Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το Ισραηλ δεν ειναι Ελλαδα..... εσυ θα ηθελες προβλημα στην καρδια με 50-55 βαθμους θερμοκρασια το καλοκαιρι??? Σαν τις μυγες θα πεφτουν.... Ποια κουσουρια αφηνει???Μην τρωτε παπατζιλικια......50 ατομα ξερω που περασαν τον Κορωνα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ με κουσουρι ή καποια ενοχληση μετα....και ξερω και ατομα που πεθαναν απο κορωνα.....Αυτην την στιγμη εχει κορωνα ο πατερας του κουμπαρου μου....λιγο πυρετο ολη μερα και τωρα το βραδυ συνηλθε.....
ε και? επειδη διαφωνουν τα στατιστικα που εχει ο καθενας στον κυκλο του τι θα πει αυτο?

συνολικα πχ παρε μια εικονα ποσο επικινδυνος ειναι ο κορονοιος και το πιο χαλια εμβολιο του
1.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εκλεισα pfizer πρωτη δοση 18 Μαιου :priest:
Μουνογατε κανε διαθηκη αν δεν τη βγαλεις καθαρη.
Εγω θελω να μου αφησεις προικα το γκομενάκι σου,σαν φιλος σου στο σαιτ θα εκτελεσω με το παραπανω τα συζυγικα σου καθηκοντα εννοω τα σεξουαλικα.
Παλιοεταιρειες ρε μουνογατε μην τις εμπιστευεσαι,με την κορωνα θα τη σκαπουλαρεις 48 εισαι αντε να φας καμια μεθ αλλα το βαξιν ειναι μορ ντειντζερους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θα τη σκαπουλαρεις 48 εισαι αντε να φας καμια μεθ αλλα το βαξιν ειναι μορ ντειντζερους
απο που προκυπτει αυτο?
περσι ειχαμε γυρω στους 1000 νεκρους 40-50 ετων.
απο τα εμβολια σε 40-50 ετων ποσους νεκρους εχουμε?
ή βαλε ολες τις ηλικιες των εμβολιασμενων (2 εκ εμβολιασμενοι μεχρι σημερα στην χωρα) παλι δεν το πλησιαζει με τιποτα το 1000 νεκροι 40ριδες...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
απο που προκυπτει αυτο?
ή βαλε ολες τις ηλικιες των εμβολιασμενων (2 εκ εμβολιασμενοι μεχρι σημερα στην χωρα) παλι δεν το πλησιαζει με τιποτα το 1000 νεκροι 40ριδες...
Ο μεσος ορος θανοντων απο κορονοιο,φανταζομαι ξερεις ποιος ειναι....τα 82 ετη...και τα στοιχεια της ..πανδημιας απο την ελληνικη στατ.υπηρεσια...κατα τα αλλα μην βλεπεις και πολυ τηλεοραση και ειδικα ΣΚΑΙ..

Συνημμένα

• EODY.jpg
    EODY.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 77

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
απο που προκυπτει αυτο?
Εγω δεν εμπιστευομαι τα ρνα εμβολια,αν και ανοιξε η ηλικιακη μου ομαδα με αστρα πιστευω οτι ειναι πιο ασφαλες.
Ας λενε για θρομβους κλπ ολα αυτα ειναι κυρωσεις μεσω μιντια της κομισιον γιατι η εταιρεια δεν εδωσε τις σωστές ποσοτητες.
Εξαλλου ηταν το πρωτο εμβολιο το οποιο βρεθηκε μετα το ρωσικο και ακολουθησαν τα αμερικανικα.
Παλια δοκιμασμενη συνταγη πανω σε αδενοιο,τωρα ρνα κλπ δεν τα εμπιστεύομαι

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.569
Πόντοι
2.306
Ας λενε για θρομβους κλπ ολα αυτα ειναι κυρωσεις μεσω μιντια της κομισιον γιατι η εταιρεια δεν εδωσε τις σωστές ποσοτητες.

Ετσι ειναι τυπε. Πολεμανε τη Ζενεκα μας οι ευρωλιγδιαρηδες γιατι τους ποναει το Μπρεξιτ. Μην κοιτας που ειναι βρετανοσουηδικη (η Αστρα ειναι Σουηδικη) και οι Σουηδοι παγωσαν το εμβολιο για κανα μηνα και τωρα το δινουν μονο σε 65 ανω γιατι ψοφαγε κοσμος. Πολεμανε την ιδια τους την εταιρια γιατι ειναι σοσιαλιστες εκει περα και δε θελουν κερδη. Κι οι αμερικανοι που δε της δινουν καν εγκριση ειναι γιατι κυβερνανε τα εβραικα λομπι και προμοταρουν την Φαιζερ. Κανε αφοβα ΑΖ μην μασας. Το μυστικο ειναι να μην κλεισεις ραντεβου πρωινες ωρες πριν τις 10 γιατι πετανε τα ψεκαστικα και ο συνδυασμος ψεκασματος και εμβολιου δημιουργει θρομβωσεις.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Όσους ξέρω στην ηλικία μου 40+ δε θέλουν το Αστρα, τους πάει το σκατο στη καλτσα
το astra ηταν για ηλικιες 75 και ανω αλλα δυστυχως βρηκαν ακρη και η μεγαλη πλειοψηφια τους δεν το εκαναν

δυστυχως το πλασαρουν για τις δικες μας ηλικιες για να ζησουν πολλοι αντιφρονουντες απο δαυτους καποια χρονακια ακομα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Πωπω δεν βαριέστε ρε παλληκάρια.
2-3 θέματα οι ίδιοι τύποι τσακώνονται για τον Covid, τις παρενέργειες κλπ
Τα ίδια και τα ίδια.

Ας γράψουν εδώ μόνο όσοι θα κάνουν/έκαναν το εμβόλιο.
Οι υπόλοιποι τι το κουραζετε αν δεν θέλετε να το κάνετε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο μεσος ορος θανοντων απο κορονοιο,φανταζομαι ξερεις ποιος ειναι....τα 82 ετη...
ναι το ειπαμε και πεθαναν 55 κατω των 40, και χιλιοι 40-50 χρονων αν εσυ αυτο το θεωρεις λιγο, σορρυ εγω το θεωρω πολυ, οπως πολυ θεωρω και τους 1072 νεκρους της γριπης της προηγουμενης χρονιας. εχουμε τελειως διαφορετικη αντιληψη για το πολυ και το λιγο οσων αφορουν τους νεκρους.
και τα στοιχεια της ..πανδημιας απο την ελληνικη στατ.υπηρεσια...
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΟΝΩΝΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ Ή ΜΗΝΕΣ.
γιατι την μια χρονια μπορει να εκανε εξαρση η γριπη ή οι πνευμονιες φεβρουαριο και την αλλη απριλιο.

σε ολη την χρονια ειχαμε περσι 5.000 παραπαπανω νεκρους απο πνευμονιες απο οτι ειχαμε καθε χρονο. και αφου εχουν καταγραφει περσι 7.000 νεκροι κορονοιου , οντως οι 2.000 μπορει να συνεβαιναν ετσι κι αλλιως απο οτιδηποτε πνευμονια πχ γριπη καθε χρονο αλλα τα επιπλεον 5.000 ειναι προφανως λογω της καινουριας πνευμονιας που λεγεται κορονοιος.
κατα τα αλλα μην βλεπεις και πολυ τηλεοραση και ειδικα ΣΚΑΙ..
δεν εχω τηλεοραση σπιτι, απο ελληνικα καναλια βλεπω μονο ποδοσφαιρικους αγωνες και βιντεο που εχουν ανεβει στο ιντερνετ, ακομη και αν ειχα με το σπασιμο αρχιδιων που κανανε για τον κορονοιο δεν θα αντεχα να την βλεπω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγω δεν εμπιστευομαι τα ρνα εμβολια,αν και ανοιξε η ηλικιακη μου ομαδα με αστρα πιστευω οτι ειναι πιο ασφαλες.
Εξαλλου ηταν το πρωτο εμβολιο το οποιο βρεθηκε μετα το ρωσικο και ακολουθησαν τα αμερικανικα.
Παλια δοκιμασμενη συνταγη πανω σε αδενοιο,τωρα ρνα κλπ δεν τα εμπιστεύομαι
αφου τα εμβολια τα εχουν κανει εκατονταδες εκατομμυρια πλεον οφειλεις να τα εμπιστευτεις και αυτα και τα αποτελεσματα τους. αλλιως ψυχιατρικα πασχεις απο την ψυχωση που λεγεται εμμονη.

συνομωσια να παρουσιαζουν ολες οι ανακοινωσεις κακο το αστρα με αδενοϊο και καλο πχ το φαηζερ και το μοντερνα πρακτικα δεν γινεται.

δηλαδη τι πιστευεις? συνενοηθηκαν ασιατικες , αφρικανικες , ευρωπαικες και αμερικανικες χωρες γυρω στις 200 στον αριθμο (καποιες κανουν μονο με αδενοιο και καποιες μονο με μρνα) να υποχρεωνουν με καποιον φανταστικο τροπο που δεν υπαρχει, ολους τους γιατρους τους να λενε οτι εχουν περισσοτερα περιστατικα με αστρα αντι με μοντερνα , ετσι ωστε να φαινεται χειροτερο το ενα αντι του αλλου ανα εκατομμυριο εμβολιασμενων???? σορρυ αλλα μυστικο που το επιβαλεις σε χιλιαδες γιατρους θα διαρευσει, αν εχει γινει λαθος καταμετρηση εχει γινει για 1-2 περιστατικα, δεν λαδωθηκαν ολοι οι γιατροι του πλανητη να δηλωνουν περιστατικα με το αστρα και να θαβουν περιστατικα με το μοντερνα.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΖΟΥΛΗ.

ουτε συμφερει την χ χωρα που κανει μονο εμβολια αδενοιου να λεει ψεματα εναντιον του εαυτου της οτι εχουν 4 στο εκατομμυριο περιστατικα οταν χωρες με μοντερνα εχουν 1 στο εκατομμυριο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756
κολοβυσμα :)

εχουμε ιδια ηλικια αλλα εμενα ειπανε για astra αναβολη μεχρι να βρω εμβολιαστικο κεντρο για αλλο εμβολιο :confused:
και εγω αστρα ημουν αλλα ξαναμπηκα και το εψαχνα μεχρι να πετυχω pfizer..

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Να πάτε να κάνετε το εμβόλιο και να αφήστε τα κουλα.
Με βάση τις οδηγίες του εοδυ
δεν καταλαβες

τα κουλα τα κανανε οι κολογεροι απο 75 και ανω με αυτα που λεγανε τα καναλια

το εμβολιο που προκαλει θρομβοσεις και ενα σωρο αλλο παρενεργειες θα πρεπει να το κανουν οι νεοι

ασχετως εαν οι κολωγεροι συνεζιζαν και συνεζιζουν να μας κατηγορουν για χιλια μυρια θεματα στα οποια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

ο εοδυ που αναφερεσε μετα τον χουντονομο περι αμνηστειας για τους επιδημιολογους δεν ισχυει πια σαν οργανισμος αλλα δυστυχως ως κυβερνητικη παραγκα

οταν και εφοσον εκλεγει αλλη κυβερνηση και μαθουμε το ολο παρασκηνιο απο οτι εχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ βιωσει τοτε θα δικαστουν για ολα οσα εχουν κανει και αυτοι αλλα και διαφοροι κυβερνητικοι παραγοντες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Γαμησε τα και τα κλεινω κιολας φετος το καλοκαιρι..
50 ρε μαλακα φτανεις , ΠΕΝΗΝΤΑ
σαν εχθες μου φαινεται που καναμε καταδρομικες στον βατραχο
σαν εχθες μου φαινεται οταν κατουραγαμε το μνήμα του
σαν εχθες ησουν παιδαρελι
εισαι για να πας στον Αγιο και εσυ με το καρεκλακι να σε πηγαινουν βολτα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι