You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό τσοντοσινεμά προτείνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα omorfos-pathitikos24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 228
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kendavros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
σε ποια περιοχη εισαι κωλομπαρα μου?ποια υπαρξη θα ξεκαυλωσει εναν ωρμο κολομπαρα κα που
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
ΑΘΗΝΑΙΚΟ έλα να το ευχαριστηθείς. Έχει Μπαγκλοπάκια έτοιμα για όλα!Καλημέρα. Θα ειμαι αθήνα για μια μερα και θελω να ξεσκιστω. Ειμαι παθητικος. Μου αρεσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Ποιο cinema προτείνετε?
ok steile pm gia synanthshΚαλημέρα. Θα ειμαι αθήνα για μια μερα και θελω να ξεσκιστω. Ειμαι παθητικος. Μου αρεσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Ποιο cinema προτείνετε?
stile pm nakanonisumeΚαλημέρα. Θα ειμαι αθήνα για μια μερα και θελω να ξεσκιστω. Ειμαι παθητικος. Μου αρεσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Ποιο cinema προτείνετε?
Ειμαι αγοριτσακι 28χρονο απο επαρχια και την επομενη Παρασκευή θα ειμαι Αθηνα,λεω να επισκεφτω καποιο σινεμα το βραδακι,ποιο μαζευει κοσμο για φαση αυτες τις μερες?φοραω φορεματακι ψηλοτακουνα πεδιλα και μου αρεσει παρτουζωμα γενικα,ειδικα με ωριμους ενεργητικους.
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Στο πάνω όροφο του Video Show στο γωνιακό καναπέ γίνονται ωραίες παρτούζες. Σου το λέω γιατί έχω τύχει και έχω συμετάσχει. Απλά οπλίσου με θάρος και όρμα.Ειμαι αγοριτσακι 28χρονο απο επαρχια και την επομενη Παρασκευή θα ειμαι Αθηνα,λεω να επισκεφτω καποιο σινεμα το βραδακι,ποιο μαζευει κοσμο για φαση αυτες τις μερες?φοραω φορεματακι ψηλοτακουνα πεδιλα και μου αρεσει παρτουζωμα γενικα,ειδικα με ωριμους ενεργητικους.
Μπορω να φορεσω γυναικεια εκει θα φαω κραξιμο?Τι τυπους μαζευει εκει?Λεω να παω βραδακι.Στο πάνω όροφο του Video Show στο γωνιακό καναπέ γίνονται ωραίες παρτούζες. Σου το λέω γιατί έχω τύχει και έχω συμετάσχει. Απλά οπλίσου με θάρος και όρμα.
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Μπορω να φορεσω γυναικεια εκει θα φαω κραξιμο?Τι τυπους μαζευει εκει?Λεω να παω βραδαΓιατί να φαας
Δεν καταλαβαίνω το γιατί να φας κράξιμο; Αν πήγαινες π.χ. στο Village ναι κάποιο κράξιμο θα το έτρωγες. Μαζεύει συνήθως μεσήλικες και ηλικιωμένους. Οι νεαροί είναι ελάχιστοι.Μπορω να φορεσω γυναικεια εκει θα φαω κραξιμο?Τι τυπους μαζευει εκει?Λεω να παω βραδακι.
Τελεια,μεσηλικες προτιμω.Οποτε παω στον καναπε που ειπες μενω με τα εσωρουχα και θα στηθω στα τεσσερα κι οποιος θελει ερχεται.Ελπιζω να πετυχω κανενα.Δεν καταλαβαίνω το γιατί να φας κράξιμο; Αν πήγαινες π.χ. στο Village ναι κάποιο κράξιμο θα το έτρωγες. Μαζεύει συνήθως μεσήλικες και ηλικιωμένους. Οι νεαροί είναι ελάχιστοι.
Συνημμένα
Το κραξιμο το ειπα γιατι καποιοι δεν γουσταρουν θυληπρεπεια κτλ..Ευχαριστω.!Τελεια,μεσηλικες προτιμω.Οποτε παω στον καναπε που ειπες μενω με τα εσωρουχα και θα στηθω στα τεσσερα κι οποιος θελει ερχεται.Ελπιζω να πετυχω κανενα.
Σιγουρα θα πεξει φασηΤελεια,μεσηλικες προτιμω.Οποτε παω στον καναπε που ειπες μενω με τα εσωρουχα και θα στηθω στα τεσσερα κι οποιος θελει ερχεται.Ελπιζω να πετυχω κανενα.
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Θα πας θα μείνεις με τα εσώρουχα, θα τρίβεσαι και όλο και κάποιος θα σε πλευρίσει. Καλή επιτυχία. Περιμένουμε εντυπώσεις. ?Το κραξιμο το ειπα γιατι καποιοι δεν γουσταρουν θυληπρεπεια κτλ..Ευχαριστω.!
Παρασκευη κατα τις 8-9 βραδακι θα παω,ελπιζω να μαζευει εκεινη την ωρα.Εννοειται θα γραψω εντυπωσεις.Θα πας θα μείνεις με τα εσώρουχα, θα τρίβεσαι και όλο και κάποιος θα σε πλευρίσει. Καλή επιτυχία. Περιμένουμε εντυπώσεις. ?
εχεις πετυχει εκεινες τις ωρες φαση?Σιγουρα θα πεξει φαση
Jason86
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Π θα πας;εχεις πετυχει εκεινες τις ωρες φαση?
Παρασκευη βραδακιΠ θα πας;
Jason86
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Που;Παρασκευη βραδακι