Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Ναι αλεξ το εκανε ενας φιλος μου και μολις τον τρυπησαν αισθανθηκε στον μυ του οτι του πεταξα οξυ μια καψιλα απο το υγρο του εμβολιου και μετα απο 10 λεπτα αισθανσθηκε το χερι του μουδιασμενο παει εκει σε ενα γιατρο εκει που περιμενε για 15 λεπτα και δεν του δινε σημασια του λεγε κατσε εκει και αν χειροτερευσει πες μου ειδε ο φιλος ακρη δεν εβγαζε και έφυγε παει σπιτι μετα απο 6 ωρες αρχισε ριγη πυρετο 38.5 πονους σε κοκκαλα κρεβατωμα δευτερη μερα σκατα τα ιδια και ατονια ανεβαινε κατεβαινε ο πυρετος την τριτη μερα αρχισε να ειναι καλυτερα και του λεω ρε φιλε εγω περασα κορονα και μου κανε λιγοτερα συμπτωματα απο σενα με το εμβολιο.
Πηγαινετε καντε το και θα δειτε,να χεσω μες στα εμβολια του κοβιντ,εκανα αντιγρηπικο και δεν καταλαβαινα τιποτα και ο φιλος το ιδιο μου ειπε αλλο το αντιγρηπικο αλλο αυτο το δηλητηριο.
Να χεσω μες στα εμβολια.
Μπορεί ο φίλο σου αν πέρναγε κορονα να ήταν σε ΜΕΘ αγαπητέ . Δεν είναι όλοι ίδιοι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Παμε παλι.

Παμε παλι.
Δεν ντρεπεσαι λιγακι?

Παμε παλι.
Δεν ντρεπεσαι λιγακι?
15 το κανεις??καντο και θα δεις,θα πεις καλα ελεγε ο ζαν.
Μολις που πετανε το καυστικο υγρο μες στο μυ θα το καταλαβεις.
Το εχω ακουσει απο δυο φιλαρακια.
Της γιαγιάς μου ποναγε το χερι της 7 μερες ανα δοση και έπαιρνε παυσιπονα και ημουν μαζι της στο εμβολιαστικο και το ειπα εχε χαρη που θελει η γιαγια αλλιως δεν θα την εφερνα,γεναρη τοτε με ψωφοκρυο και περιμενα εξω

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
20 μερες διαφορά πρωτη - δευτερη δόση ποιο είναι τυποι?

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Ναι αλεξ το εκανε ενας φιλος μου και μολις τον τρυπησαν αισθανθηκε στον μυ του οτι του πεταξα οξυ μια καψιλα απο το υγρο του εμβολιου και μετα απο 10 λεπτα αισθανσθηκε το χερι του μουδιασμενο παει εκει σε ενα γιατρο εκει που περιμενε για 15 λεπτα και δεν του δινε σημασια του λεγε κατσε εκει και αν χειροτερευσει πες μου ειδε ο φιλος ακρη δεν εβγαζε και έφυγε παει σπιτι μετα απο 6 ωρες αρχισε ριγη πυρετο 38.5 πονους σε κοκκαλα κρεβατωμα δευτερη μερα σκατα τα ιδια και ατονια ανεβαινε κατεβαινε ο πυρετος την τριτη μερα αρχισε να ειναι καλυτερα και του λεω ρε φιλε εγω περασα κορονα και μου κανε λιγοτερα συμπτωματα απο σενα με το εμβολιο.
Πηγαινετε καντε το και θα δειτε,να χεσω μες στα εμβολια του κοβιντ,εκανα αντιγρηπικο και δεν καταλαβαινα τιποτα και ο φιλος το ιδιο μου ειπε αλλο το αντιγρηπικο αλλο αυτο το δηλητηριο.
Να χεσω μες στα εμβολια.
Πιο πιθανό να κολλήσει ο ίδιος ο πολυγραφος κορωνοϊό τύπε, εάν θεωρητικά δεχόσουν να δηλώσεις τα ίδια ακριβώς σε μια αίθουσα στο Langley.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν ισχυει αυτο που λες
Εγω σε 21 μερες κανω δυο δοσεις Μοντερνα
Ρε μαστορα κανε το χτικιο δικαιωμα σου

Μην χαρακτηριζεις τους αλλους που δεν θελουν να το κανουν που ειναι επισης δικαιωμα τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε μαστορα κανε το χτικιο δικαιωμα σου

Μην χαρακτηριζεις τους αλλους που δεν θελουν να το κανουν που ειναι επισης δικαιωμα τους
Γιατι να μην χαρακτηριζω?
Δεν εχουμε "δημοκρατια και το δικαιωμα να λεμε την αποψη μας"?
Εσυ το εγραψες.
Ε για την δικη μου γνωμη οποιος αρνειται το εμβολιο ειναι βλαμμενος.
Ναι δικαιωμα τους ειναι. Οπως ειναι δικαιωμα του καθενος να ειναι τοσο μαλακας οσο του επιτρεπει η διανοηση του.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν ισχυει αυτο που λες
Εγω σε 21 μερες κανω δυο δοσεις Μοντερνα
Δικηγορε φαιζερ θαβσπυ εχουν.
Πως ξερεις πτι κανεις μονρερνα αφου η πλατφορμα δεν λεει τον τυπο μονο απο τις ημερομηνιες το καταλαβαινεις.
Καλο ειναι το φαιζερ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω χθες τοση μπυρα που ηπια εχω αντισωματα για 3 μηνες.
Δεν θυμαμαι 5 η 6 μπουκαλια κατεβασα.
Στο τελος το βραδι που φυγαμε ουτε ξερω πως κατεβηκα το βουνο ουτε θυμαμαι αν μπηκα εδω μεσα.
Αχαχαχαχα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γιατι να μην χαρακτηριζω?
Δεν εχουμε "δημοκρατια και το δικαιωμα να λεμε την αποψη μας"?
Εσυ το εγραψες.
Ε για την δικη μου γνωμη οποιος αρνειται το εμβολιο ειναι βλαμμενος.
Ναι δικαιωμα τους ειναι. Οπως ειναι δικαιωμα του καθενος να ειναι τοσο μαλακας οσο του επιτρεπει η διανοηση του.
Την αποψη μπορεις να την λες οχι να την επιβαλλεις με την βια σωματικη η ψυχολογικη

Ειτε με την τρομοκρατια επιβαλλοντας προστιμα οπως κανει η χουντοκυβερνηση

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
15 το κανεις??καντο και θα δεις,θα πεις καλα ελεγε ο ζαν.
Μολις που πετανε το καυστικο υγρο μες στο μυ θα το καταλαβεις.
Το εχω ακουσει απο δυο φιλαρακια.
Της γιαγιάς μου ποναγε το χερι της 7 μερες ανα δοση και έπαιρνε παυσιπονα και ημουν μαζι της στο εμβολιαστικο και το ειπα εχε χαρη που θελει η γιαγια αλλιως δεν θα την εφερνα,γεναρη τοτε με ψωφοκρυο και περιμενα εξω
Τι σαχλαμάρες γράφεις πάλι.
Προχτές έκανα το Pfizer και εκτός από ένα μικρό πονο για 2 ημέρες κανένα κάψιμο και κανένα θέμα.

Το πολύ να σε πιάσει καμία αδιαθεσία.

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
μην αγχωνεστε κυριοι. Οι αρνητες του εμβολιου πιστευουν τοσο πολυστην αποψη τους που οταν τους απαγορευσουν τα ταξιδια χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου, ή τις πουτανες, θα πανε τρεχοντας να το κανουν....
Κατα βαθος νομιζουν οτι αποκτανε αξια αν παριστανουν τους "ψαγμενους''.
Η γνωστη ψευτοδιανοηση των τεμπελχαναδων εκ των υπηκοων της Ελλαδας

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.107
Πόντοι
22.785
:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:
Πιστεύω μέσα από τίς αντιπαραθέσεις ότι το διακωμοδειτε κιόλας αλλά πρέπει να ((καταλάβουμε))
όλοι μας ότι πρέπει ΟΛΟΙι να κάνουμε το εμβόλιο.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
φιλος που δουλευει σε νοσοκομειο και φιλη σε ιατρικες υπηρεσιες ,ο 1ος φαιζερ η 2η μοντερνα,ειχαν πυρετο πονο στα κοκκαλα πολυ ατονια,η κοπελα μαλιστα μου ειπε οτι και ολοι οι συναδελφοι της που το εκαναν το ιδιο ηταν για 2μερες.μετα ολα οκ..ολα αυτα μετα την 2η δοση,στη 1η δεν καταλαβαν τιποτα..απο κει και περα ειναι και θεμα οργανισμου,οσο πιο νεος εισαι τοσο μεγαλυτερη ανοσολογικη αντιδραση υπαρχει..καποιοι παππουδες που μου ειπαν οτι το εκαναν-φαιζερ-δεν καταλαβαν τιποτα ουτε στην 1η ουτε στην 2η δοση..ειναι λιγο περιεργο παντως εφοσον λενε οτι απο την 1η δοση προστατευει 80-85%γιατι σε φορτωνουν την 2η τοσο νωριςκαι ισως γι αυτο αυτη η αντιδραση του οργανισμου.στη γαλλια και την ισπανια για το φαιζερ η 2η γινεται στις 6 βδομαδες και οχι στις 3 οπως εδω..τα ιδια και με το αστρα..ενω η αρχικη οδηγια ειναι 12 βδομαδες βγηκαν προχτες και ειπαν οτι μπορειτε και στις 8 χωρις καμμια εξηγηση,..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
πλαστο θα ειναι ρε! οτι θες κανεις με το qrcode....
Και οταν Το χτύπησε το σκαννερ των γιατρών του Εοδδυ τότε όμως δεν θα εμφανίζει το όνομα μου με το ΑΜΚΑ κ θα καταλάβουν ότι είναι πλαστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom