Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν εχει κανενα νοημα να σου εξηγησω οτι αυτο που λες ειναι ανοησια.
Ειναι πραγματικα κριμα.
Μαλλον δεν πρεπει καν να αντιπαρατιθεμαι μαζι σου, νιωθω θλιψη.
Δεν πειραζει μαστορα
Ετσι και αλλιως δεν μπορεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω ξερω γιατι του απαντας. Καθε ποσταρισμα του Τζωνη, πειθει και 0,002 τοις εκατο αυτων που τα διαβαζουν, να ψηφιζουν Ν.Δ.
Οπως ο Ζαν-Κλωντ ειναι η συκοφαντία του Συριζα, ετσι και ο Τζωνης ειναι η συκοφαντία του ΠΑΣΟΚ.
Παντελής έλλειψη κοινης λογικης και ενας παραλογισμός διαχυτος με εμμονές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οχι δεν ειχα κανενα σκοπο να προσφερω κατι ηθελα να σαρκασω καποιον που ζητα τον 21ο αιωνα κοινωνικους αποκλεισμους.ευχαριστω συνεχιστε, επεισης οπου ναναι βγαινει και φαρμακο οποτε τι φαγωνεστε για κατι που προσφερει αμφιλεγομενη ανοσια για 6 μηνες?
Εχεις υπ' όψη σου εκεινη την ερευνα, που εχει αποδειξει οτι κατα τη διαρκεια μιας συζητησης στο διαδικτυο, υπαρχει πιθανοτητα 90% καποιος συνομιλητης να αναφερθει στους ναζί και τον Χιτλερ? Αυτο ακριβως εκανες. Μιλαμε για τα εμβολια, και πεταξες για τους εβραιους και τους ναζί. Αρα προσεξε το λιγο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγω ξερω γιατι του απαντας. Καθε ποσταρισμα του Τζωνη, πειθει και 0,002 τοις εκατο αυτων που τα διαβαζουν, να ψηφιζουν Ν.Δ.
νομίζω είναι αυτονόητο ότι εργάζεται όταν ποστάρει ο Τζόνυ. Δεν έχει γράψει ποτέ εκτός των πολιτικών. Για αυτό και το θεωρώ ανόητο να συζητήσεις.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Εχεις υπ' όψη σου εκεινη την ερευνα, που εχει αποδειξει οτι κατα τη διαρκεια μιας συζητησης στο διαδικτυο, υπαρχει πιθανοτητα 90% καποιος συνομιλητης να αναφερθει στους ναζί και τον Χιτλερ? Αυτο ακριβως εκανες. Μιλαμε για τα εμβολια, και πεταξες για τους εβραιους και τους ναζί. Αρα προσεξε το λιγο.
ωραια τι κοινωνικους αποκλεισμους προτεινεις εσυ? να τους στειλουμε καπου να σπανε πετρες?καλυτερα τωρα? ωραια εγω επιβεβαιωσα μια ερευνα ο αλλος που θελει κοινωνικους αποκλεισμους ξερω γω σε αφηνει αδιαφορο?

el_pero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
281
Έκανα Astra Μ.Σάββατο απόγευμα. Πάσχα το απόγευμα (στο 24ωρο δλδ) μου τα σκάει με πυρετό 38,3 και κόπωση-λίγο πονοκέφαλο. Depon και καλός ύπνος μέχρι την επόμενη μέρα και μια χαρά. Επόμενη στα μέσα Ιουλίου κ πάμε δυνατά !!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αν καποιος βαλει τις δηλωσεις "ειδικων" ,πολιτικων , αργοσχολων "γιατρων" που βγαινανε στις τηλεορασεις ολο αυτο το διαστημα του κοροιδοιου το τι λεγανε πριν τι λεγανε μετα τι λενε τωρα και τις στελνανε σε ενα σοβαρο εισαγγελεα δεν θα προλαβαινε να φτιαχνει δικογραφιες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οπως ο Ζαν-Κλωντ ειναι η συκοφαντία του Συριζα, ετσι και ο Τζωνης ειναι η συκοφαντία του ΠΑΣΟΚ.
Και...

