανοιχτό τη νύχτα? Σε cg δεν έχω επεκταθεί.
Χωρις να μου πεφτει λογος και σορρυ για την παρεμβαση κιολας αν δεν ξερεις απο cg μην τα επισκεφτεις
γιατι σε βλεπω να ανοιγεις θρεντ.
χαχα, έχετε βαρεθεί να το ακούτε νομίζω.Ο μοναδικός πρέπει να είσαι ...
Λες εε; Θα ανοίξω θρεντ εδώ και θα κλείσω το σπίτι μου που λένε (είναι κάπως ακριβούτσικα..). Πάντως δεν νομίζω να πάθω τέτοιο πράγμα αν δοκιμάσω cg. Δεν ψάχνω για pse καταστάσεις, είμαι συνειδητοποιημένος ρωσσομιλφάκιας εγώ.Χωρις να μου πεφτει λογος και σορρυ για την παρεμβαση κιολας αν δεν ξερεις απο cg μην τα επισκεφτεις
γιατι σε βλεπω να ανοιγεις θρεντ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K