You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό τσοντοσινεμά προτείνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα omorfos-pathitikos24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 228
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Για διακριτικές φάσεις video show...αν θέλεις πιο cult καταστάσεις Αβέρωφ..πάντως και στα 2 αν το θελήσεις θα γαμηθείς!!!Καλησπέρα είμαι παθητικος αρρεν 26 χρόνων με ξυρισμένη Κολαρα και ενδιαφέρομαι για φάση σε σινεμά..ποιο προτείνεται ;
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.146
- Πόντοι
- 7.865
ρε μάγκες τι ώρα μαζεύει κόσμο εκεί;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
ρε μάγκες τι ώρα μαζεύει κόσμο εκεί;
Τύπε τώρα που μπαίνουν οι συντάξεις θα έχει όλη μέρα λαό.Τα γερόντια εκεί ξημεροβραδιάζονται,με διαλλείματα για να πάνε εκκλησία να ανάψουν το κερί τους.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.146
- Πόντοι
- 7.865
Αχαχαχαχαχαχ!!!Έχω να πάω σε τσοντοσινεμά απο τα 80s και θέλω να πάω να κόψω κίνηση.Τύπε τώρα που μπαίνουν οι συντάξεις θα έχει όλη μέρα λαό.Τα γερόντια εκεί ξημεροβραδιάζονται,με διαλλείματα για να πάνε εκκλησία να ανάψουν το κερί τους.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Αχαχαχαχαχαχ!!!Έχω να πάω σε τσοντοσινεμά απο τα 80s και θέλω να πάω να κόψω κίνηση.
Τύπε διάβασε καλά τα αντίστοιχα θρεντ και τράβα,σίγουρα θα το έχεις τεράστια ανάγκη.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.146
- Πόντοι
- 7.865
Ναι ναι...Μπορεί να γαμήσω και καμία πούστρα.Τύπε διάβασε καλά τα αντίστοιχα θρεντ και τράβα,σίγουρα θα το έχεις τεράστια ανάγκη.
strangewonderer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Εγω εχω περασει πολλες φορες καλα στο Αττραξ
TaxidiotisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
εγω ειμαι ντροπαλος και θελω να εχει διακριτικη εισοδο και φυσικα πολυ σκοταδι να νιωθω απελευθερωμενος με τους οριμους κυριους που μου αρεσει να πιπωνω..οποτε προτειμω το at αν και δεν εχω αρκετες εμπιρειες εχω παει 6 φορες..βεβαια παρακολουθω και το thread μπας και δοκιμασω και κατι διαφορετικο..
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Τaxidiotis, το ΑΤ δυστηχως δεν μαζευη πολυ κοσμο, τουλαχιστον οσο εγω περιμενα.
δοκιμασε το video show στο παλιο δημαρχειο (Αθηνας), μαζευει αρκετο κοσμο, και εχει πολλες καμπινες για gloryhole
και γω ειμαι ντροπαλος, αλλα εκει μεσα μεταμορφωνομαι, μην κολας και κανε πραξη τις φαντασιωσεις σου
δοκιμασε το video show στο παλιο δημαρχειο (Αθηνας), μαζευει αρκετο κοσμο, και εχει πολλες καμπινες για gloryhole
και γω ειμαι ντροπαλος, αλλα εκει μεσα μεταμορφωνομαι, μην κολας και κανε πραξη τις φαντασιωσεις σου
TaxidiotisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
σε ευχαριστω πολυ παμπλο..ειναι ανοικτο αυτο το διαστημα η αναμενεται να ανοιξει συντομα?Τaxidiotis, το ΑΤ δυστηχως δεν μαζευη πολυ κοσμο, τουλαχιστον οσο εγω περιμενα.
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
δυστηχως λογω covid δεν εχει ανοιξει ακομα, αναμενουμε ομως, πιστευω τελος Μαιου αρχες Ιουνιου, να εχουμε καλα νεα
kendavros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
καλησπερα κωλομπαρα μου! ενδιαφερομαι ....οποιος ενδιαφερεται να ανακουφισει εναν ωριμο κολομπαρα ας στειλει π μ για συναντηση
πολυ καλα στειλε τηλ σε π μ να μιλσουμεμε ενδιαφέρουν οι ώριμοι κολομπαράδες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 114