Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (26 μέλη και 144 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Kαλησπέρα λοιπόν και από μένα...είμαι πολύ νέος μέλος, αλλά φίλος του SITE και τακτικός (λαθρ)αναγνώστης από καιρό...πολύ καιρό...! :2funny: Θα προσπαθήσω και εγώ και με τη σειρά μου να παράσχω στους συναγωνιστές γνήσια ανόθευτη πληροφόρηση από ευαγή και μη ιδρύματα  :s&m_3: χωρίς ίχνος εξάρτησης από ...εξαρτήσεις, ουσίες και οινοπνεύματα! (από χατζηνικολάου σε λαζόπουλο το γύρισε ο νέος). Χαίρομαι που εδώ μέσα - πλην εξαιρέσεων - υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση για ζωή. Θα δεχθώ ερωτήσεις ειδικά για στριπτιζάδικα και θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω με καλή διάθεση εμπειρία από το μάιο του 2000 μέχρι και σήμερα...οπότε ...LADIES N GENTLEMEN START YOUR ENGINES :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γεια σου ισπανε....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γεια θου θιθτερ :-* :-*

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ποιοι είναι οι εξαιρέσεις? o__O

Αν και σιχαίνομαι να μιλάω σαν πολιτικός (δηλ. να περιγράφω καταστάσεις και να "ζωγραφίζω" πρόσωπα χωρίς να τα ονοματίζω, από τους αρκετούς μήνες που παρακολουθώ το site έχω αντιληφθεί ότι αρκετές "φωνές" εδώ μέσα που αποθεώνουν κοπέλες και ευαγή ιδρύματα ή αντίστοιχα τα θάβουν - πρέπει να - έχουν κάποιο ίδιο ώφελος. Αυτά. τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αααααααααααα

έεεεελα μωρέ, σιγά, τώρα πια δεν παίζει τόσο αυτό  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν και σιχαίνομαι να μιλάω σαν πολιτικός (δηλ. να περιγράφω καταστάσεις και να "ζωγραφίζω" πρόσωπα χωρίς να τα ονοματίζω, από τους αρκετούς μήνες που παρακολουθώ το site έχω αντιληφθεί ότι αρκετές "φωνές" εδώ μέσα που αποθεώνουν κοπέλες και ευαγή ιδρύματα ή αντίστοιχα τα θάβουν - πρέπει να - έχουν κάποιο ίδιο ώφελος. Αυτά. τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο

και γιατι αυτοι δεν χαιρονται τη ζωη? :tooth:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Kαλα τα λες τυπε μου...+100000

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
αααααααααααα

έεεεελα μωρέ, σιγά, τώρα πια δεν παίζει τόσο αυτό  :rockon:

μακάρι να είναι αλήθεια αυτό συναγωνιστή. Μακάρι...δε σου κρύβω ότι εδώ μέσα βρήκα πολύτιμες πληροφορίες και διαπίστωσα να λέγονται μεγάλες αλήθειες, αλλά διαπίστωσα και κριτικές και αναφορές που καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

γαμώτημπουτάναμου

λίγες μέρες έχω να ποστάρω και μάθανε τη βέλβι και εγώ έγινα πάλι συναγωνιστής γαμώ τα χιλιάρικα των ποστ μου  >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom