εχω καταληξει sto Video Show που ειπωθηκε παραπανω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό τσοντοσινεμά προτείνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα omorfos-pathitikos24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 228
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Από από άποψη χώρου είναι τέλεια στο video show, αν και τις δύο τελευταίες φορές που πήγα δεν είχε κάτι αξιόλογο για παρτουζαεχω καταληξει sto Video Show που ειπωθηκε παραπανω
Θα παω και αμα δε με κουτουπωσουν εκει,παω στο Adult.To Αθηναικον που ειναι απεναντι λεει τπτ?Από από άποψη χώρου είναι τέλεια στο video show, αν και τις δύο τελευταίες φορές που πήγα δεν είχε κάτι αξιόλογο για παρτουζα
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Το adult είναι πολύ ακριβό από όσο έμαθα. Το αθηναϊκό έχει αλλάξει αλλά δεν έχω παειΘα παω και αμα δε με κουτουπωσουν εκει,παω στο Adult.To Αθηναικον που ειναι απεναντι λεει τπτ?
Το adult είναι πολύ ακριβό από όσο έμαθα. Το αθηναϊκό έχει αλλάξει αλλά δεν έχω
τις ωρες μερες πηγες?Το adult είναι πολύ ακριβό από όσο έμαθα. Το αθηναϊκό έχει αλλάξει αλλά δεν έχω παει
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Είχα πάει κάτα τις 10 και 12 παρά το βράδυ. Παρασκευή και Πέμπτη αντίστοιχατις ωρες μερες πηγες?
Καταλαβα...Είχα πάει κάτα τις 10 και 12 παρά το βράδυ. Παρασκευή και Πέμπτη αντίστοιχα
πηγα και περιμενα περισσοτερα πραγματα να συμβουν..Θα πας θα μείνεις με τα εσώρουχα, θα τρίβεσαι και όλο και κάποιος θα σε πλευρίσει. Καλή επιτυχία. Περιμένουμε εντυπώσεις. ?
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.292
- Πόντοι
- 441
Για την παρακολούθηση
Τι λες για σήμερα;Είχα πάει κάτα τις 10 και 12 παρά το βράδυ. Παρασκευή και Πέμπτη αντίστοιχα
oddis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Εγω που εχω παει μονο adult μπορω να δηλώσω πολυ ευχαριστημένος. Ειδικα τωρα με την ανακαίνιση εχει γινει πολυ ωραιο. Μπορει οντως να ειναι ακριβό αλλα βλέπεις και τα λεφτα σου να πιανουν τοπο. Ειχα παει μεσημέρι οχι πολυ κοσμο αλλα εκανα το παιχνίδι μου. Βεβαια εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το video show, διοτι μου αρεσουν οι μεγαλύτεροι αλλα δεν ξερω εαν ειναι καξαρο και γεμικα ποσο κοσμο μαζεύει.
Punisher_96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανένας τι κανόνες υγιεινής τηρούνται; Εννοώ μάσκες, πιστοποιητικά κτλ…
Σε ολα μπαινεις μονο με πιστοποιητικο εμβολιασμου η νοσησης. Tωρα σχετικα με τη μασκα κανει ο καθενας ο,τι νομιζει. Οι περισσοτεροι την βγαζουν μεσα, αλλα ειναι και μερικοι που την φορανε κανονικα.Ξέρει κανένας τι κανόνες υγιεινής τηρούνται; Εννοώ μάσκες, πιστοποιητικά κτλ…
soza2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
5€ είσοδο έχει το Video Show... μαζεύει γενικά κόσμο και ώριμες ηλικίες. Γίνεται καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Το Adult πόσο έχει είσοδο;Εγω που εχω παει μονο adult μπορω να δηλώσω πολυ ευχαριστημένος. Ειδικα τωρα με την ανακαίνιση εχει γινει πολυ ωραιο. Μπορει οντως να ειναι ακριβό αλλα βλέπεις και τα λεφτα σου να πιανουν τοπο. Ειχα παει μεσημέρι οχι πολυ κοσμο αλλα εκανα το παιχνίδι μου. Βεβαια εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το video show, διοτι μου αρεσουν οι μεγαλύτεροι αλλα δεν ξερω εαν ειναι καξαρο και γεμικα ποσο κοσμο μαζεύει.
10€, 12€ και 15€5€ είσοδο έχει το Video Show... μαζεύει γενικά κόσμο και ώριμες ηλικίες. Γίνεται καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Το Adult πόσο έχει είσοδο;
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
Μπορείς να πας φυσικά αν δεις ότι κάποιος Πάει για κίνηση τον αποφεύγεις'Η μαζεύονται μόνο πούστηδες σ αυτές τις μαλακίες τώρα πια;
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
Κι αν πας κι σου κάτσει κάτι ενδιαφέρον; Για την εμπειρία παςΠλέον ποιος λογικός (και στρεητ) πηγαίνει σε τέτοια πράγματα να μου πεις. Μπαινουν όλοι ιντερνετ βλέπουν ότι θέλουν.
soza2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Άρα οι λογικοί είναι οι str8? ???Πλέον ποιος λογικός (και στρεητ) πηγαίνει σε τέτοια πράγματα να μου πεις. Μπαινουν όλοι ιντερνετ βλέπουν ότι θέλουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις