Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
καλημερα. :)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
683
Πόντοι
4.995
Καληνυχτα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλησπέρα και από εμένα, έγραφα καιρό στο φόρουμ σας και είπα να κάνω κλώνο, αλλά επειδή βαριέμαι την διαδικασία δεχτείτε με όπως είμαι.

underexposed321

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
48
Like
0
Πόντοι
80
καλησπέρα και από εμένα, έγραφα καιρό στο φόρουμ σας και είπα να κάνω κλώνο, αλλά επειδή βαριέμαι την διαδικασία δεχτείτε με όπως είμαι.

Ποιος ο λογος να κανει καποιος "κλωνο" ετσι κι αλλιως..??? Τοσος ελευθερος χρονος υπαρχει πια..?? Δεν το τραγικοποιω, αλλα ενταξει, υπαρχει ζωη και εξω απο 1 η 2 threads..!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ποιος ο λογος να κανει καποιος "κλωνο" ετσι κι αλλιως..??? Τοσος ελευθερος χρονος υπαρχει πια..?? Δεν το τραγικοποιω, αλλα ενταξει, υπαρχει ζωη και εξω απο 1 η 2 threads..!
οι λόγοι είναι πάρα πολλοί.
από τη στιγμή που υπάρχουν διαπροσωπικές σχέσεις σε ένα φόρουμ, ο άνθρωπος στην ζωή του μέσα στο φόρουμ έχει δυνατότητες που δεν έχει στην πραγματική του ζωή.
κρατάει το καλό προφίλ καθαρό, γιατί κάποιοι ξέρουν ποιος είναι και παίζει με άλλα για να μπορεί να λέει αυτά που θα τον κάνανε κανονικά να φανεί κακός/μαλάκας/αρχίδι/υποκριτής/κτλ...

underexposed321

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
48
Like
0
Πόντοι
80
οι λόγοι είναι πάρα πολλοί.
από τη στιγμή που υπάρχουν διαπροσωπικές σχέσεις σε ένα φόρουμ, ο άνθρωπος στην ζωή του μέσα στο φόρουμ έχει δυνατότητες που δεν έχει στην πραγματική του ζωή.
κρατάει το καλό προφίλ καθαρό, γιατί κάποιοι ξέρουν ποιος είναι και παίζει με άλλα για να μπορεί να λέει αυτά που θα τον κάνανε κανονικά να φανεί κακός/μαλάκας/αρχίδι/υποκριτής/κτλ...

Οντως, αλλα ενταξει ρε συ, πολυ σημασια δεν δινεται στην εικονα και οχι στην πραγματικη ζωη?
Λες και αν σε πει καποιος μαλακα η σε βρισει, η πεις εσυ κατι αντιστοιχο θα γινει κατι... Ενα ματσο nicknames ουτως η αλλως ειναι ολο το θεμα...
Κοιτανε την εικονα περισσοτερο απο την ουσια μαλλον, τωρα ο καθενας θα μου πεις εχει τους λογους του.

The_Keeper

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χερετω την παρέα ....

καλώς ήρθα και καλώς σας βρηκα ρε καυλιάρηδες

Υ.Γ : υπαρχει καμια κοπελα που ξερει να αλλαζει αλυσιδα σε ΒΜΧ ;  :happy: *P :rockon: :dancing:

Απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη χρήση χρωμάτων ή/και bold, italic και όλα τα σχετικά BB Codes.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποιοι ειμαστε;που παμε;τι ειναι ο ανθρωπος; :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μόνο ο Τζιαμτζίκας μπορεί ν απαντήσει σε όλα αυτά μαζί.

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλώς ήρθες φίλε και καλώς ... "να περάσεις"  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories