Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ωχ θα μαζευτούν και τα άλλα 39 τώρα.
Όντως σε λένε έτσι?
Και θες να μας πείσεις ότι χρειάζεσαι κλιματιστικό?
Ωχ θα μαζευτούν και τα άλλα 39 τώρα.
Όντως σε λένε έτσι?
Και θες να μας πείσεις ότι χρειάζεσαι κλιματιστικό?
Καλημέρα Velvy ναι έτσι με λένε συγνώμη αν σε απογοήτευσα..Ωχ θα μαζευτούν και τα άλλα 39 τώρα.
Όντως σε λένε έτσι?
Καλημέρα Velvy ναι έτσι με λένε συγνώμη αν σε απογοήτευσα..
Και ρωμαιος και κατι τετοια περιεργα. Θελουν να περνιουνται για Ιταλοι μαλλον.λεοναρντο απο αλμπανια
εμενα μου ηρθε κ αυτος στο μυαλο
καλησπερα...παρακολουθω καιρο το σαιτ κ αποφασισα να γραφτω.
τι ειναι υποτακτικος βελβη;Καλησπέρα.
Ο τελευταίος διάσημος υποτακτικός του σάιτ, male tsouli, αποχώρησε απηυδησμένος οφείλω να σου πω.
σοβαρα μιλας?Καλησπέρα.
Ο τελευταίος διάσημος υποτακτικός του σάιτ, male tsouli, αποχώρησε απηυδησμένος οφείλω να σου πω.
τυπε πως και ετσι το αποφασισες?καλησπερα...παρακολουθω καιρο το σαιτ κ αποφασισα να γραφτω.
τι ειναι υποτακτικος βελβη;
Αν σε βάλω να μου καθαρίσεις το σπίτι, να σιδερώσεις, να μαγειρέψεις, να γλείψεις τα σταράκια, σου χώσω μια κλωτσιά στ'αρχίδια και γαμηθώ μπροστά σου με τoν μανάβη ενώ σε έχω δεμένο στη γωνία και σε φτύνουμε, τότε θα σε λέμε υποτακτικό.
γεια σου ρε φουντα.....εμενα με παρακολουθουσες μαν;Χαιρετώ τους πάντες με το πρώτο μου μύνημα στο χώρο αυτό αν και παρακολουθω το σαιτ παρα πολυ καιρο για τις κριτικες κυριως αλλα και τον απιστευτο χαβαλε που παιζει σχεδον σε ολα τα θεματα!!!
Χαιρετώ τους πάντες με το πρώτο μου μύνημα στο χώρο αυτό αν και παρακολουθω το σαιτ παρα πολυ καιρο για τις κριτικες κυριως αλλα και τον απιστευτο χαβαλε που παιζει σχεδον σε ολα τα θεματα!!!