Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 668 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    907

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY και persona χουυυυυυ ρε :bigdick: :bigdick: :bigdick: / αυριο βαζω αβαταρ που θα σπασει κοκκαλα  :hammer: :hammer: :hammer:/τερμα τα κολλητηλικια και οι μαγκιες / θα με βλεπετε και δεν θα μου μιλατε .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχει γεμίσει πάπιες το σάιτ.... Τι έγινε ρε πούστη μου στην Ντίσνευλαντ μπαίνω;;;;;; :rockon: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
DIKY και persona χουυυυυυ ρε :bigdick: :bigdick: :bigdick: / αυριο βαζω αβαταρ που θα σπασει κοκκαλα  :hammer: :hammer: :hammer:/τερμα τα κολλητηλικια και οι μαγκιες / θα με βλεπετε και δεν θα μου μιλατε .....
Μινίστρο από τη λαική της Κορίνθου το ψώνισες;  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αυριο αυριο θα μου τον γλυφετε ....

iceman21

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
7.489
Πόντοι
1.056
Γεια χαρά σε όλους.
Ice is here...και εδώ.
Όσοι με γνωρίζουν...καλώς,όσοι πάλι όχι...πάλι καλώς.
Καλώς ήρθα λοιπόν...και καλως με βρήκατε. :rockon:

cfmav

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Αθήνα 30άρης ερευνητής στο Πανεπιστήμιο...

Μονοκόματος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας καυλιάρες και καυλιάρηδες!Ήρθα κι'εγώ στη παρέα αυτή με σκοπό καλο!!!Δηλαδή αν μπορέσω να δώσω χαρά σε κυρίες,δεσποινίδες αλλα και σάν φίλος για κάθε πρόβλημα που ζορίζει εσάς εκεί όπου και να είστε.Εγώ είμαι κέντρο Αθήνας  ακριβώς!Ζώ μόνος για τα επόμενα 2 έτη της ζωής μου γιατί αποφάσισα στα 31,με ένα διαζύγιο έναν γιό αστέρι ετών 8 & 1/2 αλλά και μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της ψυχαγωγίας γενικότερα,να μετακομίσω Αθήνα για να σπουδάσω!!!Απο όλους εσάς,ειδικά όμως τις συνειδητοποιημένες κυρίες και δεσποινίδες,
color]
[/img]θα σας ζήτήσω το εξής:Αγαπητές μου,πέρα απο διαστροφές αηδιαστικές,χαρίζω στιγμές πραγματικής - απόλυτης επαφής με δεδομένα όλα αυτά που κάνουν μια γυναίκα όχι απλα χαρούμενη,αλλα να γεμίσει αυτοπεποίθηση μέσω σωστής επικοινωνίας με πλούσια απο κάθετί σεξουαλική επαφή με δεδομένους οργασμούς.Αυτά λοιπόν,έτσι για να μάθετε 5 πράματα για εμένα τον ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ!!

de21

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας και απο εμενα...23 χρονων φοιτητης.. :grin:

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
42χρονων σε κρεοπωλειο και ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! :rockon:

Kanonieris7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι 19 χρονών φοιτητής στην Αθήνα και ανερχόμενος μπήχτης! ;)

Είχα την πανμέγιστη πορνοτιμή να γνωρίσω τους.. pitsilistis,skidoo,bourdeliaris1984,gkomenios και gangstaXZ!!

Επισκέπτης
Είμαι 19 χρονών φοιτητής στην Αθήνα και ανερχόμενος μπήχτης! ;)

Είχα την τιμή να γνωρίσω τους.. pitsilistis,skidoo,bourdeliaris1984,gkomenios και gangstaXZ!!
πσσσσσσσσ!!!πορνοσιγκινουμε !!!!
καλοσ ιρθες στιν παρεα μας φιλτατε σινεμπουρδελιαρι!!!οι δρομοι τισ καυλασ ειναι μπροστα σου ανοιχτοι προσ πορνοανακαλιψι!!!!!!!! :rockon:
παρεπιπτοντοσ πολι μαχιμο nickname!!!!!

Επισκέπτης
ειμαι ο Γιακουμης,σπουδαζω στο πολυτεχνειο,Θεσσαλονικη,21ετων και εδω γραφω επειδη μου αρεσει η ανταλλαγη αποψεων και καποιοι δινουν σωστες συμβουλες για τη γυναικεια παραψυχολογια.Α,,ΚΑΙ φυσικα,ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για τις κωλαρες,τις βυζαρες,τα ωραια ποδια και προσωπα(ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αθήνα, 30άρης, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο...

Αν οι έρευνές σου έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα των Ελλεεινίδων... ήρθες στο σωστό μέρος  :2funny:

Πέρα από την πλάκα όμως... κα-υ-λώς ήρθες  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom