Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Είμαι ο Γιώργος . Αλλιώς Tsolias.Psolias , ιδρυτής της Τσου-Πσου productions ΜΕΓΑΛΗΣ παραγωγής σπιτικού πορνό χωρίς κινηματογράφηση. σκηνοθέτης πρωταγωνιστής είμαι εγώ- στυλίστα δν θέλουμε δεν θα φοράμε τίποτα.
In my spare time σπουδάζω όσο μπορώ στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και πήζω κάθε μέρα στον προγραμματισμό. Γέννημα θρέμμα επαρχιώτης από το ηρωικό Αγρίνιο με τον μαχητικό ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και παθιασμένος με την πανέμορφη Ευρυτανία
Στην καρδιά μου έχω 3 αυτοκίνητα (και γνήσιος λάτρης WRC) mini cooper(το ΠΑΛΙΟ ) Mazda Mx-5 cabrio και Nissan 350-Ζ. Επίσης γουστάρω τα 4Χ4 όπως το Mitsubishi L300 2.5 TD 4X4 και τα Quad της Yamaha
Είμαι Γαύρος αλλά φίλαθλος όχι οπαδός.
λίγο αργά να ποστάρω τέτοια σχεδόν ένα χρόνο κλείνω ... σε 2 μήνες
Αυτά και άλλα πολλά στις ειδήσεις των 8 ....στις επτάμισι
In my spare time σπουδάζω όσο μπορώ στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και πήζω κάθε μέρα στον προγραμματισμό. Γέννημα θρέμμα επαρχιώτης από το ηρωικό Αγρίνιο με τον μαχητικό ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και παθιασμένος με την πανέμορφη Ευρυτανία
Στην καρδιά μου έχω 3 αυτοκίνητα (και γνήσιος λάτρης WRC) mini cooper(το ΠΑΛΙΟ ) Mazda Mx-5 cabrio και Nissan 350-Ζ. Επίσης γουστάρω τα 4Χ4 όπως το Mitsubishi L300 2.5 TD 4X4 και τα Quad της Yamaha
Είμαι Γαύρος αλλά φίλαθλος όχι οπαδός.
λίγο αργά να ποστάρω τέτοια σχεδόν ένα χρόνο κλείνω ... σε 2 μήνες
Αυτά και άλλα πολλά στις ειδήσεις των 8 ....στις επτάμισι