να κι ένα καλό κορίτσι!
μόνο βγάλε τον ουρακοτάνγκο απ το αβατάρ σου και βάλε κάνα καλό κωλαράκι να ευχαριστιόμαστε να σου μιλάμε!
Μ' αρέσει ο ουρακοτάγκος.
να κι ένα καλό κορίτσι!
μόνο βγάλε τον ουρακοτάνγκο απ το αβατάρ σου και βάλε κάνα καλό κωλαράκι να ευχαριστιόμαστε να σου μιλάμε!
με το καλο....Εγώ ετοιμάζομαι για μωρό, τι νέοι ορίζοντες μου λες εσύ;
τις ει khia?
φρεσκοπαντρεμενη και μπαινεις εδω? φαντασου στα μπαγιατεματα
Φουσκωμενη εισαιΕγώ ετοιμάζομαι για μωρό, τι νέοι ορίζοντες μου λες εσύ;
με το καλο....
πρωτη μερα-πρωτη επαφη-πολυς ντορος γιατι μπηκατε ολες μαζι....απο αυριο θα ναι χαλαρα...Είμαι απ' το κόσμο και έφυγα από 'κει και ήρθα εδώ, επειδή έφυγαν όλοι. Αλλά δεν με βλέπω να κάθομαι πολύ εδώ. Με ζαλίζει το φόρουμ!!
Mην ανησυχειs.........ειναι απ τα....φωτακιαΕίμαι απ' το κόσμο και έφυγα από 'κει και ήρθα εδώ, επειδή έφυγαν όλοι. Αλλά δεν με βλέπω να κάθομαι πολύ εδώ. Με ζαλίζει το φόρουμ!!
χαχα συνηθισαμε στα μπρικια και τωρα οι νεες τεχνολογιες μας ζαλιζουν!! και μενα με μπερδευουν ολαΕίμαι απ' το κόσμο και έφυγα από 'κει και ήρθα εδώ, επειδή έφυγαν όλοι. Αλλά δεν με βλέπω να κάθομαι πολύ εδώ. Με ζαλίζει το φόρουμ!!
τελικα i like. θα μπαινω.
τελικα i like. θα μπαινω.
Καλως την τραβελω τετοια να λες εδω και θα καλοπερασεις...Εγώ ήρθα για παρέα ΜΟΝΟ! (Βαριέμαι να μείνω με τα 15χρονα στο κόσμο) Είμαι φρεσκοπαντρεμένη και πιστή!!!
Ολοι μας καπως ετσι ηρθαμε στον κοσμοΘενκς ρε συ, αν και τα βλέπω λίγο δύσκολα τα πράγματα, δεν είναι τόσο απλό να κάνεις μικρό ανθρωπάκι, όσο νόμιζα.
Βλεπω να το συγχωνευουμε το "Κοσμο" σαν μαγαζι......Καιροι κρισεωs και η συγχωνευση καλα κραταει........Αντισθενηηηη παει ο ανταγωνιστηs!!!
νοκ νοκΚαλως την τραβελω τετοια να λες εδω και θα καλοπερασεις...
Πολυμετοχικοτητα.....
Ρε παιδιά, εμένα θα μου λείψει ο Νταρκ εδώ! Δεν γίνεται να μην έχουμε κάποιον να ρίχνει χριστοπαναγίες στα βλαμμένα που γράφουν με greeklish!