dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ΜΑΖΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ?είχα κοιμηθεί στο σπίτι της κοινής μας φίλης () ...κι από τότε κόλλησα!
ΜΑΖΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ?είχα κοιμηθεί στο σπίτι της κοινής μας φίλης () ...κι από τότε κόλλησα!
αυτο πιστευω ειναι για εμπορους θελει καρτα για να μπεις?
ειπα να δημιουργησω εντυπωσηωραίο το έντιτ
παρεπιπτοντως καποτες απο σουπερ μαρκετ εχει αγορασει ποτε κανεις;αληθεια.....Ακομη ψαχνετε σουπερ μαρκετ για τα ψωνια σας?????
Ακομη ψαχνετε σουπερ μαρκετ για τα ψωνια σας?????
εγω...παρεπιπτοντως καποτες απο σουπερ μαρκετ εχει αγορασει ποτε κανεις;αληθεια.....
ειχαν και τα πουρακια στην μεσηΜΑΖΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ?
Γιατί με βρίζεις με pm κ όχι στον αέρα,μην χαλάσεις την καλή σου είκονα;;;ειπα να δημιουργησω εντυπωση
παρεπιπτοντως καποτες απο σουπερ μαρκετ εχει αγορασει ποτε κανεις;αληθεια.....
ε τοτε αλλαζει το θεμα...ειχαν τα πουρακια στην μεση
παντως γενικως αν παιρνεις χοντρικη συμφερει.α) Είναι ΚΑΙ για εμπόρους.
β) Θέλει κάρτα για να μπείς, αλλά βρίσκεις εύκολα από κάποιον (οποιονδήποτε) που έχει εταιρεία ή ελεύθερο επαγγελματία. Απλά, στο ταμείο λές και σου κόβουν ΑΠΟΔΕΙΞΗ και εκδίδεται απλή Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, την οποία χρησιμοποιείς στη φορολογική σου δήλωση ως οποιαδήποτε απόδειξη από Super Market.
γ) Γενικά παίζουν προϊόντα σε κανονικές συσκευασίες, αλλά και σε συσκευασίες-τέρατα.
ΜΑΖΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ?
Η μαχη ειναι σκληρη....αλλα θαρθουν σε μενα
σου ειπα απλα κοφτο μαλακα... οριστε και δημοσιωςΓιατί με βρίζεις με pm κ όχι στον αέρα,μην χαλάσεις την καλή σου είκονα;;;
Δεν της αρέσω.
αυτες με τα φρουτα πηρες γιαννη;Εγω....
Με είπε μαλάκα...πληγώθηκα τώρα. :'(σου ειπα απλα κοφτο μαλακα... οριστε και δημοσιως
Χεστικα για την εικονα μου
παντως γενικως αν παιρνεις χοντρικη συμφερει.
Εμ τι?? Απ το φαρμακειο???
Ντρεπομαι μαν