το εξηγω στο θρεντ που ανοιχτηκε προς τιμη της παπιας...καλα γιατι αλλαξες αβαταρ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 507K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τελικά πλάκα πλάκα η πάπια έχει γίνει η μασκώτ του σάιτ.........το εξηγω στο θρεντ που ανοιχτηκε προς τιμη της παπιας...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εχει γεμίσει πάπιες το σάιτ.... Τι έγινε ρε πούστη μου στην Ντίσνευλαντ μπαίνω;;;;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μινίστρο από τη λαική της Κορίνθου το ψώνισες;DIKY και persona χουυυυυυ ρε / αυριο βαζω αβαταρ που θα σπασει κοκκαλα /τερμα τα κολλητηλικια και οι μαγκιες / θα με βλεπετε και δεν θα μου μιλατε .....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εχει γεμίσει πάπιες το σάιτ.... Τι έγινε ρε πούστη μου στην Ντίσνευλαντ μπαίνω;;;;;;
ισα μωρη χαμουρα απο δω χαμω / ειπα αυριο βαζω αβαταρ που θα τρεμετε εσυ και ο DIKY .....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μινίστρο..... leak my DIKY.....ισα μωρη χαμουρα απο δω χαμω / ειπα αυριο βαζω αβαταρ που θα τρεμετε εσυ και ο DIKY .....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και βγάλε την πάπια γιατί με μπερδεύεις....ισα μωρη χαμουρα απο δω χαμω / ειπα αυριο βαζω αβαταρ που θα τρεμετε εσυ και ο DIKY .....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ο υπουργός γλυφιτζούρης........Αυριο αυριο θα μου τον γλυφετε ....
Μονοκόματος
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειά σας καυλιάρες και καυλιάρηδες!Ήρθα κι'εγώ στη παρέα αυτή με σκοπό καλο!!!Δηλαδή αν μπορέσω να δώσω χαρά σε κυρίες,δεσποινίδες αλλα και σάν φίλος για κάθε πρόβλημα που ζορίζει εσάς εκεί όπου και να είστε.Εγώ είμαι κέντρο Αθήνας ακριβώς!Ζώ μόνος για τα επόμενα 2 έτη της ζωής μου γιατί αποφάσισα στα 31,με ένα διαζύγιο έναν γιό αστέρι ετών 8 & 1/2 αλλά και μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της ψυχαγωγίας γενικότερα,να μετακομίσω Αθήνα για να σπουδάσω!!!Απο όλους εσάς,ειδικά όμως τις συνειδητοποιημένες κυρίες και δεσποινίδες,
[/img]θα σας ζήτήσω το εξής:Αγαπητές μου,πέρα απο διαστροφές αηδιαστικές,χαρίζω στιγμές πραγματικής - απόλυτης επαφής με δεδομένα όλα αυτά που κάνουν μια γυναίκα όχι απλα χαρούμενη,αλλα να γεμίσει αυτοπεποίθηση μέσω σωστής επικοινωνίας με πλούσια απο κάθετί σεξουαλική επαφή με δεδομένους οργασμούς.Αυτά λοιπόν,έτσι για να μάθετε 5 πράματα για εμένα τον ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ!!
ΣΠΥΡΟΣ 177
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
42χρονων σε κρεοπωλειο και ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
42χρονων σε κρεοπωλειο και ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Που είναι το κρεοπωλείο?
Kanonieris7
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είμαι 19 χρονών φοιτητής στην Αθήνα και ανερχόμενος μπήχτης! ;)
Είχα την πανμέγιστη πορνοτιμή να γνωρίσω τους.. pitsilistis,skidoo,bourdeliaris1984,gkomenios και gangstaXZ!!
Είχα την πανμέγιστη πορνοτιμή να γνωρίσω τους.. pitsilistis,skidoo,bourdeliaris1984,gkomenios και gangstaXZ!!
Επισκέπτης
πσσσσσσσσ!!!πορνοσιγκινουμε !!!!Είμαι 19 χρονών φοιτητής στην Αθήνα και ανερχόμενος μπήχτης! ;)
Είχα την τιμή να γνωρίσω τους.. pitsilistis,skidoo,bourdeliaris1984,gkomenios και gangstaXZ!!
καλοσ ιρθες στιν παρεα μας φιλτατε σινεμπουρδελιαρι!!!οι δρομοι τισ καυλασ ειναι μπροστα σου ανοιχτοι προσ πορνοανακαλιψι!!!!!!!!
παρεπιπτοντοσ πολι μαχιμο nickname!!!!!
Επισκέπτης
ειμαι ο Γιακουμης,σπουδαζω στο πολυτεχνειο,Θεσσαλονικη,21ετων και εδω γραφω επειδη μου αρεσει η ανταλλαγη αποψεων και καποιοι δινουν σωστες συμβουλες για τη γυναικεια παραψυχολογια.Α,,ΚΑΙ φυσικα,ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για τις κωλαρες,τις βυζαρες,τα ωραια ποδια και προσωπα(ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
Αθήνα, 30άρης, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο...
Αν οι έρευνές σου έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα των Ελλεεινίδων... ήρθες στο σωστό μέρος
Πέρα από την πλάκα όμως... κα-υ-λώς ήρθες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K