pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Να είσαι ακριβεις παρακαλω
νταξι μωρε μεθαυριο ειναι κυριακη
Αυριο είναι Κυριακη!
Να είσαι ακριβεις παρακαλω
νταξι μωρε μεθαυριο ειναι κυριακη
φυγαμε!!!!!!!!!!!!θελεις να παμε στο καστελοριζο για γαριδες για το καλως ηρθες;
σωστος παρα 5 λεπταΝα είσαι ακριβεις παρακαλω
Αυριο είναι Κυριακη!
κατσε να δουμε...λες να μας ριξει τιποτα μπουφλες;αμα δεν στραπονιαζει τι να την κανουμε?
Προσεχε. Θα σε καταστρεψει αυτος!φυγαμε!!!!!!!!!!!!
γεια σου πηνελοπη.....επειδη πολλα κωλοπαιδα λενε οτι εισαι εγω θες να γινω ο μεντορας σου στο σαιτ μας;Γεια σας ειμαι η Πηνελοπη κ χαιρομαι που σας γνωριζω...
εμεις οι 2 θα τα παμε καλα μωρο μου...θα σε προφυλαξω και απο κατι αλητηριους εδω μεσαφυγαμε!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τυπε στο γκαζι βλεπουμε πολλα τελευταιακατσε να δουμε...λες να μας ριξει τιποτα μπουφλες;
Μηπως γνωριζεις καποια rozmistress?Γεια σας ειμαι η Πηνελοπη κ χαιρομαι που σας γνωριζω...
που ρε τυπε? βλεπω πολλα καινουργια θρεντ
εμεις οι 2 θα τα παμε καλα μωρο μου...θα σε προφυλαξω και απο κατι αλητηριους εδω μεσα
στην σειρα σου αν θελεις....γεια σου πηνελοπη.....επειδη πολλα κωλοπαιδα λενε οτι εισαι εγω θες να γινω ο μεντορας σου στο σαιτ μας;
Ρε λαμογιο, καθε βραδυ θα φτιαχνεις και εναν κλωνο για να καυλωνεις οπως ελεγε και η Ρυθμ?γεια σου πηνελοπη.....επειδη πολλα κωλοπαιδα λενε οτι εισαι εγω θες να γινω ο μεντορας σου στο σαιτ μας;
Δεν εχει γυμναστηριο αυριο?δεν ξερω τυπε στο γκαζι βλεπουμε πολλα τελευταια
ΥΓ τελικα θα κανονιστει τπτ αυριο?
μυαλο δεν βαζεις εσυ με τιποτα......Ρε λαμογιο, καθε βραδυ θα φτιαχνεις και εναν κλωνο για να καυλωνεις οπως ελεγε και η Ρυθμ?
το πρωι τυπεΔεν εχει γυμναστηριο αυριο?
ωπα παιδια ενας ενας..1.ειμαι γυναικα κ 2.δεν χρειαζομαι μεντορα..Ρε λαμογιο, καθε βραδυ θα φτιαχνεις και εναν κλωνο για να καυλωνεις οπως ελεγε και η Ρυθμ?
Που ειναι αυτο το πουτανακι;Μηπως γνωριζεις καποια rozmistress?
καλα τους ειπες ματακιαωπα παιδια ενας ενας..1.ειμαι γυναικα κ 2.δεν χρειαζομαι μεντορα..
τι να τον κανεις τον σαρανταρη τον μπαρμπα τον αλεξ;ωπα παιδια ενας ενας..1.ειμαι γυναικα κ 2.δεν χρειαζομαι μεντορα..