DopY-OrW4AE9kj_.jpg

• Like
Αντιδράσεις: ave.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και οι δανοι μαλλον χαζοι θα ειναι

Η Δανία δεν θα χρησιμοποιήσει το εμβόλιο της Johnson & Johnson​

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021, 18:37

Η Δανία, η πρώτη χώρα της Ευρώπης που διέκοψε τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca για την Covid-19, τον Απρίλιο, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κάνει το ίδιο και για το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson, λόγω πιθανών σοβαρών παρενεργειών.

«Η Εθνική Αρχή Υγείας της Δανίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson για την Covid-19 δεν υπερτερούν του κινδύνου πρόκλησης μιας πιθανής ανεπιθύμητης ενέργειας, της VITT (ένα πολύ σπάνιο είδος θρόμβωσης) στους ανθρώπους που λαμβάνουν το εμβόλιο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αν καποιος βαλει τις δηλωσεις "ειδικων" ,πολιτικων , αργοσχολων "γιατρων" που βγαινανε στις τηλεορασεις ολο αυτο το διαστημα του κοροιδοιου το τι λεγανε πριν τι λεγανε μετα τι λενε τωρα και τις στελνανε σε ενα σοβαρο εισαγγελεα δεν θα προλαβαινε να φτιαχνει δικογραφιες
Άρα καταλαβαίνεις γιατί ψηφίστηκε το ακαταδίωκτο. Γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αργοσχολοι μαλάκες :)

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ωραια τι κοινωνικους αποκλεισμους προτεινεις εσυ? να τους στειλουμε καπου να σπανε πετρες?καλυτερα τωρα? ωραια εγω επιβεβαιωσα μια ερευνα ο αλλος που θελει κοινωνικους αποκλεισμους ξερω γω σε αφηνει αδιαφορο?
Σου διαφευγει κατι σημαντικο. Τους κοινωνικους αποκλεισμους τους επιβαλλει η ιδια η κοινωνια, οχι το κρατος. Εγω δεν θελω τιποτα, αλλά ειναι βεβαιο οτι μια κουρασμενη κοινωνια, που ψαχνει διαφυγη απο το χτικιο, θα αντιδρασει με ανεξελεγκτη οργη εναντιον των ανοητων που επιμενουν στις ιδεοληψιες τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να λοιπον απο ποιους ηθελε να προστατεψει η Πολιτεία τους γιατρους με το ακαταδιωκτο. Απο τους τζωνηδες.

• Like
Αντιδράσεις: foulas

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
θαυμαστή η υπομονή σου!

εγώ έκανα της Astra επειδή ήταν το πιο γρήγορο.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Σου διαφευγει κατι σημαντικο. Τους κοινωνικους αποκλεισμους τους επιβαλλει η ιδια η κοινωνια, οχι το κρατος. Εγω δεν θελω τιποτα, αλλά ειναι βεβαιο οτι μια κουρασμενη κοινωνια, που ψαχνει διαφυγη απο το χτικιο, θα αντιδρασει με ανεξελεγκτη οργη εναντιον των ανοητων που επιμενουν στις ιδεοληψιες τους.

Να λοιπον απο ποιους ηθελε να προστατεψει η Πολιτεία τους γιατρους με το ακαταδιωκτο. Απο τους τζωνηδες.
περα απο τους ανοητους υπαρχουν και ανθρωποι που για λογους υγειας (αλλεργιες, θρομβωσεις) δεν μπορουν να το κανουν.το να τους βαφτιζουμε ολους ψεκασμενους ειναι απαραδεκτο. επισης για πολιτικους και αλλους λογους ειχαμε τη χειροτερη εκστρατεια pr σχετικα με τον εμβολιασμο που εχει γινει ποτε, απο το ποσες δοσεις πρεπει να κανουμε απο το κανε δοση απο το ενα μετα κανε απο το αλλο, μπακαλιστικες μαλακιες που δε της λες επιστημονικες, ειναι απολυτα λογικο να υπαρχει διστακτηκοτητα, αλλα να ζηταμε κοινωνικους αποκλεισμους σε ενα κρατος που μας παει γαμιωντας 12 χρονια τωρα? δε καταλαβαινεις οτι τετοιες αποψεις στελνουν τη κοινωνια στα ακρα?

