nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Τί να πει κανείς.....γυναίκες.....κρίνεται το χαρακτήρα του άλλου από τα γούστα του????σε αυτο θα συμφωνησω αν κ αυτο δεν τον κανει"μη"καλο παιδι..
Τί να πει κανείς.....γυναίκες.....κρίνεται το χαρακτήρα του άλλου από τα γούστα του????σε αυτο θα συμφωνησω αν κ αυτο δεν τον κανει"μη"καλο παιδι..
μαλλον το αντιθετο ειπα....Τί να πει κανείς.....γυναίκες.....κρίνεται το χαρακτήρα του άλλου από τα γούστα του????
Τί να πει κανείς.....γυναίκες.....κρίνεται το χαρακτήρα του άλλου από τα γούστα του????
Το έσωσες μαλλον τελευταία στιγμή λέω εγώμαλλον το αντιθετο ειπα....
Μη νομίζεις ότι με απασχολεί και ιδιαίτερα ας πείτε και τα χειρότερα για μένα.....σιγά μη παρεξηγηθώ για κάτι που μπορεί να μου πει κάποιος σε ένα φόρουμ,απλά μπήκα να κάνω λίγο καλαμπούριΤο έσωσες μαλλον τελευταία στιγμή λέω εγώ
Το παραπάνω μήνυμα είτο παράθεση στο τελευταίο της χρήστριας on the road για να μη με περάσετε και για ζαβό.Μη νομίζεις ότι με απασχολεί και ιδιαίτερα ας πείτε και τα χειρότερα για μένα.....σιγά μη παρεξηγηθώ για κάτι που μπορεί να μου πει κάποιος σε ένα φόρουμ,απλά μπήκα να κάνω λίγο καλαμπούρι
εκτος απο τα μουσικα σου γουστα μου εισαι συμπαθεστατος...Το έσωσες μαλλον τελευταία στιγμή λέω εγώ
ωχ αρχίζω να ακούω κολακευτικά λόγια....θα αρχίσω να ανησυχώ...πάντως thanksεκτος απο τα μουσικα σου γουστα μου εισαι συμπαθεστατος...
ωχ αρχίζω να ακούω κολακευτικά λόγια....θα αρχίσω να ανησυχώ...πάντως thanks
ποιος εισαι εσυ?καλησπερα σε ολουσ!!!!
:o εσυ τι εστις??καλησπερα σε ολουσ!!!!
αχχαχαχαχαχαχχαχαχα γαμω την δουλεια μου γαμω.......
Λοιπον: Κο(ι)τα,Khia,vergil,velvy και ο επαναστατης astrahannnnnnn !!!!!
Βρε βρε βρε καλως τα παιδια τα δικα μας!!! Και καλη διαμο(υ)νη :-* :-* :-*
καλα ντε μη βαρας!ακόμα να χαιρετιθείτε ;
υπάρχουν και σπάμμινγκ θρεντς
βγαλε κανα σοοκολατακι βρε!ηρθε κοσμος απο κοσμο...Τι γινεται εδω?
πολυκοσμια βλεπω. >
κόσμος απο κόσμο?Τι εννοείς Λουκριτιοβα?βγαλε κανα σοοκολατακι βρε!ηρθε κοσμος απο κοσμο...