You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 509K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)
kostopoulos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια καλησπερα και απο το νεο μελος της παρεας!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καλως τον.Ηλικια,περιοχη,φυλο?παιδια καλησπερα και απο το νεο μελος της παρεας!
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
στην κουζίνα σου τσόλι και μη μου κωλοτρίβεσαι γιατί δεν μου έχει μείνει και σπέρμα να σε χύσω στη μούρη
πάνε φκιάξε μου σάντουιτς
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Νέος στο forum το μονο νέο δηλαδή που με αφορά στην κυριολεξία.
Επειδή διαβαζω μερες και μερες τωρα, διαφορα χρησιμα εδώ, θα συμβαλλω και εγω στην συνέχεια με οτι μπορω και κατέχω.
Η παρουσιαση θα ειναι λιτή και περιεκτική.
Δουλευω πολλυ απο τοτε που ..μεγαλωσα. Μου αρεσει η ταχυτητα και η ένταση όχι μονο απο/στα αυτοκινητα. Εξαιρουνται οι ΄΄ιδωτικες στιγμες΄΄ όπου μπορει και να βαρεθει και ο Αγγελόπουλος ακομα σε δικο του γύρισμα. Στα κεφια..πάντα. Τα ..περασα τα χρονια του Χριστού εδω και καιρό απ οτι θυμάμαι.
ΥΓ. Διατηρω πάντα χαρεμι αλλα η πληροφορια /διευκρινηση δεν αφορά τους αρσενικούς...να εξηγούμαστε.
Επειδή διαβαζω μερες και μερες τωρα, διαφορα χρησιμα εδώ, θα συμβαλλω και εγω στην συνέχεια με οτι μπορω και κατέχω.
Η παρουσιαση θα ειναι λιτή και περιεκτική.
Δουλευω πολλυ απο τοτε που ..μεγαλωσα. Μου αρεσει η ταχυτητα και η ένταση όχι μονο απο/στα αυτοκινητα. Εξαιρουνται οι ΄΄ιδωτικες στιγμες΄΄ όπου μπορει και να βαρεθει και ο Αγγελόπουλος ακομα σε δικο του γύρισμα. Στα κεφια..πάντα. Τα ..περασα τα χρονια του Χριστού εδω και καιρό απ οτι θυμάμαι.
ΥΓ. Διατηρω πάντα χαρεμι αλλα η πληροφορια /διευκρινηση δεν αφορά τους αρσενικούς...να εξηγούμαστε.
Επισκέπτης
Πολύ σωστή τοποθέτηση!!!
Και εγώ διαβάζω διάφορα χρήσιμα, αλλά διαβάζω και διάφορα... "έξυπνα" που δεν είναι και τόσο έξυπνα
Αλήθεια!!!
Η εξυπνάδα είναι συνυφασμένη υπόσταση με την απόδοση στην πουτανοτσαρκα, ειδικά αν είναι πρωινή;
Ελα ρε...
απάντα να βρούμε άκρη...
Και εγώ διαβάζω διάφορα χρήσιμα, αλλά διαβάζω και διάφορα... "έξυπνα" που δεν είναι και τόσο έξυπνα
Αλήθεια!!!
Η εξυπνάδα είναι συνυφασμένη υπόσταση με την απόδοση στην πουτανοτσαρκα, ειδικά αν είναι πρωινή;
Ελα ρε...
απάντα να βρούμε άκρη...
alexisthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα,
Έχω λίγο καιρό που έχω κάνει εγγραφή στο site και σκέφτηκα να συνεισφέρω κι εγώ τις πληροφορίες μου όταν μπορώ. Θεώρησα πως έπρεπε πρώτα να πω ένα "γεια" σε όλους!!
Έχω λίγο καιρό που έχω κάνει εγγραφή στο site και σκέφτηκα να συνεισφέρω κι εγώ τις πληροφορίες μου όταν μπορώ. Θεώρησα πως έπρεπε πρώτα να πω ένα "γεια" σε όλους!!
Tegustapor Elculo
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειά και χαρά σ΄όλους του Forum!
Είναι λίγος καιρός που σας διαβάζω κι΄είπα να πω ένα "γειά" στους --πως το λέτε?-- συναδέλφους, συναγωνιστές, συμμαχητές, συμβολιστές (αλήθεια, κάτι PEG-PSV-PPSP-PANTA REI και CFS-VSP και άλλα περίεργα που χρησιμοποιείτε, δεν εννοώ να τα εννοήσω ), νά΄στε καλά...
Ζω, γιά την ώρα στο εξωτερικό, αλλά έρχομαι ταχτικά Ελλάδα (η πατρίς δεν ξεχνιέται ποτέ!) και, βέβαια, επιδίδομαι ΚΑΙ στην μπουρδελότσαρκα. Μας παίρνει ακόμα, εεε?
Το site bourdela.com, πολύ χρήσιμο, πολύ "φρέσκο", πολύ ...sexy! Μπράβο σ΄αυτόν που σκέφτηκε να το φτιάξει, αλλά και σ΄αυτούς που "επανδρώνουν" τις κριτικές και φυσικά τούτο το Forum.
Τα λέμε ξανά συντόμως.
Είναι λίγος καιρός που σας διαβάζω κι΄είπα να πω ένα "γειά" στους --πως το λέτε?-- συναδέλφους, συναγωνιστές, συμμαχητές, συμβολιστές (αλήθεια, κάτι PEG-PSV-PPSP-PANTA REI και CFS-VSP και άλλα περίεργα που χρησιμοποιείτε, δεν εννοώ να τα εννοήσω ), νά΄στε καλά...
Ζω, γιά την ώρα στο εξωτερικό, αλλά έρχομαι ταχτικά Ελλάδα (η πατρίς δεν ξεχνιέται ποτέ!) και, βέβαια, επιδίδομαι ΚΑΙ στην μπουρδελότσαρκα. Μας παίρνει ακόμα, εεε?
Το site bourdela.com, πολύ χρήσιμο, πολύ "φρέσκο", πολύ ...sexy! Μπράβο σ΄αυτόν που σκέφτηκε να το φτιάξει, αλλά και σ΄αυτούς που "επανδρώνουν" τις κριτικές και φυσικά τούτο το Forum.
Τα λέμε ξανά συντόμως.
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μου αρεσει η ταχυτητα και η ένταση όχι μονο απο/στα αυτοκινητα. Εξαιρουνται οι ΄΄ιδωτικες στιγμες΄΄ όπου μπορει και να βαρεθει και ο Αγγελόπουλος ακομα σε δικο του γύρισμα. Στα κεφια..πάντα.
ΥΓ. Διατηρω πάντα χαρεμι
Για σου σείχη ...
anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
καλησπέρα και απο μένα!
οπως πολλοί άλλοι, παρακολουθούσα και γώ καιρό το σαϊτ και σκεφτομουνα , να γραφτώ? να μη γραφτω?
να τελικα που πηρα την απόφαση και ήρθα στην παρέα σας. Σαν παλιός μπουρδελιάρης και στουντιάκιας θέλω να πιστεύω οτι θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στον τοίχο της ενημέρωσης των μελών....
καλως σας βρήκα λοιπόν...
οπως πολλοί άλλοι, παρακολουθούσα και γώ καιρό το σαϊτ και σκεφτομουνα , να γραφτώ? να μη γραφτω?
να τελικα που πηρα την απόφαση και ήρθα στην παρέα σας. Σαν παλιός μπουρδελιάρης και στουντιάκιας θέλω να πιστεύω οτι θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στον τοίχο της ενημέρωσης των μελών....
Επισκέπτης
Καλώς ήρθες συνάδελφε...καλησπέρα και απο μένα!
Σε καλως-ορίζω γιατί έχουμε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά...
Δηλαδή, και εγώ παρακολουθούσα το σαϊτ καιρό και σκεφτόμουνα να γραφτώ? να μη γραφτω?
...αυτά για να μην μας λένε διάφορες "εξυπνάδες" διάφοροι έξυπνοι για πρωϊνες πουτανό-τσαρκες που δεν έκαναν και δεν πρόκειται να κάνουν ΠΟΤΕ...
Επισκέπτης
και εγω σαν τους 2 αποπανω. thanks για την ενημερωση τοσο καιρο θα ηταν γαιδουρια αν δε το εκανα...
ειμαι 37 και παντρεμενος
ειμαι 37 και παντρεμενος
ΦΑΝΤΟΛΜΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Οπως κανεις δεν ξερει ποιος ειναι και που πηγαινει , ετσι και η αφεντια μου εντασεται στο πλευρο σας στο ταξιδι της υπαρξης μας , στους προβληματισμους μας , οπως και στην παντοτινη αναζητηση των ηδονιστικων απολαυσεων .
Χρονου θελοντος ελπιζω να τα λεμε συχνα !
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
:o :oΟπως κανεις δεν ξερει ποιος ειναι και που πηγαινει , ετσι και η αφεντια μου εντασεται στο πλευρο σας στο ταξιδι της υπαρξης μας , στους προβληματισμους μας , οπως και στην παντοτινη αναζητηση των ηδονιστικων απολαυσεων .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K