Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Παιδιά υπάρχει κάποιος δικηγόρος? Χρειάζομαι επειγόντως νομική συμβουλή. Βρίσκομαι στο εμβολιαστικό κέντρο και μόλις έκανα το εμβόλιο. Και οι μαλάκες αντί για Fanta μου έκαναν εμβόλιο Sprite. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι απελπισμένος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν εχουν αποσυρει την αδεια απο κανενα https://www.ema.europa.eu/en/human-...thorised#authorised-covid-19-vaccines-section
ναι γιατι ειναι "αμελητεα" ποσοτητα οσοι χαθηκαν απο τις οποιες παρενεργειες μεσοπροθεσμα (για μακροπροθεσμα αγνοουμε μιας και απο το πρωτο εμβολιο δεν εχει περασει ουτε χρονος για να ξερουμε αργοτερα τι αλλο θα φανερωθει).... αλλο το ενα αλλο το αλλο.
αν ηταν ετσι πολλα φαρμακα δε θα κυκλοφορουσαν στην αγορα εδω και χρονια... εκτος αν νομιζεις οτι ενα φαρμακο εστιαζει μονο στο προβλημα που λυνει και δε δημιουργει αλλα ασχετα σε αλλο σημειο (πχ μεσουλιντ παυσιπονο αλλα δες τι κανει σε συκωτι και νεφρα)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδιά υπάρχει κάποιος δικηγόρος? Χρειάζομαι επειγόντως νομική συμβουλή. Βρίσκομαι στο εμβολιαστικό κέντρο και μόλις έκανα το εμβόλιο. Και οι μαλάκες αντί για Fanta μου έκαναν εμβόλιο Sprite. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι απελπισμένος.
τυπε αν ειναι αυτη με το λεμονι και ανθρακικο εχεις κανει ομοιοπαθητικη θεραπεια. αν οχι σου κανανε πλασιμπο....

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Παρε μια coca. Την cola οχι τη σκετη :2funny:

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Λογικό συναγωνιστή !! Συμφωνώ με τόσα Ουκρανορωσιδάκια που πηδάμε Sputnik η καλύτερη επιλογή !!
Πρεπει να ειναι συμβατα τα εμβολια; Υπαρχει κινδυνος αντιδρασης μεταξυ τους την ωρα του σεξ; :helpplea:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Πρεπει να ειναι συμβατα τα εμβολια; Υπαρχει κινδυνος αντιδρασης μεταξυ τους την ωρα του σεξ; :helpplea:
μονο αν δε σου μπαινει τιθεται θεμα ασυμβατοτητας. απο τη στιγμη που γινει η εισοδος τοτε το ρεμιξ σπουτνικ στα αστρα λειτουργει καλυτερα απο φαντα με κολα. καλυτερα αποτελεσματα θα δεις αν μπεις απο την πισω πορτα

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
μονο αν δε σου μπαινει τιθεται θεμα ασυμβατοτητας. απο τη στιγμη που γινει η εισοδος τοτε το ρεμιξ σπουτνικ στα αστρα λειτουργει καλυτερα απο φαντα με κολα. καλυτερα αποτελεσματα θα δεις αν μπεις απο την πισω πορτα
Θα το δοκιμασω. Αν η αλλη δεν δινει κωλο θα της πω ειναι για εξασφαλιση ανοσιας.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
εκεινη η γριπη ευτυχως ξεθυμανε γρηγορα, αν συνεχιζε , ναι φυσικα και θα επρεπε να παμε να εμβολιαστουμε μαζικα.
και ευτυχως ειχαμε πιο νωρις εμβολια.
και ευτυχως δεν χρειαστηκε τελικα να τα χρησιμοποιησουμε.

φετος ειχαμε το αντιθετο θεμα, ΔΕΝ ειχαμε εμβολια και πεθαναν χιλιαδες.
αρα αστοχος ο παραλληλισμος.
Οχι τυπε,τα λες οπως θες!3000 και 4000 κρουσματα καθημερινα εχουμε ενω ο κοσμος εμβολιαζεται,νουμερα που πριν αρχισουν οι εμβολιασμοι δεν υπηρχαν.

Απλα τα μμε μας λεγανε οταν δεν υπηρχαν τα εμβολια πεθανε απο κορονοιο και τωρα που πεθαινουν ενωσο εμβολιαστηκανε μας λενε απο παθολογικα αιτια,αρα αστοχη η παρατηρηση σου

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Πεστα ρε Κατσαπλια.....ειχαμε και το '17 πανδημια,αν δεν το καταλαβατε.....24.000 το '17.....22.000 το '20 με πανδημια..... μιλαμε για ΤΟΝ φονικο ιο.....
με το συμπάθιο, αλλά η Παγκόσμια Στατιστική Υπηρεσία, δυο Υπηρεσίες χωρών ΔΕΝ αποδέχεται:
Την Αλβανική και την Ελληνική ..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Εγώ έκανα ήδη την 1η δόση με Pfizer και αμέσως μετά το Πάσχα είναι η σειρά για την 2η δόση.

Αυτό που έμαθα από γιατρούς (και οι 2 γονείς μπαινοβγαίνουν σε νοσοκομεία καιρό τώρα) είναι ότι:
- αν είναι στο χέρι σου να επιλέξεις, δώσε προβάδισμα σε αυτό της Pfizer
- το Α-Ζ δημιουργεί περισσότερα αντισώματα από την 1η δόση κιόλας
- υπάρχει η άποψη ότι την 2η δόση ΑΖ (που είναι 9 με 12 εβδομάδες) όσο πιο αργά την κάνεις τόσο πιο καλά είναι (δλδ την τελευταία 12η βδομάδα, ακόμη καλύτερα την τελευταία ημέρα της 12η βδομάδας). Βέβαια εδώ οι κατσαπλιάδες το πήγαν στις 8 εβδομάδες για να ανεβάσουν τα ποσοστά εμβολιασμού της 2η δόσης που είναι τραγικά (851.000 πολίτες με 2 δόσεις μέχρι Δευτέρα 26.4, δλδ κάτω από 10%).

Από εκεί και πέρα:
υπάρχουν και παίζονται πολλά οικονομικά παιχνίδια, όσον αφορά τις προμήθειες εμβολίων, αυτό είναι αντιληπτό.

Νρέπομαι όμως που το κράτος και ο ΕΟΔΥ κατάφερε να μην έχει ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ακόμη πρωτόκολλο εμβολιασμού για αυτούς που είναι κατάκοιτοι (τεράστιο φάουλ). Υπάρχει τεράστιο ποσοστό κατάκοιτων που θέλουν να εμβολιαστούν αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν. Ο ΕΟΔΥ πάει όμως και κάνει εξωτερικούς εμβολιασμούς, υπό προϋποθέσεις (δομές, νησιά άγονης γραμμής, κλπ).

Τώρα .. μην μου πείτε ότι οι επώνυμοι Έλληνες κρισοι, περιμένουν την σειρά τους να εμβολιαστούν ... Θα κλάψω

Επίσης ντρέπομαι για το κράτος που ζω και το οποίο στέλνει καρκινοπαθείς και άλλες πραγματικά ευπαθείς ομάδες σε εμβολιασμό μετά τον Απρίλη και τους αφήνει όλο το προηγούμενο διάστημα (Γενάρη με Απρίλη) να μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία - βόμβες (λόγω covid) και να είναι ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένοι. Σε καμία σοβαρή χώρα δεν γίνετε αυτό. Μόνο στην μπανανία του Kouli-Kikilia.

Επίσης με βάση δήλωση του υπουργού, υπάρχει απόκλιση 3% στα ραντεβού. Δλδ στα 2.600.000, δεν έχουν προσέλθει περισσότερα από 75.000 δόσεις. Πόσες από αυτές πετάχτηκαν και πόσες τελικά εμβολιάστηκαν ?

Τελευταία τροποποίηση:

doc_lin

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Κριτικές
64
Like
6.754
Πόντοι
28.335
Το εμβόλιο της Pfizer είχε τις λιγότερες παρενέργειες σε σύγκριση με αυτά που κυκλοφορούν.
Έκανα και τις δύο δόσεις χωρίς προβλήματα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Χθες έκανα το εμβόλιο της αστρα, και γαμώ τα εμβόλια, απ'την ώρα που τρυπήθηκα είμαι καβλωμένος κάργα!!!
θα βγαινουμε ετσι εξω με το αστρα

xc.gif

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
να ρωτησω ρε μαγκες γιατι ειμαι ασχετος, αμα προσπερασω αυτη τη φουρνια (30-39) που ειναι αστραζενεκα, η πλατφορμα μενει ανοιχτη για οποτε γουσταρω (κοινως για οποτε εφοδιαστουμε με πφαιζερ); ή αν δεν το κανω τωρα πρεπει να περιμενω τους 40-50 κτλ και μετα περιμενω να ξανανοιξει η πλατφορμα;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να πάτε να κάνετε το εμβόλιο και να αφήστε τα κουλα.
Με βάση τις οδηγίες του εοδυ
Ασε μας ρε προμοτορα τ,τωρα θα μας προμοταρεις και εμβολια εδω μεσα?
Εγω πιστευω νεος εως 40 χρονων να μην το κανει εκτος και αν εχει υποκειμενα.
Εγω ειμαι αντιστασιακος αν κανω το εμβολιο και με κατευνασει η με στείλει στα θυμαρακια ποιος θα αντιστεκεται σ αυτη τη δεξια γλίτσα?
Προμοτορα οχι με κανενα εμβολιο δεν θα καταστειλεις εσυ το αριστερο ιδεωδες.
Αντισταση μεχρι τελους

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
να ρωτησω ρε μαγκες γιατι ειμαι ασχετος, αμα προσπερασω αυτη τη φουρνια (30-39) που ειναι αστραζενεκα, η πλατφορμα μενει ανοιχτη για οποτε γουσταρω (κοινως για οποτε εφοδιαστουμε με πφαιζερ); ή αν δεν το κανω τωρα πρεπει να περιμενω τους 40-50 κτλ και μετα περιμενω να ξανανοιξει η πλατφορμα;
θα σου έλεγα να δοκιμάζεις κάθε δυο μέρες.. Φίλος με ραντεβού σε κέντρο με ΑΖ, μετά από 5 μέρες βρήκε σε κέντρο με Pfizer

Βέβαια εξαρτάται και σε Ταχυδρομικό Κώδικα είσαι "χρεωμένος"

Πάντως κάποιος αξιωματούχος είπε σήμερα ότι μπορείς να επιλέξεις να εμβολιαστείς κ σε άλλο τόπο, στις διακοπές σου, για παράδειγμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom