Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 668 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    907

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[move] :2funny: :2funny:ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ .... :birdman: :birdman:[/move]
Ζαχόπουλε έχω ακούσει για μοναρχίδες για σπασασρχίδες, για λειψαρχίδες, γλειψαρχίδες. Αλλά μιάμισους αρχίδες δεν έχω ξαναπατακούσει.... Μπορείς να παραθέσεις φωτό παρακαλώ; ΚΑι εάν αυτό ισχύει θα καταθέσω ένσταση να αλλάξει το το DIKY σε DIKY&aHalf  :uglystupid: :uglystupid:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ειμαι 28 και εχω φορτηγο αν θελετε καμια μετακομιση η μεταφορα εδω ειμαι

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

εχεις βαλθει να με στεγνωσεις με τα avatar σου...τι μουναρα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σόνυ, είναι τυχαίο που το πράσινο αυτοκόλλητο εξηφανίσθη μετά την κατακρήμνιση από την κορυφή στη βαθμολογία;

Επίσης δεδομένης της χρονικής διάρκειας που φέρω το τιμητικό αυτό έμβλημα, να αλλαχθεί το σχήμα του από κύκλος σε τριφυλλάκι τιμής ένεκεν των 100 χρόνων του συλλόγου....  :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
index.php

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=75695;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
ρε μ@λ@κ@ πλεζουρ,πουτανα το χεις κανει το αβαταρ μου μην το γυρνας απο θρεντ θρεντ και ζαλιστει η παπια και ξερασει το πουλακι μου!!!

Επισκέπτης
ρε μ@λ@κ@ πλεζουρ,πουτανα το χεις κανει το αβαταρ μου μην το γυρνας απο θρεντ θρεντ και ζαλιστει η παπια και ξερασει το πουλακι μου!!!
δεν ζαλιζεται με τιποτε..στην στειλαμε καργα εκπαιδευμενη..αμα σου κανει κολπακια στειλτην 2 ημερες στους dikky-υπουργο να στην στανιαρουν..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα γιατι αλλαξες αβαταρ? :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom