Δεν γίνεται να μην έχουμε κάποιον να ρίχνει χριστοπαναγίες στα βλαμμένα που γράφουν με greeklish!
Εδώ δεν έχει τέτοια... πάνε για banάκι ;)
Δεν γίνεται να μην έχουμε κάποιον να ρίχνει χριστοπαναγίες στα βλαμμένα που γράφουν με greeklish!
Καλως το πουλεν μουνοκ νοκ
Χριστοπαναγιες δεν εχει εδω μπορη να λεμε για πολλα και διαφορα αλλα χωρις βρισιμονομιζω οτι εδω θα πεφτουν χριστοπαναγιες για καθε λογο. αρα 1-0
:-* :-* :-*Καλως το πουλεν μου
Ρε παιδιά, εμένα θα μου λείψει ο Νταρκ εδώ! Δεν γίνεται να μην έχουμε κάποιον να ρίχνει χριστοπαναγίες στα βλαμμένα που γράφουν με greeklish!
Εδω δεν ειναι κοσμομπουρδελο οποιος γραφει αγγλικα διαγραφεται το ποστ του.Ρε παιδιά, εμένα θα μου λείψει ο Νταρκ εδώ! Δεν γίνεται να μην έχουμε κάποιον να ρίχνει χριστοπαναγίες στα βλαμμένα που γράφουν με greeklish!
αγγλικα;;; oh my!Εδω δεν ειναι κοσμομπουρδελο οποιος γραφει αγγλικα διαγραφεται το ποστ του.
το πιασα... ;) εσυ να μαθεις και για τους οικους και να δινεις ενημερωση και κριτικες.....
αμ μπακ!γνωριστηκαυτε βλεπω...
εμενα;!πολυ χαιρομαι που τα νεα μελη γνωριστηκαν απ την αρχη με ενα απ τα καλυτερα παιδια του φορουμ
εμενα;!
μμμμμμμμμμμμμ!σιγα τα μπυμπουκια!το gl εννοουσα
στο αλλο θρεντ μιλαγαν με deker και γαμαικανο
μια χαρα τα κοριτσια, στα μαλακα επεσαν!
Το καλύτερο παιδί εδώ μέσα αντικειμενικά είμαι εγώπολυ χαιρομαι που τα νεα μελη γνωριστηκαν απ την αρχη με ενα απ τα καλυτερα παιδια του φορουμ
Το καλύτερο παιδί εδώ μέσα αντικειμενικά είμαι εγώ
σε αυτο θα συμφωνησω αν κ αυτο δεν τον κανει"μη"καλο παιδι..μπα.....
δεν εχεις καλο γουστο
;)
εγώ νομίζω πως μόνο εσύ έχεις αυτή την άποψη...είσαι δλδ η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόναμπα.....
δεν εχεις καλο γουστο
;)
σε αυτο θα συμφωνησω αν κ αυτο δεν τον κανει"μη"καλο παιδι..