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Κανένας αποκλεισμός δεν θα ήταν σωστός.
Το εμβόλιο λόγω των συνθηκών δεν μπορει να είναι υποχρεωτικό και από τη στιγμή που το εμβόλιο από μόνο του προστατεύει τον εμβολιασμένο δεν θεωρώ πως τίθεται θέμα αποκλεισμού των μη εμβολιασμένων.

Πρόβλημα θα μπορούσε να δημιουργηθεί εάν το ποσοστό αυτών που δεν ήθελαν να εμβολιστούν ήταν μεγαλύτερο από αυτό των εμβολιασμένων , κάτι που δεν ισχύει.

Ωστόσο, θέλω να υπενθυμίσω ότι όταν ξεκινάνε τα παιδάκια το σχολείο, για την εγγραφή στο σχολείο είναι απαραίτητο το βιβλιάριο υγείας που πιστοποιεί τον εμβολιασμό των παιδιών. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κάτι καινούργιο το πιστοποιητικό εμβολιασμού .. όλοι έχουμε βιβλιάριο υγείας !

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Eισαι η απολυτη συκοφαντία της αριστερας.
Σε διαβαζει καποιος, και λεει μεσα του "αυτοι ειναι οι αριστεροι"?

Δηλητηριο το εμβολιο? Δεν ντρεπεσαι?
Ναι αλεξ το εκανε ενας φιλος μου και μολις τον τρυπησαν αισθανθηκε στον μυ του οτι του πεταξα οξυ μια καψιλα απο το υγρο του εμβολιου και μετα απο 10 λεπτα αισθανσθηκε το χερι του μουδιασμενο παει εκει σε ενα γιατρο εκει που περιμενε για 15 λεπτα και δεν του δινε σημασια του λεγε κατσε εκει και αν χειροτερευσει πες μου ειδε ο φιλος ακρη δεν εβγαζε και έφυγε παει σπιτι μετα απο 6 ωρες αρχισε ριγη πυρετο 38.5 πονους σε κοκκαλα κρεβατωμα δευτερη μερα σκατα τα ιδια και ατονια ανεβαινε κατεβαινε ο πυρετος την τριτη μερα αρχισε να ειναι καλυτερα και του λεω ρε φιλε εγω περασα κορονα και μου κανε λιγοτερα συμπτωματα απο σενα με το εμβολιο.
Πηγαινετε καντε το και θα δειτε,να χεσω μες στα εμβολια του κοβιντ,εκανα αντιγρηπικο και δεν καταλαβαινα τιποτα και ο φιλος το ιδιο μου ειπε αλλο το αντιγρηπικο αλλο αυτο το δηλητηριο.
Να χεσω μες στα εμβολια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι αλεξ το εκανε ενας φιλος μου και μολις τον τρυπησαν αισθανθηκε στον μυ του οτι του πεταξα οξυ μια καψιλα απο το υγρο του εμβολιου και μετα απο 10 λεπτα αισθανσθηκε το χερι του μουδιασμενο παει εκει σε ενα γιατρο εκει που περιμενε για 15 λεπτα και δεν του δινε σημασια του λεγε κατσε εκει και αν χειροτερευσει πες μου ειδε ο φιλος ακρη δεν εβγαζε και έφυγε παει σπιτι μετα απο 6 ωρες αρχισε ριγη πυρετο 38.5 πονους σε κοκκαλα κρεβατωμα δευτερη μερα σκατα τα ιδια και ατονια ανεβαινε κατεβαινε ο πυρετος την τριτη μερα αρχισε να ειναι καλυτερα και του λεω ρε φιλε εγω περασα κορονα και μου κανε λιγοτερα συμπτωματα απο σενα με το εμβολιο.
Πηγαινετε καντε το και θα δειτε,να χεσω μες στα εμβολια του κοβιντ,εκανα αντιγρηπικο και δεν καταλαβαινα τιποτα και ο φιλος το ιδιο μου ειπε αλλο το αντιγρηπικο αλλο αυτο το δηλητηριο.
Να χεσω μες στα εμβολια.
Παμε παλι.
Δεν ντρεπεσαι λιγακι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom