Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Γιατί?Όσοι κατεχουν την τεχνη του πιρφορίζειν δεν έχουν ανάγκη ουτε απο σεξουαλική επαφή ούτε απο γυναίκες.Μπελάς είναι.Το έχει πει κι ο Πλάτωνας στην Πολιτεία.Εγω εδω ειμαι να το αναλυσω το θεμα αν θέλετε  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Γιατί?Όσοι κατεχουν την τεχνη του πιρφορίζειν δεν έχουν ανάγκη ουτε απο σεξουαλική επαφή ούτε απο γυναίκες.Μπελάς είναι.Το έχει πει κι ο Πλάτωνας στην Πολιτεία.Εγω εδω ειμαι να το αναλυσω το θεμα αν θέλετε  :2funny:
για πες τι αλλα ειπε περι παρομιων θεματαων ειπε ο πλατωνας;
ειχε πει παντως οτι η ιδανικη σχεση ειναι ο αντρας να ειναι 5 χρονια μεγαλυτερος απο την γυναικα

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια. Καινουργιος στην κοινοτητα, αρχαριος στα κολπα στην Ελλαδα αλλα αρκετα εμπειρος στα εκτος συνορων.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα παιδια. Καινουργιος στην κοινοτητα, αρχαριος στα κολπα στην Ελλαδα αλλα αρκετα εμπειρος στα εκτος συνορων.

Καλως ήλθες αλλά δεν απάντησες στην κούβα έχει αφρικανές η λατίνες?  :grin:

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλως ήλθες αλλά δεν απάντησες στην κούβα έχει αφρικανές η λατίνες?  :grin:
Τσεκαρε το thread που ξεκινισαμε την κουβεντα. Και προσδιορισε τι ακριβως εννοεις με την λεξη Λατινες. Γιατι Λατινα μπορει να ειναι απο μαυρη κατραμι μεχρι λευκη Νορβηγιας. Και ολες τις ενδιαμεσες αποχρωσεις.

Translap700

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
33 Zαχαροπλάστης καί πρόσφατα καμένος :cartman:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Γεια σας από την επαρχία. 35άρης, αναγνώστης του φόρουμ εδώ και 2 χρόνια και ΜΟΝΙΜΩΣ καβλωμένος με τις ώριμες (40-60+) και τις τεράστιες βυζάρες (φυσικές και μη)!  :tits2:

koen1977

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα. Βασίλης 35, από Χαλκίδα. Αναγνώστης πολύ καιρό, κατά περιόδους σε καθημερινή βάση, σπάνια ως ποτέ συμμετέχω στις συζητήσεις. Ίσως να ενοχλήσει μερικούς αλλά το site έχει τεράστια δυναμική, που όμως χάνεται σε ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις, άσχετα με το θέμα ποσταρίσματα, spamming, trolling κοκ. Ελπίζω να αλλάξει αυτή μου η άποψη...αυτός είναι ο λόγος που αντί για θετική ψήφισα αδιάφορη εντύπωση του site :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλημέρα. Βασίλης 35, από Χαλκίδα. Αναγνώστης πολύ καιρό, κατά περιόδους σε καθημερινή βάση, σπάνια ως ποτέ συμμετέχω στις συζητήσεις. Ίσως να ενοχλήσει μερικούς αλλά το site έχει τεράστια δυναμική, που όμως χάνεται σε ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις, άσχετα με το θέμα ποσταρίσματα, spamming, trolling κοκ. Ελπίζω να αλλάξει αυτή μου η άποψη...αυτός είναι ο λόγος που αντί για θετική ψήφισα αδιάφορη εντύπωση του site :(
εχεις δικιο βασιλη....παλια επεφταν τουλαχιστον χριστοι και παναγιες με ουσια.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας από την επαρχία. 35άρης, αναγνώστης του φόρουμ εδώ και 2 χρόνια και ΜΟΝΙΜΩΣ καβλωμένος με τις ώριμες (40-60+) και τις τεράστιες βυζάρες (φυσικές και μη)!  :tits2:
εισαι σε καλο δρομο τυπε :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
'Ασε που είμαι fan και των freelancer  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Y.Γ. όπως έγραψα μένω στην επαρχία οπότε....  :headbang:  :headbang:  :helpplea:
τυπε μου καλα ξηγιεσαι
τωρα με τις μαλακιες του δενδρια εχει πεσει πολυ η κινηση στο τριγωνο

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Καλησπερα, ειμαι ο cgfucker (δηλαδη call girl fucker). Χωρος δρασης μου κυριως, τα call girls και τα μασαζ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Καλησπέρα είμαι ο Σκατόβλαχος ή αλλιώς Κατσαπλιάς...είμαι νέο μέλος, τώρα πρόσφατα ήρθα στην Αθήνα από το χωριό πάνω στο βουνό γιατί εκεί δεν έχει πολλά κορίτσια να κάνουμε την δουλειά μας και τον τελευταίο καιρό βολευόμαστε με τις προβατίνες...που θα πάει κάποια στιγμή θα γεννηθεί πρόβατο με ανθρώπινο κεφάλι... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλησπέρα είμαι ο Σκατόβλαχος ή αλλιώς Κατσαπλιάς...είμαι νέο μέλος, τώρα πρόσφατα ήρθα στην Αθήνα από το χωριό πάνω στο βουνό γιατί εκεί δεν έχει πολλά κορίτσια να κάνουμε την δουλειά μας και τον τελευταίο καιρό βολευόμαστε με τις προβατίνες...που θα πάει κάποια στιγμή θα γεννηθεί πρόβατο με ανθρώπινο κεφάλι... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Τουλαχιστον οι ...τετραποδεs ειναι ησυχεs και δεν φωναζουν
Οι διποδεs εδω ομωs ............ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom