Επισκέπτης
γραφε Ελληνικα. Μην σε χασουμε κιολας τωρα που σε βρηκαμεta anevazw twra apla kolaei ligo o browser m
γραφε Ελληνικα. Μην σε χασουμε κιολας τωρα που σε βρηκαμεta anevazw twra apla kolaei ligo o browser m
TI EGINE DE S AKOUW
τυπε printscreen πρεπει να βαλεις, Ετσι φτιαχνω και γω οτι pm θελω και λεω να δες τι μου στειλε ο τολης
Απ: (Χωρίς τίτλο)Angelina Jolie
« Εστάλη στον/στην: Iakovos στις: 26/11/13, 18:06 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Επιτελους σε βρηκα θελεις να με σκισεις, δεν θα το μαθει ο Pit.
και μονος του χωρις πουτανατυπε εστειλε το ιδιο και στον τολη αλλα αυτος την απαξιωσε και της ειπε δε μπορει τωρα δοκιμαζει το σπερμα του.
Τωρα εσυ τι ρολο βαρας ρε? χαβαλε κανω στα τραβελια γιατι ειναι γτπ σιγα μη παω με τραβελια
όχι τυπε αυτές δεν κανουν πλακακαι αυτές χαβαλέ θα κάνουν μαζί σου από όσο κατάλαβα.
Ακόμα είσαι κολλημένος με την Δέσποινα βρε;Φίλε tolisv θέλω να σε ρωτήσω τι γεύση είχε το σπέρμα της Laouras, εδώ να το στείλω ή στο άλλο θρεντ που έκανες;
Το δικό μου σπέρμα δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά μου λένε οι πουτάνες ότι είναι πολύ γλυκό, σαν εμένα (ρώτα και τη Δέσποινα ).
Το δικό σου τη γεύση έχει, δε μας είπες, να περιμένω απάντηση στο άλλο σου θρεντ;
υγ: δεν ενδιαφέρομαι να το δοκιμάσω, μόνο χύσια από πουτάνες δοκιμάζω...
Ακόμα είσαι κολλημένος με την Δέσποινα βρε;
Ακόμα είσαι κολλημένος με την Δέσποινα βρε;
Εισαι 25 και εχεις παει μονο με 11 κοπελες?egw re paidia. k de katalabainw dld an sas dfenete periergo. thewritika pada eimai wraio paidi. k toubaniaris. gt na plirwsw na pidiksw? eimai 25 k exw pidiksei girw stis 11-12 kopeles. normal arithmos an skefteis oti kanw sxeseis. k einai k poli kales sto krevati. opote gt na paw me poutana? ti eimai kouasimodos? mono asximoi gamane se bourdela k alloethnis p de mporoun na ti pesoun pouthena.
οι μεγάλοι έρωτες δεν ξεχνιούνται.
Είπα κ γω. Σωστός. Μία ταυλάνδη χρειάζεσαι τώρα. Άσχετο, 4 κ σήμεθ για los...όχι βρε μ... (φιλικά πάντα ), έτσι το έγραψα επειδή την ανέφερες. Και δυστυχώς σπέρμα δεν έχει φάει από μένα, έτσι για πλάκα το έγραψα...
Φίλε έβαλα λίγο μυαλό, έχουν περάσει και 2 χρόνια από τότε... ;)