pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καληνυχτα!καληνυχτα φιλτατε
καληνυχτα!καληνυχτα φιλτατε
εχουν λεφτα ε? και παραλληλα δεν ειναι κ τοσο γεροι.οι σαρανταρηδες ειναι οι καλυτεροι!!!!!!
εσυ εχασες....εγω ειμαι 45 οποτε μια χαρα θα με στιψει η πηνελοπηΕγω είμαι κατω απο σαραντα.
Σας καληνυχτω!!!!!!!!!!!!
ο λαγουδακης ειδικα που την παιζει στην παρνηθα και φτανουν παρνασοεχουν λεφτα ε? και παραλληλα δεν ειναι κ τοσο γεροι.
τα λεφτα αγαπη μου σ αυτες που τα ζητανε οχι σε μενα!!!!!εχουν λεφτα ε? και παραλληλα δεν ειναι κ τοσο γεροι.
Ζούζουνε πες στα κορίτσα ότι έχεις και γκρίζους κροτάφους και θα γίνουν ντιτζέισες από το μουνοδαχτύλιασμα.εσυ εχασες....εγω ειμαι 45 οποτε μια χαρα θα με στιψει η πηνελοπη
:-* :-*Ξέρεις να επιλέγεις την ποιότητα!!! :-*
δικε μου αυτα το 1980...τωρα τον παιζω και λερωνω τα αρχιδια μουο λαγουδακης ειδικα που την παιζει στην παρνηθα και φτανουν παρνασο
μανικα υψηλης πιεσηςο λαγουδακης ειδικα που την παιζει στην παρνηθα και φτανουν παρνασο
τα λεφτα αγαπη μου σ αυτες που τα ζητανε οχι σε μενα!!!!!
τι ειπες τωρα!!!Ζούζουνε πες στα κορίτσα ότι έχεις και γκρίζους κροτάφους και θα γίνουν ντιτζέισες από το μουνοδαχτύλιασμα.
Ζούζουνε πες στα κορίτσα ότι έχεις και γκρίζους κροτάφους και θα γίνουν ντιτζέισες από το μουνοδαχτύλιασμα.
το δικο σου??ανετααααα!!!!!Εσύ έχεις ανάγκη μόνο από σπέρμα μωρό?
τυπε μια φορα γαματος για παντα γαματοςδικε μου αυτα το 1980...τωρα τον παιζω και λερωνω τα αρχιδια μου
αχ ναιπηνελοπη εχεις αυπνιες? ;)
δεν το εννουσα ετσιτα λεφτα αγαπη μου σ αυτες που τα ζητανε οχι σε μενα!!!!!
το δικο σου??ανετααααα!!!!!
τυπε μια φορα γαματος για παντα γαματος
τα λεφτα αγαπη μου σ αυτες που τα ζητανε οχι σε μενα!!!!!