Νέα

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν αύριο είχαμε εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο κομμα θα ψηφιζατε αν αυριο ειχαμε εκλογες?

• Νεα Δημοκρατια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πασοκ

• Συνασπισμο

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΚΚΕ

• ΛΑΟΣ

• Ακυρο

• Λευκο

• Αλλο κομμα

• Δεν ξερω/δεν εχω αποφασισει ακομα

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ετσι για να ξερουμε τι γινεται στον τοπο μας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
1ον αυριο αδυνατο για εκλογες μιας και ειναι παρασκευη...ενα σωστο γκαλοπο λεει ''αν την επομενη κυριακη ειχαμε εκλογες''
2ον το θεμα υπαρχει ηδη,το χα φτιαξει κι εγω και συγχωνευθηκε
3ον καλα εκανες και το φτιαξες  μιας και μια δημοσκοπηση αποτυπωνει τασεις συγκεκριμενων περιοδων
4ον καλα εκανες και το φτιαξες μπας και βγαλουμε το πασοκ..μουχαχαα

Επισκέπτης
Κυριοι administrators,

Η λιστα κομματων δεν ειναι πληρης. Υπαρχουν πολυ περσσοστερα κομματα.
Παρακαλω συμπληρωστε την λιστα σας.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
απο εδω μεσα πρωτο κομμα βγαινει το
λ α ο ς

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
17
Πόντοι
3.057
Τίτλος album των Metallica με διαφορετική την πρώτη λέξη...
Fuck Them All!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Κυριοι administrators,

Η λιστα κομματων δεν ειναι πληρης. Υπαρχουν πολυ περσσοστερα κομματα.
Παρακαλω συμπληρωστε την λιστα σας.

Για πες! Εθνικό Μαρξιστικό Λενινιστικό Πουτσιστικό Κίνημα και άλλα τέτοια ωραία που δεν παίρνουν πάνω από 100 ψήφους;Δεν τους ψηφίζουν ούτε οι συγγενείς τους άλλωστε

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Συνασπισμός, ΛΑΟΣ αυτά είναι τα βασικότερα κόμματα. Όπως βλέπεις έχει επιλογή άλλο κόμμα. Μπορείς να το επιλέξεις...

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
βλεπω ολοι φασιστες ειναι εδω μεσα!!!!!εξω η Ν.Δ.!!!!Ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια!!ΑΝΤΡΕΑ ζεις εσυ μας οδηγεις!!!!ρε ΠΑΣΠιτες πιειτε λιγο μπαφο,να δειτε τον ΑΝΤΡΕΑ απο τον ταφο!!ΔΑΠ ΝΔΦΚ(Δεν Αρνηθηκα Ποτε Να Διοικησω Φασιστικο Κρατος),το πιασατε ετσι??

Επισκέπτης
Σιγά μην χάσω την Κυριακή μου να πάω να ψηφίσω.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Εξυπακουεται οτι με εχει κερδισει ο Δημοσθενης Βεργης ο οποιος εχει δηλωσει κατ'επαναληψη  οτι θα δωσει οικονομικα  κινητρα  για να ανοιξουν  κι αλλοι οικοι ανοχης. Μια κινηση η οποια αγγιζει την καθημερινοτητα μου . Τωρα ,  τα  υπολοιπα κομματα με τα  αποτυχημενα οικονομικα προγραμματα τα αφηνω στους μαλακες που ανεμιζουν τις κομματικες σημαιες κατω απο τα  προεκλογικα μπαλκονια...

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ψηφιστε αφοβα!

Επισκέπτης
Συμβουλή σε μή- ιδεολόγους: Ψηφίστε τα πάντα εκτός απο δικομματισμό γιατι χανόμαστε! Για τους άλλους κατά συνείδηση.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Φυσικά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κυρίως για να μη βγεί το ΠΑΣΟΚ και να σκάσουν απ' το κακό τους τα πασόκια που την έχουν δει μοναχοφάηδες, που θεωρούν το κράτος προσωπικό τους φέουδο, που θεωρούν ότι ο λαός νοσφίστηκε τα δικαιώματά τους στην εξουσία, που μέμφονται τους άλλους για όλα τα στραβά του κωλοχανείου που λέγεται ελληνικό κράτος, λες και δεν κυβερνούσαν αυτοί τόσα χρόνια, και τόσα άλλα... Όχι ότι οι άλλοι που μας κυβερνάνε τώρα είναι καλύτεροι, αλλά απλά γουστάρω άγρια να το νιώσουν παγωμένο άλλη μια φορά από πίσω τους τα πασόκια.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φυσικά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κυρίως για να μη βγεί το ΠΑΣΟΚ και να σκάσουν απ' το κακό τους τα πασόκια που την έχουν δει μοναχοφάηδες, που θεωρούν το κράτος προσωπικό τους φέουδο, που θεωρούν ότι ο λαός νοσφίστηκε τα δικαιώματά τους στην εξουσία, που μέμφονται τους άλλους για όλα τα στραβά του κωλοχανείου που λέγεται ελληνικό κράτος, λες και δεν κυβερνούσαν αυτοί τόσα χρόνια, και τόσα άλλα... Όχι ότι οι άλλοι που μας κυβερνάνε τώρα είναι καλύτεροι, αλλά απλά γουστάρω άγρια να το νιώσουν παγωμένο άλλη μια φορά από πίσω τους τα πασόκια.

+100000000000000000000000000000000000000

απλα θεωρω οτι οι περισσοτεροι απο τους υπουργους της ΝΔ ειναι πολυ μαλακες....δεν ξερουν να μιλησουν και ολο ανακοινωσεις που τους ερχονται μπουμεραγκ μετα βγαζουν(βλ.πολυδωρα).....αλλα πραγματικα τους πασοκους τους σιχαινομαι οταν τους βλεπω.....σαφως ειναι εξυπνοτεροι και πολυ μπροστα στην λαμογια αλλα αυτο ο στομφος που βγαζουν και η λυσσα τους για εξουσια με εξοργιζει αφανταστα.....εν τελει το μη χειρον βελτιστον θα ψηφισουν ολοι στις επερχομενες εκλογες....εκει εχουν καταντησει ολον το ν κοσμο η παγκοσμιοποιηση!

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο και στους δυο σας.Ξυπνηστε και ψηφιστε τιποτα αλλο μπας και παψει ο δικοματισμος.Η λογικη σας απιθανη....Αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν.......Μην γρινιαζετε οταν τα πρασινομπλε αρχιδια μας πηδανε λοιπον.Εκτος αν ανηκετε στο ΣΕΒ..Θυματαααα

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε vasos, τελικά συμφωνούμε σε πολλά.
Τον Πολύδωρα τον πάω με 1000 γιατί λέει την αλήθεια έξω από τα δόντια. Μακάρι να ήταν κι άλλο μουρλοί σαν κι αυτόν. Βέβαια πάντα σε κακό τους βγαίνουν οι αλήθειες του Βύρωνα. Όσο για τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ...  + 1000000000
Και συμπληρώνω ότι δεν έχω τίποτα με τον απλό πασόκο ψηφοφόρο. Ίσα-ίσα, αν μείνουν οι νεοδημοκράτες για πολύ πάνω, θα είμαι απ' τους πρώτους που θα ψηφίσουν το αντίθετο κόμμα για να μην συνηθίζουν πολύ στη γλύκα. Αλλά με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ έχω. Τελεία και παύλα.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Μπραβο και στους δυο σας.Ξυπνηστε και ψηφιστε τιποτα αλλο μπας και παψει ο δικοματισμος.Η λογικη σας απιθανη....Αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν.......Μην γρινιαζετε οταν τα πρασινομπλε αρχιδια μας πηδανε λοιπον.Εκτος αν ανηκετε στο ΣΕΒ..Θυματαααα

Φίλε μου καλέ, μαζί σου: και οι δυό τα ίδια σκατά είναι!
Αλλά όχι δεν ψηφίζω κανέναν άλλο, γιατί αυτοί οι άλλοι που σήμερα υφίστανται είναι ακόμα χειρότεροι. Δεν γουστάρω την στενοκεφαλιά και υποκρισία των κομμουνιστών, ούτε την ψευτο-προοδευτικότητα των ΣΥΡΙΖΑδων που στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τι τους γίνεται ούτε τι ζητάνε. Γι' αυτό εξάλλου δεν θέλω να ΧΑΡΑΜΙΣΩ την ψήφο μου, συμβάλλοντας εκτός των άλλων στην αστάθεια του πολιτικού συστήματος (βλ. αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης) που είναι όπως είναι, τις ψήφους μας στους μικρούς περίμενε....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε vasos, τελικά συμφωνούμε σε πολλά.
Τον Πολύδωρα τον πάω με 1000 γιατί λέει την αλήθεια έξω από τα δόντια. Μακάρι να ήταν κι άλλο μουρλοί σαν κι αυτόν. Βέβαια πάντα σε κακό τους βγαίνουν οι αλήθειες του Βύρωνα. Όσο για τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ...  + 1000000000
Και συμπληρώνω ότι δεν έχω τίποτα με τον απλό πασόκο ψηφοφόρο. Ίσα-ίσα, αν μείνουν οι νεοδημοκράτες για πολύ πάνω, θα είμαι απ' τους πρώτους που θα ψηφίσουν το αντίθετο κόμμα για να μην συνηθίζουν πολύ στη γλύκα. Αλλά με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ έχω. Τελεία και παύλα.

οχι εγω τα εχω και με τους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ....ειμαι κολλημενος μαζι τους....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

γιατι ρε φιλε?αν βγει δηλ.το ΚΚΕ τί θα γινει?ή αν πλησιασει το ΚΚΕ ή το ΛΑΟΣ ή δεν ξερω γω καποιο αλλο κομμα κοντα στους 2 πρωτους τί νομιζεις θα αλλαξει?θα τα βαλουν με την παγκοσμιοποιηση?δεν θα υπογραψουν συνθηκες τυπου  shengen?θα αυξηθει μηπως το κατωτατο ημερομισθιο ή η συνταξη του ΟΓΑ? ας μην γελιομαστε φιλε μου....τα πραγματα και οι πολιτικες καθοριζονται απο λιγα ατομα ή ομαδες ατομων σε ολοκληρο τον πλανητη και κανεις αλλος δεν ειναι σε θεση να αλλαξει την τωρινη κατασταση και την μελλοντικη βεβαια...απο την στιγμη που ολες τις φυσικες πηγες και την τεχνολογια του πλανητη την διαχειριζονται οι γνωστες αυτες ομαδες ατομων.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom