sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Εσυ θες τον διαφθορεα σου.ωπα παιδια ενας ενας..1.ειμαι γυναικα κ 2.δεν χρειαζομαι μεντορα..
Εσυ θες τον διαφθορεα σου.ωπα παιδια ενας ενας..1.ειμαι γυναικα κ 2.δεν χρειαζομαι μεντορα..
Ετσι μπραβο. Βγαλε σκληραδα. Αρεσουν στον Λαγουδακη!ωπα παιδια ενας ενας..1.ειμαι γυναικα κ 2.δεν χρειαζομαι μεντορα..
ελα ωπα!!!!λιγα με τους σαρανταρηδες!!!!τι να τον κανεις τον σαρανταρη τον μπαρμπα τον αλεξ;
Τι θες ζαργάνα μου δω μέσα;ωπα παιδια ενας ενας..1.ειμαι γυναικα κ 2.δεν χρειαζομαι μεντορα..
Σε βρισκω λιγο πεζο.καλα τους ειπες ματακια
μια ανατριχιλα την νιωθω παντως.....Ετσι μπραβο. Βγαλε σκληραδα. Αρεσουν στον Λαγουδακη!
Ποσα π.μ. σου εστειλαν μεχρι τωρα?
κατσε να γνωριστουμε πρωτα λιγο...Σε βρισκω λιγο πεζο.
Βαλε και καμμια καρδουλα!!!!!!!!!!!!!
δεν στο πα πριν οτι θα την βγάλουμε την βραδια?μια ανατριχιλα την νιωθω παντως.....
και οχι μονο....δεν στο πα πριν οτι θα την βγάλουμε την βραδια?
;)
και οχι μονο....
να τον βγαλω βολτα...δεν εχεις ακουσει που λενε οτι η γρια η κοτα εχει το ζουμι??το ιδιο ισχυει κ για τους αντρες!!!!!τι να τον κανεις τον σαρανταρη τον μπαρμπα τον αλεξ;
δευτερα νιατα ε τυπε?ελα ωπα!!!!λιγα με τους σαρανταρηδες!!!!
θες να τον ξεζουμισεις και να τον πεταξεις μετα ε;να τον βγαλω βολτα...δεν εχεις ακουσει που λενε οτι η γρια η κοτα εχει το ζουμι??το ιδιο ισχυει κ για τους αντρες!!!!!
οι σαρανταρηδες ειναι οι καλυτεροι!!!!!!
καληνυχτα φιλτατεΕγω είμαι κατω απο σαραντα.
Σας καληνυχτω!!!!!!!!!!!!
ανετααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θες να τον ξεζουμισεις και να τον πεταξεις μετα ε;
καλα σου ειπα οτι εμεις θα τα παμε καλα....θα με πηγαινεις βολτες οπου θελεις,εγω να δεις ζουμι που εχωνα τον βγαλω βολτα...δεν εχεις ακουσει που λενε οτι η γρια η κοτα εχει το ζουμι??το ιδιο ισχυει κ για τους αντρες!!!!!
οι σαρανταρηδες ειναι οι καλυτεροι!!!!!!