Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το οτι συγκρινεις ως λογκο επιχειρημα το αμαξι με εμβολιο με ξεπερνα. μαντεψε ομως το αμαξι εχει ιδιο τροπο λειτουργιας, καιει καυσιμο, εχει 4 ροδες, εχει κινητηρα, τιμονι. το εμβολιο ειναι σα να συγκρινεις αλογο με διαστημοπλοιο συμφωνα με το επιχειρημα σου. και σα βιολογος θα πρεπει να παραδεχθεις οτι με 2 μηνες (8 εβδομαδες πειραματα) δε μπορεις να ξερεις τα μακροπροθεσμα κουσουρια που μπορει να εχει.... οποτε σε 10-20 χρονια που θα δω ποιος εχει αποκτησει τι και που οφειλεται αυτο θα ξερω αντιστοιχα απο που γλυτωσα εγω.... αλλιως αμα θες πανε δηλωσε εσυ εθελοντης για να σε βαζουν οτι θελουν στο μεγαλυτερο παγκομιο (κοινωνικο) πειραμα που εγινε ποτε στην ιστορια της παγκοσμιας υπαρξης.
οχι κανεις λαθος. δεν ειναι θεμα χρονου αλλα θεμα αριθμου δειγματων.

και ο αριθμος αυτος στην τελευταια φαση δοκιμων ειναι 60.000.

σημερα εχουν γινει κοντα στα 600.000.000 τετοια εμβολια οποτε μιλαμε για κλασης μεγαλυτερη (10.000φορες) δοκιμη απο την δοκιμη που ενεκρινε οποιοδηποτε εμβολιο.

το οτι το 99% των προβληματων σε ολα τα εμβολια φαινεται και ειναι σημαντικο τις πρωτες μερες, σε κανενα εμβολιο δεν συνεβη το ακραιο να μας κανει καλο και να σωζει πχ εκατομυρια ζωες και μετα πχ 5 χρονια που εχει πεσει πολυ η επιδραση του στον οργανισμο μας να δημιουργει προβληματα που να συγκρινονται με τα εκατομυρια αυτα ζωες που γλυτωσαμε, ειναι θεμα χημειας , να το πω απλα αν δεν σε πειραξει μια ουσια οταν την εφαγες τον να σε πειραξει μετα απο πολυ πολυ καιρο που η πυκνοτητα της και οι συνεπειες της πανω σου μειωνονται πολυ ειναι απιθανο. αμα φαω σημερα πολυ αλατι σημερα ή αυριο θα μλου ανεβασει πιεση, απιθανο αν δεν μου κανει ζημια σημαντικη σημερα τωρα να μου κανει μετα απο χρονια. (προσοχη αναφερομαι σε εφαπαξ ληψη ουσιας, οχι την κακη συνηθεια να τρως πολυ αλατι καθε μερα αρα να την βαζεις μεσα σου για χρονια και να σου χαλασει πχ τα νεφρα)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.956
Πόντοι
1.446
Το σπουτνικ πρεπει να ειναι το πιο σκληροπυρηνικο ...

ασε που με τοση πουτσα που τρωνε τα ρωσιδια πρεπει να εχει αντισταση σε ολες τις μεταλαξεις ... και στη μεταδοση απο χυσαμολα ...!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.735
Πόντοι
41.129
ένας γνωστός του πατέρα μου υγιέστατος έκανε το ζενεκα, μετά από μια εβδομάδα έπαθε ανακοπή καμμία σχέση το εμβόλιο με την ανακοπή είπαν η γιατροί.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.603
Πόντοι
2.356
οχι κανεις λαθος. δεν ειναι θεμα χρονου αλλα θεμα αριθμου δειγματων.

και ο αριθμος αυτος στην τελευταια φαση δοκιμων ειναι 60.000.

σημερα εχουν γινει κοντα στα 600.000.000 τετοια εμβολια οποτε μιλαμε για κλασης μεγαλυτερη (10.000φορες) δοκιμη απο την δοκιμη που ενεκρινε οποιοδηποτε εμβολιο.

το οτι το 99% των προβληματων σε ολα τα εμβολια φαινεται και ειναι σημαντικο τις πρωτες μερες, σε κανενα εμβολιο δεν συνεβη το ακραιο να μας κανει καλο και να σωζει πχ εκατομυρια ζωες και μετα πχ 5 χρονια που εχει πεσει πολυ η επιδραση του στον οργανισμο μας να δημιουργει προβληματα που να συγκρινονται με τα εκατομυρια αυτα ζωες που γλυτωσαμε, ειναι θεμα χημειας , να το πω απλα αν δεν σε πειραξει μια ουσια οταν την εφαγες τον να σε πειραξει μετα απο πολυ πολυ καιρο που η πυκνοτητα της και οι συνεπειες της πανω σου μειωνονται πολυ ειναι απιθανο. αμα φαω σημερα πολυ αλατι σημερα ή αυριο θα μλου ανεβασει πιεση, απιθανο αν δεν μου κανει ζημια σημαντικη σημερα τωρα να μου κανει μετα απο χρονια. (προσοχη αναφερομαι σε εφαπαξ ληψη ουσιας, οχι την κακη συνηθεια να τρως πολυ αλατι καθε μερα αρα να την βαζεις μεσα σου για χρονια και να σου χαλασει πχ τα νεφρα)
οτι και να μου λες τα μακροχρονια αποτελεσματα δεν φαινονται σημερα ουτε αν εμβολιαστει ολος ο πλανητης.... οποτε θα περιμενω εγω 20 χρονακια να δω τι θα παθει ο καθενας και επειτα θα κρινω αν τελικα καποιοι πηγαν γυρευοντας και βιαστηκαν....

εγω ξερω οτι ενα συστημα που λειτουργει ρολοι δε το πειραζουμε ειτε ειναι αμαξι ειτε υπολογιστης ειτε ανθρωπινος οργανισμος... τωρα αμα εσυ γουσταρεις το ρισκο και την αδραναλινη οκ. εγω δεν εμπιστευομαι στην παρουσα φαση με τον κορωνα ουτε τον διπλανο μου, ποσο μαλλον αυτους που κερδιζουν απο ολα αυτα ειτε ειναι "ειδικοι" ειτε οχι.

για το τελευταιο που λες παντως. κανε 40 μερες νηστεια και κατσε φαε ενα αρνι και δες τι κοκομπλοκο θα παθει ο οργανισμος σου!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.427
Πόντοι
4.587
μεχρι στιγμης το τζονσον δειχνει το καλυτερο για μπουρδελιαρηδες με 0 περιστατικα σε ανδρες σε 7εκ εμβολια περιπου..οι θρομβωσεις αφορουσαν μονο γυναικες.φαιζερ εμφανιστηκαν σε νεους ανδρες στο ισραηλ, κατω των 30 περιστατικα μυοκαρδιτιδας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οτι και να μου λες τα μακροχρονια αποτελεσματα δεν φαινονται σημερα ουτε αν εμβολιαστει ολος ο πλανητης.... οποτε θα περιμενω εγω 20 χρονακια να δω τι θα παθει ο καθενας και επειτα θα κρινω αν τελικα καποιοι πηγαν γυρευοντας και βιαστηκαν....
οταν βγηκε το εμβολιο της πολυομυελιτιδας βιαστηκαν?
οταν βγηκε το εμβολιο της ιλαρας βιαστηκαν?
οταν βγηκε το εμβολιο της δαμαλιτιδας βιαστηκαν?
αμα ηταν και υπολοιποι σαν και εσενα οι επιδημιες δεν θα εξαφανιζονταν με το που βγαιναν τα εμβολια αλλα 20 χρονια μετα στην καλυτερη με αποτελεσμα να συνεχιζουν να πεθαινουν εκατομμυρια ΗΛΙΘΙΩΣ στα 20 αυτα χρονια που εσυ θες να δοκιμαστει κατι σε βαθος χρονου
εγω ξερω οτι ενα συστημα που λειτουργει ρολοι δε το πειραζουμε ειτε ειναι αμαξι ειτε υπολογιστης ειτε ανθρωπινος οργανισμος...
στην περιπτωση του κορονοιου δεν λειτουργει ρολοϊ, σκοτωσε κοντα στα 1.800.000 ανθρωπους σε 1 χρονο επειδη διαδιδεται 3 φορες πιο γρηγορα απο την γριπη και σκοτωνει περιπου διπλους ως οχταπλους.
τωρα αμα εσυ γουσταρεις το ρισκο και την αδραναλινη οκ.
ρισκο ειναι να μενεις ανεμβολιαστος που πεθαινουν οι 10.000 απο τους 8 εκατομμυρια ανεμβολιαστους
οχι εμβολιασμενος που απο τους 2 εκατομμυρια εμβολιασμενους, οι νεκροι μετριουνται στα δακτυλα κυριολεκτικα.
αυτα ειναι τα νουμερα για ελλαδα σημερα.
εγω δεν εμπιστευομαι στην παρουσα φαση με τον κορωνα ουτε τον διπλανο μου,
οταν εχεις να κανεις με αρρωστια τους γιατρους εμπιστευεσαι, αν πιστευεις σε συνωμοσιες οτι εχουν συνενοηθει σε ολα τα νοσοκομεια του πλανητη να μας λενε ψεματα πες το να σε αγνοησω και εσενα και να μην χανω τον χρονο μου
ποσο μαλλον αυτους που κερδιζουν απο ολα αυτα ειτε ειναι "ειδικοι" ειτε οχι.
στην ελλαδα απο τους χιλιαδες γιατρους και τις επιτροπες και τα κυβερνητικα συμβουλια ειναι κανεις που κερδιζει απο αυτο?
για το τελευταιο που λες παντως. κανε 40 μερες νηστεια και κατσε φαε ενα αρνι και δες τι κοκομπλοκο θα παθει ο οργανισμος σου!
στην περιπτωση σου το αρνι ειναι ο κορονοιος που προκαλει καταιγιδα φλεγμωνης και σου γαμαει το αναπνευστικο, οχι το εμβολιο που σου βαζει μονο μια ουσια του κορονοιου μεσα για να χτισεις αμυνα, λαθος τα καταλαβες παλι.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
ένας γνωστός του πατέρα μου υγιέστατος έκανε το ζενεκα, μετά από μια εβδομάδα έπαθε ανακοπή καμμία σχέση το εμβόλιο με την ανακοπή είπαν η γιατροί.
εγώ και 20παλιοί συμμαθητές κάναμε Άστρα. Μια μόνο είχε υψηλό πυρετό και τρέμουλο για δύο μέρες, αλλά αυτή γενικά έχει σαθρή υγεία, η κουμπάρα μου. Οι άλλοι εκτός από κα΄τι δέκατ ακαι μια που πόναγε στο χέρι δεν είχαμε άλλη παρενέργεια, εδώ και 1,5 μήνα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.878
Πόντοι
12.756
εκλεισα pfizer πρωτη δοση 18 Μαιου :priest:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
εγώ και 20παλιοί συμμαθητές κάναμε Άστρα. Μια μόνο είχε υψηλό πυρετό και τρέμουλο για δύο μέρες, αλλά αυτή γενικά έχει σαθρή υγεία, η κουμπάρα μου. Οι άλλοι εκτός από κα΄τι δέκατ ακαι μια που πόναγε στο χέρι δεν είχαμε άλλη παρενέργεια, εδώ και 1,5 μήνα

Σε καποιες περιπτωσεις δεν υπαρχουν παρενεργειες, συμβαινει ξαφνικα...

:dunno:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.603
Πόντοι
2.356
οταν βγηκε το εμβολιο της πολυομυελιτιδας βιαστηκαν?
οταν βγηκε το εμβολιο της ιλαρας βιαστηκαν?
οταν βγηκε το εμβολιο της δαμαλιτιδας βιαστηκαν?
αμα ηταν και υπολοιποι σαν και εσενα οι επιδημιες δεν θα εξαφανιζονταν με το που βγαιναν τα εμβολια αλλα 20 χρονια μετα στην καλυτερη με αποτελεσμα να συνεχιζουν να πεθαινουν εκατομμυρια ΗΛΙΘΙΩΣ στα 20 αυτα χρονια που εσυ θες να δοκιμαστει κατι σε βαθος χρονου

στην περιπτωση του κορονοιου δεν λειτουργει ρολοϊ, σκοτωσε κοντα στα 1.800.000 ανθρωπους σε 1 χρονο επειδη διαδιδεται 3 φορες πιο γρηγορα απο την γριπη και σκοτωνει περιπου διπλους ως οχταπλους.

ρισκο ειναι να μενεις ανεμβολιαστος που πεθαινουν οι 10.000 απο τους 8 εκατομμυρια ανεμβολιαστους
οχι εμβολιασμενος που απο τους 2 εκατομμυρια εμβολιασμενους, οι νεκροι μετριουνται στα δακτυλα κυριολεκτικα.
αυτα ειναι τα νουμερα για ελλαδα σημερα.

οταν εχεις να κανεις με αρρωστια τους γιατρους εμπιστευεσαι, αν πιστευεις σε συνωμοσιες οτι εχουν συνενοηθει σε ολα τα νοσοκομεια του πλανητη να μας λενε ψεματα πες το να σε αγνοησω και εσενα και να μην χανω τον χρονο μου

στην ελλαδα απο τους χιλιαδες γιατρους και τις επιτροπες και τα κυβερνητικα συμβουλια ειναι κανεις που κερδιζει απο αυτο?

στην περιπτωση σου το αρνι ειναι ο κορονοιος που προκαλει καταιγιδα φλεγμωνης και σου γαμαει το αναπνευστικο, οχι το εμβολιο που σου βαζει μονο μια ουσια του κορονοιου μεσα για να χτισεις αμυνα, λαθος τα καταλαβες παλι.

δε ξερεις ποιοι κερδιζουν στην ελλαδα σοβαρα? ουτε ποιανων συμφεροντων ειναι οι μασκες και τα τεστ αυτα τα "δωρεαν" που θα τα πληρωσει το συστημα υγειας? ουτε λιστες πετσα? ουτε γαμαμε την εστιαση κρατωντας την κλειστη μη τυχων και κατσουν 4-4 στα τραπεζια αλλα ας ειναι 40-40 στα παρκα? με απογοητευεις...

θυμησε μου ποσα χρονια πηρε την ιλαρα να εξαφανιστει και καθε ασθενεια... ουτως η αλλως δε παιρναν στα σοβαρα την ανθρωπινη ζωη τοτε! ολοκληρη αμερικη βγηκε και παραδεχθηκε οτι εκανε πειραματα με ραδιενεργεια και ατομικες βομβες σε πληθυσμους χωρις τη γνωση και τη συγκαταθεση τους και εσυ μου λες εμπιστευσου τους "ειδικους" και το κρατος.... εμπιστευσου το εσυ.

10.000 στα 8 μυρια τρομερο πραγμα! και μη πεις οτι θα ηταν περισσοτεροι αν ηταν ελευθερα τα πραγματα. εγω λεω θα ηταν λιγοτεροι. το οτι μειναμε εμεις και εμεις στο καταχειμωνο αναγκαζοντας τον καθενα να παραβιαζει τα μετρα και να πηγαινει στο σπιτι του αλλου και να κατσικωνεται ειναι που οδηγησε στην οποια διασπορα μιας και αν εχεις τον καθενα 2-3 ωρες σπιτι σου σε οποια αποσταση και με οποια μασκα ειναι λογικο οτι θα στον μολυνει τον αερα...

επισης ο περιορισμος κυκλοφοριας που αντι να σου δινει ανεση χρονου κινησης δημιουργουσε συνωστισμο μιας και επρεπε να τρεξεις να προλαβεις μαζι με ολους τους αλλους για να κανεις αυτο που θες.

μπορεις να αγνοεις οτι δε μπορεις να απαντας. εγω ειχα συνταχτει με τις αποψεις ιωαννιδη προτου βγει στη δημοσιοτητα....

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. οι υπολοιποι εξω και να δουλευουν οπως γουσταρουν (με μασκες και αντισηπτικα προφανως) οχι λουκετα ουτε μαντρωματα και οχι προσληψεις σε σωματα ασφαλειας και υπουργεια αντι για νοσοκομεια σε καιρο πανδημιας... στην τελικη ας τους παιρναν με 8μηνα για να αποκτουσαν εμπειρια.. αλλα αυτοι ειστε.

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.359
Πόντοι
1.336
Και εγώ 18 Μαΐου θα κάνω την δεύτερη δόση και εγώ με φαιζερ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
got-my-covid-19-vaccine-feeling-great-meme.jpg

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ημουν μεταξυ φαντα και χαιλαντερ και τελικα εριξα χαιλαντερ αν και γουσταρω φαντα!

Ιδου τα μεχρι τωρα αποτελεσματα!

screen-22.46.02[27.04.2021].png

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δε ξερεις ποιοι κερδιζουν στην ελλαδα σοβαρα? ουτε ποιανων συμφεροντων ειναι οι μασκες
τι να σου πω εγω ειχα 4 μασκες απο τα leroy merlin απο παλια που εβαφα κατι, και μετα πηρα αλλες 4 του ΠΑΟΚ. ποια τεραστια συμφεροντα κρυβονται απο τα συνολικα 20 ευρω που εσκασα για μασκες για πες μου?
και τα τεστ αυτα τα "δωρεαν" που θα τα πληρωσει το συστημα υγειας?
δηλαδη να εχουν βγει φτηνα τεστ στην αγορα μαζικα και εμεις να αφηνουμε τους ασυμπτωματικους να διαδιδουν το προβλημα και να πεθαινουν ανθρωποι για να γλυτωσει το συστημα υγειας 5 εκ ευρω απο τα τεστ, να επιβαρυνθει με νοσηλεια , φαρμακα και να χρεωθει με μερικες χιλιαδες ακομη θανατους, οχι δεν θα παρω απο τον παραλογισμο σου.
ουτε λιστες πετσα? ουτε γαμαμε την εστιαση κρατωντας την κλειστη μη τυχων και κατσουν 4-4 στα τραπεζια αλλα ας ειναι 40-40 στα παρκα? με απογοητευεις...
και ολος ο πλανητης στην συνομοσια μεσα να κανουνε τα ιδια ε? τουρκοι και ελληνες, ιαπωνεζοι και κινεζοι, αμερικανοι και ινδοι? παραξεφευγεις προσεξε το
θυμησε μου ποσα χρονια πηρε την ιλαρα να εξαφανιστει και καθε ασθενεια... ουτως η αλλως δε παιρναν στα σοβαρα την ανθρωπινη ζωη τοτε! ολοκληρη αμερικη βγηκε και παραδεχθηκε οτι εκανε πειραματα με ραδιενεργεια και ατομικες βομβες σε πληθυσμους χωρις τη γνωση και τη συγκαταθεση τους και εσυ μου λες εμπιστευσου τους "ειδικους" και το κρατος.... εμπιστευσου το εσυ.
οκ εσυ εμπιστευσου το περιοδικο "strange", συνεχιζει να κυκλοφορει?
10.000 στα 8 μυρια τρομερο πραγμα! και μη πεις οτι θα ηταν περισσοτεροι αν ηταν ελευθερα τα πραγματα. εγω λεω θα ηταν λιγοτεροι.
τα νουμερα στις χωρες που δοκιμαστηκε αυτη η ελευθερια, σουηδια, λευκορωσια κλπ σε διαψευδουν, περισσοτεροι ηταν εκει και οχι λιγοτεροι οπως λες.
το οτι μειναμε εμεις και εμεις στο καταχειμωνο αναγκαζοντας τον καθενα να παραβιαζει τα μετρα
εγω δεν παραβιασα κανενα μετρο, οταν επιτρεποταν βολταρα. οταν οχι, δεν βολταρα , δεν επαθα κατι φρικτο
και να πηγαινει στο σπιτι του αλλου και να κατσικωνεται ειναι που οδηγησε στην οποια διασπορα μιας και αν εχεις τον καθενα 2-3 ωρες σπιτι σου σε οποια αποσταση και με οποια μασκα ειναι λογικο οτι θα στον μολυνει τον αερα...
αυτο το παθαιναν οποιοι παραβιαζαν τα μετρα λεμε.
επισης ο περιορισμος κυκλοφοριας που αντι να σου δινει ανεση χρονου κινησης δημιουργουσε συνωστισμο μιας και επρεπε να τρεξεις να προλαβεις μαζι με ολους τους αλλους για να κανεις αυτο που θες.
το μονο που συμφωνουμε
μπορεις να αγνοεις οτι δε μπορεις να απαντας. εγω ειχα συνταχτει με τις αποψεις ιωαννιδη προτου βγει στη δημοσιοτητα....
και εγω συμφωνω σε πολλα με τον ιωαννιδη, τι παει να πει αυτο?
ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
απετυχε σε σουηδια και οπου αλλου προσπαθησαν να κανουν κατι παρομοιο, παμε παρακατω
οι υπολοιποι εξω και να δουλευουν οπως γουσταρουν (με μασκες και αντισηπτικα προφανως) οχι λουκετα ουτε μαντρωματα και οχι προσληψεις σε σωματα ασφαλειας και υπουργεια αντι για νοσοκομεια σε καιρο πανδημιας... στην τελικη ας τους παιρναν με 8μηνα για να αποκτουσαν εμπειρια.. αλλα αυτοι ειστε.
μα καλα ποιοι ειμαστε τελος παντων? σε ποιους αναφερεσαι?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Τυποι , οσοι ειστε τριτη ηλικια ή στα προθυρα της καντε οποιο βρειτε διαθεσιμο. Μη το σκεφτστε καθολου. Αν πετυχει θα γλυτωσουμε καμια κλινη ΜΕΘ για κανεναν νεο , αν δεν πετυχει ή ψοφηστε απο τις παρενεργειες θα γλιτωσουμε τις συνταξεις σας. Win-win κατασταση. Ασε που καποιος πρεπει να κανει το πειραματοζωο και να δοκιμασει τις νεες τεχνολογιες. Μπορει σε 20-30 χρονια που θα μαστε εμεις στην ηλικια σας να σκασει καμια νεα πανδημια και να χρειαστουμε κι εμεις εμβολια. Καντε μια θυσια για το καλο της ανθρωποτητας. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom