arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ετσι για να ξερουμε τι γινεται στον τοπο μας.
Κυριοι administrators,
Η λιστα κομματων δεν ειναι πληρης. Υπαρχουν πολυ περσσοστερα κομματα.
Παρακαλω συμπληρωστε την λιστα σας.
Δεν ντρεπεσαι? πως θα μπεις στο Δημοσιο αν δεν ψηφισεις?Θα σε μαλωσωΣιγά μην χάσω την Κυριακή μου να πάω να ψηφίσω.
Φυσικά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κυρίως για να μη βγεί το ΠΑΣΟΚ και να σκάσουν απ' το κακό τους τα πασόκια που την έχουν δει μοναχοφάηδες, που θεωρούν το κράτος προσωπικό τους φέουδο, που θεωρούν ότι ο λαός νοσφίστηκε τα δικαιώματά τους στην εξουσία, που μέμφονται τους άλλους για όλα τα στραβά του κωλοχανείου που λέγεται ελληνικό κράτος, λες και δεν κυβερνούσαν αυτοί τόσα χρόνια, και τόσα άλλα... Όχι ότι οι άλλοι που μας κυβερνάνε τώρα είναι καλύτεροι, αλλά απλά γουστάρω άγρια να το νιώσουν παγωμένο άλλη μια φορά από πίσω τους τα πασόκια.
Μπραβο και στους δυο σας.Ξυπνηστε και ψηφιστε τιποτα αλλο μπας και παψει ο δικοματισμος.Η λογικη σας απιθανη....Αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν.......Μην γρινιαζετε οταν τα πρασινομπλε αρχιδια μας πηδανε λοιπον.Εκτος αν ανηκετε στο ΣΕΒ..Θυματαααα
Φίλε vasos, τελικά συμφωνούμε σε πολλά.
Τον Πολύδωρα τον πάω με 1000 γιατί λέει την αλήθεια έξω από τα δόντια. Μακάρι να ήταν κι άλλο μουρλοί σαν κι αυτόν. Βέβαια πάντα σε κακό τους βγαίνουν οι αλήθειες του Βύρωνα. Όσο για τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ... + 1000000000
Και συμπληρώνω ότι δεν έχω τίποτα με τον απλό πασόκο ψηφοφόρο. Ίσα-ίσα, αν μείνουν οι νεοδημοκράτες για πολύ πάνω, θα είμαι απ' τους πρώτους που θα ψηφίσουν το αντίθετο κόμμα για να μην συνηθίζουν πολύ στη γλύκα. Αλλά με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ έχω. Τελεία και παύλα.
Μπραβο και στους δυο σας.Ξυπνηστε και ψηφιστε τιποτα αλλο μπας και παψει ο δικοματισμος.Η λογικη σας απιθανη....Αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν.......Μην γρινιαζετε οταν τα πρασινομπλε αρχιδια μας πηδανε λοιπον.Εκτος αν ανηκετε στο ΣΕΒ..Θυματαααα